- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sexa za edna nosht ?
Kfo mislite za sexa za edna nosht ? bihte li go napravili i ima li zna4enie vuzdeistvieto na alkohola ??
В повечето случаи точно алкохолът е виновен за това.Ама си има и хора,за които т'ва си е нещо нормално-чук и чаоПравила съм го веднъж-не беше под никакво влияние,просто реших че го искам и го направих.Не съжалявам,защото съм опитала какво е.Ако не се прави системно,няма проблеми
Ако се търси сериозна връзка-мисля че не е редно...А и все пак,като тръгнеш да правиш секс за една нощ,трябва да знаеш защо го правиш
![]()
Зависи от това дали си имам приятелка или не.Ако си имам...е изключено да го направя.Тъпо е спрямо нея!Ако си нямам...съм за секса за една нощ.Няма нищо лошо,само дето не знаеш каква е,с кого е била и...нали ме разбирате...болести,работи.. .затова презерватив задължително!!!![]()
Каквото и да правиш,прави го с финес!
mislq 4e ne sym sklonna oba4e vse nqkoi pyt sigurno i tva 6te go ima...![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Сексът за една нощ е готина емоция.
Готино е когато си нямаш приятел например и си яко загорял и да го направиш с някой само заради удоволствието, без обещания, без задължениясамо секс.
Е и разбира се презервативът е задължителен.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
ami ne znam...az sum malko po konservativna v tova otnoshenie i az pone ne bih..vsushtnost samo ako mn ne haresvam nqkogo i tova da pravq sex na vsqka cena mi e naistina celno to nishto ne se znae kakto se kazva taka che...:P
6to be sex za edna no6t si e mnogo qko ne6toposle nqma da se nagala da q gledam na sutrinta. A i e dokazano 4e sex i 4uvstva mqmat ni6to ob6to
![]()
In the event of my demIse
when my heart can beat no more
I hope I dIe for a prIncIple
or a belIef that I had lIved 4
I wIll dIe before my tIme
because I feel the shadow's depth
Първоначално написано от hopeless_pmg
![]()
![]()
Това е само в главата ти и за успокояване на гузна съвест!Имат общо и то много! Това вече е научно доказано
![]()
Mда... Хубаво нещо е сексът за една нощ. Забавно е и е тръпка, тига да не се прекалява. Практикувала съм и бих пак. Но не мисля, че алкохолът е задължителен
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
на мен пъкми е интересно даразбера и малко background...
1/тезина които им харесва и са така въодушевени от тази идея на колко годинки са и имали ли са някога връзка на повече от 3 месеца да кажем
2/какво ви харесав в секс за 1 вечер-това че звучи авантюристично,че ще се направите на много отворени или какво??
1/Аз съм на 18. Имала съм няколко по дълги връзки, най-дългата беше около година и половина.Първоначално написано от pile
2/в секса за една нощ ми харесва тръпката, харесва ми това, че не се чувствам обвързана(понякога имам нужда само от секс, не и от връзка), харесва ми че е само секс и че просто си задоволявам нагона.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
napulno sum suglasna i az taka si misliaПървоначално написано от Гал
mi ne znam ama az ne sym mnogo za...moje bi shtoto si imam seriozen priqtel sega.Ako nqmam ne znam dali bih ...ama to koi li znae?!vsichko se sluchva
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
[i]Напълно против ..!!. За мен тва е супер тъпо и безотговорно ... Аз немога да правя секс с никой друг освен гаджето ми ... не мисля ,че ще ми е приятно ... От къде можеш да си сигурен,дали човека с който си го направил не е болен от нещо и няма да те зарази ... за 1 час кеф ..можеш да съжаляваш цял живот ... [/i]![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
:P ПОради тази причина някои умен чичко или лелка е измислил презервативите.Първоначално написано от KeiTh
Да не говорим, че и от година да ходиш с някой, пак не можеш да си сигурен дали няма да ти лепне нещо. Слагаш презерватив и толкоз.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
I az mislq taka!Първоначално написано от KeiTh
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
mislq 4e za momenta ne bih pravila sex za edna no6t a dori i das um piqna mislq 4e nqma da go napravq ama sled godini znae li se kakvo 6te stane![]()
![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
Аз съм твърдо ЗА! Каквото и да казват някой това си е готино нещо. На сутринта никой не очаква нещо от теб. Няма задължения и обещания.. Удоволствие, което задължително всеки трябва да изпита![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Да бе к'во толкова, прото заудовослтвието..не е нужна любов..Първоначално написано от Гал
аммм аз съм за....но да не се повтаря много често. готино е...никакви чувства и т.н. просто един секс.![]()
когато е под въздействието на алкохол обаче си мисля, че в повечето случаи винаги единият съжалява.
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
nikoga ne bih go napravila...pone dokato sam obvarzana...ama i da ne sam ne bih go napravila