- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mislq si zaaa.....
Za kakvo si misli6 sega![]()
kak da mine vremeto i da doide 9-ti qnuari za da vidq moeto ANGEL4E.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
s koi da izlqza dnes![]()
kak da ymra
[b][i]zAsht0 s3 r0viSh v p3p3ltA tAm nqmA dA nAm3riSh 0gyn...n3 zna3sh li ch3 Lub0Fta e svyrShEna sht0m Chu3Sh sb0g0m!!!!!~
eeeee q stiga!Първоначално написано от qnituu
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
4udq se za kolko 4asa da kaja 4e e sre6tata dove4era....i kak sled malko trqbva da prepisvam hilqda typi doma6ni po matematika....![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Mi mislq si za edin 40vek ...![]()
haide kaji si de ... kakvo e tova iz4ervqvane :P nie hora ne qdem :PПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Admin-Coki:
Kf0 da si kajaKazah si guu ! Pyk i da kaja ime ... smisyl nqma ! M0m4e e haha
mislq si kakvi podaryci da vzema na 2 sladurani, shtoto neska imat den den![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
мисля си за смисъла на живота![]()
Az se 4udq ko da praq ...btw koi ima neska imen den 4e ne sum zapoznata?
4id na si4ki ... za utre ... utre iordanov den :}
Admin-Coki:
Mislq si kak da si razpredelq vremeto...hem da si naucha, hem da se naspa edno hubavo...mislq si i shto trqbva daskaloto pak da pochva
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Мисля си кога най-сетне ще седна да уча... Планирам го от 3 дена вече![]()
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
mi mislq che adski mn iskam da sa vidq s edin chovek i sa chudq kak da stane tva i mislq koga shte ida v bs pri bratovchetka mi i si mislq koga nai setne shte si naucha![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
V momenta ne mislq :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
И аз точно същото си мисляПървоначално написано от Mi6ka_na_kai6ka
![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Mislia siche triabva da si opraviam staiata i che marzela e goliamo neshto![]()
mislia si kak ne mi se hodi na daskalo i kolko sam gladna,ama me marzi da si napraa ne6to za iadene![]()
![]()
hahaha tva me nakefi i az obshto vzeto si mislia za tvaПървоначално написано от qnituu
Първоначално написано от Satanas_daughter
KOLKO PYTI DA TI KAJA AZ NA TEB DA PRESTANESH S TOVA ... pritesnqvash me.
Admin-Coki: