.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Sexa za edna nosht ?

Kfo mislite za sexa za edna nosht ? bihte li go napravili i ima li zna4enie vuzdeistvieto na alkohola ??

Повече от фен
    В повечето случаи точно алкохолът е виновен за това.Ама си има и хора,за които т'ва си е нещо нормално-чук и чао Правила съм го веднъж-не беше под никакво влияние,просто реших че го искам и го направих.Не съжалявам,защото съм опитала какво е.Ако не се прави системно,няма проблеми Ако се търси сериозна връзка-мисля че не е редно...А и все пак,като тръгнеш да правиш секс за една нощ,трябва да знаеш защо го правиш

Град
    Бургас
    Зависи от това дали си имам приятелка или не.Ако си имам...е изключено да го направя.Тъпо е спрямо нея!Ако си нямам...съм за секса за една нощ.Няма нищо лошо,само дето не знаеш каква е,с кого е била и...нали ме разбирате...болести,работи.. .затова презерватив задължително!!!
    Каквото и да правиш,прави го с финес!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    mislq 4e ne sym sklonna oba4e vse nqkoi pyt sigurno i tva 6te go ima...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Варна
    Сексът за една нощ е готина емоция.
    Готино е когато си нямаш приятел например и си яко загорял и да го направиш с някой само заради удоволствието, без обещания, без задължения само секс.
    Е и разбира се презервативът е задължителен.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    ami ne znam...az sum malko po konservativna v tova otnoshenie i az pone ne bih..vsushtnost samo ako mn ne haresvam nqkogo i tova da pravq sex na vsqka cena mi e naistina cel no to nishto ne se znae kakto se kazva taka che...:P

В повечето случай алкохола има голяма "вина" за случката. Не смятам, че секса за една нощ е нещо лошо, но ако имаш партньор и държиш на него мисля, че няма да е добра идея.

6to be sex za edna no6t si e mnogo qko ne6to posle nqma da se nagala da q gledam na sutrinta. A i e dokazano 4e sex i 4uvstva mqmat ni6to ob6to
    In the event of my demIse
    when my heart can beat no more
    I hope I dIe for a prIncIple
    or a belIef that I had lIved 4
    I wIll dIe before my tIme
    because I feel the shadow's depth

Цитирай Първоначално написано от hopeless_pmg
    6to be sex za edna no6t si e mnogo qko ne6to posle nqma da se nagala da q gledam na sutrinta. A i e dokazano 4e sex i 4uvstva mqmat ni6to ob6to

Секс за една нощ има връзка само със сърбежа и алкохола

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hopeless_pmg
    . A i e dokazano 4e sex i 4uvstva mqmat ni6to ob6to
    Това е само в главата ти и за успокояване на гузна съвест!Имат общо и то много! Това вече е научно доказано

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Mда... Хубаво нещо е сексът за една нощ. Забавно е и е тръпка, тига да не се прекалява. Практикувала съм и бих пак. Но не мисля, че алкохолът е задължителен
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Mда... Хубаво нещо е сексът за една нощ. Забавно е и е тръпка, тига да не се прекалява. Практикувала съм и бих пак. Но не мисля, че алкохолът е задължителен
    Какво те подтикна към секса за една нощ?

Град
    Пловдив
    на мен пъкми е интересно даразбера и малко background...
    1/тезина които им харесва и са така въодушевени от тази идея на колко годинки са и имали ли са някога връзка на повече от 3 месеца да кажем
    2/какво ви харесав в секс за 1 вечер-това че звучи авантюристично,че ще се направите на много отворени или какво??

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pile
    на мен пъкми е интересно даразбера и малко background...
    1/тезина които им харесва и са така въодушевени от тази идея на колко годинки са и имали ли са някога връзка на повече от 3 месеца да кажем
    2/какво ви харесав в секс за 1 вечер-това че звучи авантюристично,че ще се направите на много отворени или какво??
    1/Аз съм на 18. Имала съм няколко по дълги връзки, най-дългата беше около година и половина.
    2/в секса за една нощ ми харесва тръпката, харесва ми това, че не се чувствам обвързана(понякога имам нужда само от секс, не и от връзка), харесва ми че е само секс и че просто си задоволявам нагона.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Цитирай Първоначално написано от Гал
    Готино е когато си нямаш приятел например и си яко загорял и да го направиш с някой само заради удоволствието, без обещания, без задължения само секс.
    napulno sum suglasna i az taka si mislia

Повече от фен
    mi ne znam ama az ne sym mnogo za...moje bi shtoto si imam seriozen priqtel sega.Ako nqmam ne znam dali bih ...ama to koi li znae?!vsichko se sluchva
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    [i]Напълно против ..!!. За мен тва е супер тъпо и безотговорно ... Аз немога да правя секс с никой друг освен гаджето ми ... не мисля ,че ще ми е приятно ... От къде можеш да си сигурен,дали човека с който си го направил не е болен от нещо и няма да те зарази ... за 1 час кеф ..можеш да съжаляваш цял живот ... [/i]
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от KeiTh
    [i]От къде можеш да си сигурен,дали човека с който си го направил не е болен от нещо и няма да те зарази ... за 1 час кеф ..можеш да съжаляваш цял живот ... [/i]
    :P ПОради тази причина някои умен чичко или лелка е измислил презервативите. Да не говорим, че и от година да ходиш с някой, пак не можеш да си сигурен дали няма да ти лепне нещо. Слагаш презерватив и толкоз.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    hihh mi i az sym Za sexa za edna nosht
    ako si mnoo zagorql i nqmash gaje vyrshi rauta mai
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Цитирай Първоначално написано от KeiTh
    [i]Напълно против ..!!. За мен тва е супер тъпо и безотговорно ... Аз немога да правя секс с никой друг освен гаджето ми ... не мисля ,че ще ми е приятно ... От къде можеш да си сигурен,дали човека с който си го направил не е болен от нещо и няма да те зарази ... за 1 час кеф ..можеш да съжаляваш цял живот ... [/i]
    I az mislq taka!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Град
    v me4tite si
    mislq 4e za momenta ne bih pravila sex za edna no6t a dori i das um piqna mislq 4e nqma da go napravq ama sled godini znae li se kakvo 6te stane
    Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif

Аз съм твърдо ЗА! Каквото и да казват някой това си е готино нещо. На сутринта никой не очаква нещо от теб. Няма задължения и обещания.. Удоволствие, което задължително всеки трябва да изпита
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Гал
    Да бе к'во толкова, прото заудовослтвието..не е нужна любов..

аммм аз съм за....но да не се повтаря много често. готино е...никакви чувства и т.н. просто един секс.
    когато е под въздействието на алкохол обаче си мисля, че в повечето случаи винаги единият съжалява.
    nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    nikoga ne bih go napravila...pone dokato sam obvarzana...ama i da ne sam ne bih go napravila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си