- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo vijdash pyrvo kogato se sabudish ?
Kakvo vijdash pyrvo kogato se sabudish ?
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Haha mi tavana ! A ak0 sym na lqv0 ili nadqsn0 plakatite p0 stenata mi :}
mi vseki pat razli4no..... nai 4esto tavana
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
ami az kato se sabudq ni6tu ne vijdam 6toto e tumno , 6toto po4ti vinagi sum zavita prez glavaa ako ne sum , vijdam qrkata svetlina ot prozoreca mi , koqto 4ak me zaslepqva i dokato se osiferq
minava dosta vreme
![]()
И аз такаПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Qko! vse tavani :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Mi za m0q rad0st jiveq v ky6ta s tavan ! Nikak nqma da mi e priqtn0 da spq zimata na Hamak kakt0 pravq lqt0t0 6t0t0 si imam takif v dv0ra i e mn qk0 kat0 se sybudi6 da gleda6 slyncet0 i hubav0t0 nebe! Prekrasna gledka :}}
kefish me :} Romantika ... po4ti takiva hora v BG ne ostanaha :}Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Admin-Coki:
Mi haha p0nqk0ga se e slu4val0 da spq na dv0ra i zimata ak0 ne6t0 se zaka4a s maika hahaha
tva napravo si beshe brutalno ... zimata na dvora.Ako nashte me nakarat ... biha me namerili v kolibkata na ku4eto :PПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Admin-Coki:
hahahha kefite ...az puk kato se subudq i purvoto na koeto se spirat ochite mi sa dvete fotiolcheta koito ne se vijdat kakto e shtoto otgore im ima tolkova mn drehi tetradki sigurno i sudove daje che ...takava sum si
![]()
vikash kato vidish fotiol4etata i kato se setish 4e trqbva da si opravish staqta do tolkova tise dospiva 4e go otkyrtvash momentalno.
Admin-Coki:
Ами аз първото нещо, което виждам, когато се събудя е часовника. И като разбера. че е станало 1 - 2 или 3 часа скачам и набързо се разсънвам ...
za kade zakasnqvash i ti pak ? :P
Admin-Coki:
И аз като ^AvRiL^LaViGnE^ първо виждам часовника и ставам 40 минути след като е звъннал.
Emi spored zavisi... Ili televizora ili garderobai sled tui vednaga poglejdam kum 4asovnika
![]()
Раклата, стената, тавана и след това поглеждам часовника и сестра ми, за да разбера дали и тя се е събудила![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
haaaaahaaaaa sha me spukate :P
Admin-Coki:
Ако се събудя самичка виждам първо телевизора, защото е точно срещу мен.
А ако ме събуди будилника на GSM-а отварям едното око и гледкам колко е часа...и после заспивам за още 5 минути и за още 5 минути....
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
az vijdam parvo gsm-a si stoto toi e do vazglavnicata na koiato spa![]()
miii spored zavisi ili Tv-to ili garderoba ili stenata obache sled tva vednaga poglejdam gsm-a si da vidq kolko e chasa..![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
vseki pat razli4no