- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- rabotata e mnoooogo zle...
dnes mi se sluchi neshto mnoooogo interesnoizlizam si az vecherta, vsichko tochno, i po edno vreme (okolo chas sled kato sym izlqzla) poglejdam kym krakata si i vijdam che sym sys razlichni obuvki
![]()
![]()
ne mojah da spra da se hilq ... i cqla vecher se chudeh kak moje da sym takyv oligofren...
pone bqha v edin cvqt i leko podobni... na vas sluchvalo li vi se e podobno neshto (razlichnite chorapi ne se broqt, te sa chesto sreshtano qvlenie :P ), primerno da izlezete s noshtnica pod drehite ili neshto takova ;P![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Xaxaxax, ne mi se e slu4valo i dano da nqmam takiva incidenti![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Аз веднъж си бях облякла анцунг, маратонки, спортно яке и си бях взела и официалната чанта.
усетих се навреме тъкмо като излизах от входа и се върнах да оставя чантата.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
"много зле работата" ама наистина е много злеЛуда работа
Аз веднъж отидох на у-ще несресана щото беше сутрин и не ми се ставаше и съм забравила да се среша пък аз имам много къдрева коса и бях като вещица голям смях беше ... е на мене не ми беше смешно !
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Na men ne mi se e sluchvalo,pak i az se oglejdam na ogledaloto 20 pati predi da tragna za niakade takache ima mnogo malak shans da stane takova neshto! :P
ami ne
dori i 4orapite si ne sam 4iftosvala :P
Mi na mene sam0 mi se e slu4val0 sutrinta da trygna za u4ili6te s pant0fki haha ama kat0 mi stana studen0 na krakata se usetih ! :} Evala ti naprafu me razbi ! hahaha![]()
Tva e malko.Na men mi se slu4i neshto podobno ... oba4e si beshe golqma Gavra s dostoinstvoto mi.Beshe predi okolo 2 godini ( mai mesec v jegite ) .bqh pyrva smqna na daskalo i se uspah za 1-viq 4as ( a daskaloto mi e na 50-100 metra ot moq blok ) i kvo da praq ... stavam obli4am se i ae na daskalo.Vlizam si v 4as- si4ko O.K. oba4e si4ki me gledat.Doide golqmoto mejdu4asie ... ilziam - si4ki pak men gledat.Kato se vidqh ... ideshe mi da potyna ot sram.Bqh otishal na daskalo ... S BOKSERKIama edni na ... sladki 4erveni me4enca
Ei tva ne sam go zabravil nikoga
![]()
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
az sam izlizal po 4ehli ne moga da se pohvalq s drugo po interesno![]()
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
hahahahahhaha p0 b0kserki ???
Ами един ден закъснявах за автибуса си ( защото не съм от София,но уча там ) и като станах се облякох и излезнах.Но малко преди спирката ми останових,че съм излезнала по долнището на пижамата си,която беше жълта със сърчица,а по-големия хит беше че бях облякла и едно старо оровно зелено яке ( защото беше зима ).Е бях голямо забавление тогава.Тогава целия град изведнъж беше решил да ходи на няйъде и всички ме видяха.Е аз закъснях за първия час и отидох за третия.Е това няма да го забравя никога.Беше гадно![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
xaxaxa basi ludata , mn ma kefi6 4estno![]()
![]()
xaxaxa vai
![]()
![]()
az edin put kato svur6vahme daskalo i izlizam ot daskalo ve4e oba4e po edno vreme use6tam 4e ranicata mi ne e v men i se se6tam 4e sum q zabravila v staqta , 4e trqq6e da se vru6tam ...ina4e drugi izdunki sum nqmala mai
![]()
![]()
EI tva si e izlagaciq kvo da kaja drugo.Ako me mine nqkoi ... bravo mu kazvam :}Първоначално написано от tedo_davis
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Хаха...и на мен това ми се е случвало само че аз бях почти стигнала до вкъщиПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Ami nai-"interesnoto", s koeto moga da se pohvalq e, che vednyj, kogato otivah do magazina vmesto da pyhna v djoba parite, si mushnah grebena i posle imah fizionomiq, dostoina za snimka. A v avtobusa vmesto da sa si izvadq da pokaja kartata za gradskiq transport, si butah GSMa v liceto na kontroliorkata.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Йеее, имало и по- заблеяни от менееее!!! Аз не мога да се похваля с много различни подобни изцепки, но при мен това е редовно - да си обуя наопаки прашките ( случи ми се три дена подред лятото, и понеже като се наведа се вижда, колегите ми бяха решили, че така си ме кефи да ходя), или блузата да ми е наобратно, или да тръгна без сутиен, да търся нещо, а да извадя от джоба друго... И тям подобни работи...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
![]()
![]()
- добре поне, че са си приличали
На мен често ми се случва да ходя с различни чорапи![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
haha kfi ste izcepki naprao haha mi az samo sam trygvala bez chanta na daskalo i chak kato otidoh sa usetih i trqbvashe da sa vryshtam hahah a po noshnica sam hodila do magazina obache otgore s qketo inache za chorapite si mi e veche ejedvenie haha![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
аммм ходила съм на училище с блузата наопаки и чантата също съм си забравяла като тръгвам ... обаче явно не съм единствената![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
Mi az sam zaplanuval lqtoto da si kupq dva 4ifta kecove i da si gi menkam se6tate se razli4nispored men e qko koi e kazal 4e obufkite trqq da ednakfi...4orapite pokrai sestra mi ... tq nosi razli4ni 4orapi i az ot neq ne moga da si namerq ednakfi
prinudtelno ma ne mi pre4i de..... mnogo pyti sam si obli4al teniskite naobratno
vednyj pomnq 4e be6e vajen den v daskalo iztupah se tfa onova 100 pyti se popitah da ne sam zabrail ne6to i nai nakraq v daskaloto me pitat "kade ti e ranicata" az se pipam i vikam "a kade mi e ranicata" tfa kato vav onq film "pi4 kade mi e kolata" ta pomislih 4e sa mi q svili v reisa
ama posle se setih 4e ne sam q zel
drugi izdynki mai nqma
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
abre otgyrnete na stranica 1 i vijte kvo napisah az pak se smeite :}
Admin-Coki:
hahaha i az sum si zabraala 4antata hihihi, i 4ak v daskaloto se setih ama maaamu ne se vra6tah bez 4anta karah! vednuj si qm az vav kuhnqta i em pratiha do magzazina i kato se varnah zabraih 4e qm i otidoh i si legnah! ina4e be6e golqm fal kato otivam na nqkaf praznik v daskaloto i nali qko sum sse nato4ila aqko sladka ama su mzabraila si sloja oficiqlnite obufki i s nqkfi mn stari i grozni hihihii! nqmam falove az hihihi
и аз същоПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL