.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Фен
    Град
    Planet Earth

rabotata e mnoooogo zle...

dnes mi se sluchi neshto mnoooogo interesno izlizam si az vecherta, vsichko tochno, i po edno vreme (okolo chas sled kato sym izlqzla) poglejdam kym krakata si i vijdam che sym sys razlichni obuvki ne mojah da spra da se hilq ... i cqla vecher se chudeh kak moje da sym takyv oligofren...
    pone bqha v edin cvqt i leko podobni... na vas sluchvalo li vi se e podobno neshto (razlichnite chorapi ne se broqt, te sa chesto sreshtano qvlenie :P ), primerno da izlezete s noshtnica pod drehite ili neshto takova ;P
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Xaxaxax, ne mi se e slu4valo i dano da nqmam takiva incidenti
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Веднъж тръгнах по чехли на даскало .. и въобще не се усетих.Добре че приятелката,която беше с мене забеляза..иначе не ми се мисли кфо щеше да стане.Голяма гавра беше ей .. :P :P :P

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз веднъж си бях облякла анцунг, маратонки, спортно яке и си бях взела и официалната чанта.
    усетих се навреме тъкмо като излизах от входа и се върнах да оставя чантата.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Супер фен
    "много зле работата" ама наистина е много зле Луда работа Аз веднъж отидох на у-ще несресана щото беше сутрин и не ми се ставаше и съм забравила да се среша пък аз имам много къдрева коса и бях като вещица голям смях беше ... е на мене не ми беше смешно !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ахахахах и аз веднъж бях тръгнала по чехли
    хихихи ама добре че навреме забелязах...ходила
    съм и по пижама (и отгоре якето де) ама само до
    магазина
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Na men ne mi se e sluchvalo,pak i az se oglejdam na ogledaloto 20 pati predi da tragna za niakade takache ima mnogo malak shans da stane takova neshto! :P

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    ami ne
    dori i 4orapite si ne sam 4iftosvala :P

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi na mene sam0 mi se e slu4val0 sutrinta da trygna za u4ili6te s pant0fki haha ama kat0 mi stana studen0 na krakata se usetih ! :} Evala ti naprafu me razbi ! hahaha

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Tva e malko.Na men mi se slu4i neshto podobno ... oba4e si beshe golqma Gavra s dostoinstvoto mi.Beshe predi okolo 2 godini ( mai mesec v jegite ) .bqh pyrva smqna na daskalo i se uspah za 1-viq 4as ( a daskaloto mi e na 50-100 metra ot moq blok ) i kvo da praq ... stavam obli4am se i ae na daskalo.Vlizam si v 4as- si4ko O.K. oba4e si4ki me gledat.Doide golqmoto mejdu4asie ... ilziam - si4ki pak men gledat.Kato se vidqh ... ideshe mi da potyna ot sram.Bqh otishal na daskalo ... S BOKSERKI ama edni na ... sladki 4erveni me4enca Ei tva ne sam go zabravil nikoga
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

az sam izlizal po 4ehli ne moga da se pohvalq s drugo po interesno

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    hahahahahhaha p0 b0kserki ???

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами един ден закъснявах за автибуса си ( защото не съм от София,но уча там ) и като станах се облякох и излезнах.Но малко преди спирката ми останових,че съм излезнала по долнището на пижамата си,която беше жълта със сърчица,а по-големия хит беше че бях облякла и едно старо оровно зелено яке ( защото беше зима ).Е бях голямо забавление тогава.Тогава целия град изведнъж беше решил да ходи на няйъде и всички ме видяха.Е аз закъснях за първия час и отидох за третия.Е това няма да го забравя никога.Беше гадно
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxaxa basi ludata , mn ma kefi6 4estno xaxaxa vai
    az edin put kato svur6vahme daskalo i izlizam ot daskalo ve4e oba4e po edno vreme use6tam 4e ranicata mi ne e v men i se se6tam 4e sum q zabravila v staqta , 4e trqq6e da se vru6tam ... ina4e drugi izdunki sum nqmala mai

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Tva e malko.Na men mi se slu4i neshto podobno ... oba4e si beshe golqma Gavra s dostoinstvoto mi.Beshe predi okolo 2 godini ( mai mesec v jegite ) .bqh pyrva smqna na daskalo i se uspah za 1-viq 4as ( a daskaloto mi e na 50-100 metra ot moq blok ) i kvo da praq ... stavam obli4am se i ae na daskalo.Vlizam si v 4as- si4ko O.K. oba4e si4ki me gledat.Doide golqmoto mejdu4asie ... ilziam - si4ki pak men gledat.Kato se vidqh ... ideshe mi da potyna ot sram.Bqh otishal na daskalo ... S BOKSERKI ama edni na ... sladki 4erveni me4enca Ei tva ne sam go zabravil nikoga
    EI tva si e izlagaciq kvo da kaja drugo.Ako me mine nqkoi ... bravo mu kazvam :}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

AvLee(мързи ме)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    xaxaxa basi ludata , mn ma kefi6 4estno xaxaxa vai
    az edin put kato svur6vahme daskalo i izlizam ot daskalo ve4e oba4e po edno vreme use6tam 4e ranicata mi ne e v men i se se6tam 4e sum q zabravila v staqta , 4e trqq6e da se vru6tam ... ina4e drugi izdunki sum nqmala mai
    Хаха...и на мен това ми се е случвало само че аз бях почти стигнала до вкъщи

Ami nai-"interesnoto", s koeto moga da se pohvalq e, che vednyj, kogato otivah do magazina vmesto da pyhna v djoba parite, si mushnah grebena i posle imah fizionomiq, dostoina za snimka. A v avtobusa vmesto da sa si izvadq da pokaja kartata za gradskiq transport, si butah GSMa v liceto na kontroliorkata.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Йеее, имало и по- заблеяни от менееее!!! Аз не мога да се похваля с много различни подобни изцепки, но при мен това е редовно - да си обуя наопаки прашките ( случи ми се три дена подред лятото, и понеже като се наведа се вижда, колегите ми бяха решили, че така си ме кефи да ходя), или блузата да ми е наобратно, или да тръгна без сутиен, да търся нещо, а да извадя от джоба друго... И тям подобни работи...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    sofia
    - добре поне, че са си приличали

На мен често ми се случва да ходя с различни чорапи
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

haha kfi ste izcepki naprao haha mi az samo sam trygvala bez chanta na daskalo i chak kato otidoh sa usetih i trqbvashe da sa vryshtam hahah a po noshnica sam hodila do magazina obache otgore s qketo inache za chorapite si mi e veche ejedvenie haha

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

аммм ходила съм на училище с блузата наопаки и чантата също съм си забравяла като тръгвам ... обаче явно не съм единствената

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Mi az sam zaplanuval lqtoto da si kupq dva 4ifta kecove i da si gi menkam se6tate se razli4ni spored men e qko koi e kazal 4e obufkite trqq da ednakfi...4orapite pokrai sestra mi ... tq nosi razli4ni 4orapi i az ot neq ne moga da si namerq ednakfi prinudtelno ma ne mi pre4i de..... mnogo pyti sam si obli4al teniskite naobratno vednyj pomnq 4e be6e vajen den v daskalo iztupah se tfa onova 100 pyti se popitah da ne sam zabrail ne6to i nai nakraq v daskaloto me pitat "kade ti e ranicata" az se pipam i vikam "a kade mi e ranicata" tfa kato vav onq film "pi4 kade mi e kolata" ta pomislih 4e sa mi q svili v reisa ama posle se setih 4e ne sam q zel drugi izdynki mai nqma :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    abre otgyrnete na stranica 1 i vijte kvo napisah az pak se smeite :}
    Admin-Coki:

Bolka_Baby
    Guest

-

hahaha i az sum si zabraala 4antata hihihi, i 4ak v daskaloto se setih ama maaamu ne se vra6tah bez 4anta karah! vednuj si qm az vav kuhnqta i em pratiha do magzazina i kato se varnah zabraih 4e qm i otidoh i si legnah! ina4e be6e golqm fal kato otivam na nqkaf praznik v daskaloto i nali qko sum sse nato4ila aqko sladka ama su mzabraila si sloja oficiqlnite obufki i s nqkfi mn stari i grozni hihihii! nqmam falove az hihihi

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Xaxaxax, ne mi se e slu4valo i dano da nqmam takiva incidenti
    и аз също

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си