- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mislq si zaaa.....
ei qnituu razbirash li me ? : }
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
мисля си...че....цяла седмица няа си виждам блъдиииииииииииииииииииии иииииии(...наказана съм..
![]()
..But why?...
за човека който обичам...
Mislq si,4e sym super vlub4iva i 4e za nqkolko dena edin 4ovek napravi taka 4e da ne moga da spra da mislq za nego...a i mislq si koi utre 6te 4erpi
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
И аз тъйПървоначално написано от BaT_GirL
![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
mislq za edni mom4eta deto me presledvat i se 4uda kak da se oturva haha![]()
![]()
![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
Ми мисля си,че...нищо не си мисля!
kakva li diagnoza 6e mi lepne lekarkata utre![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
zmislq po temite
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
mislq si za edna priatelka,koqto mi be6e gadje i sega pak si stanahme gadjeta![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
mislq si....4esno kazano mai za ni6to ne si mislq.mislq kolko e tupo da ne misli6 ni6to.nqkoi razbra li me izob6to?
Любовта е най-висшата степен на омразата
Mislia si za iadene, 6toto sam gladna...
mi mislq si che trqbva da se stegna i prez weekend-a i da se snimam![]()
мисля си ексизтинциалното начало и постпродуктивноста в живота на един градински червей...
mislq si dali da otida na kupona v petyk
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
za priqtelq mi...az nikoga ne spiram da mislq za nego
Мисля си за BBB. Не е ли сладък с тея слушалки![]()
![]()
Za tova 4e se bavq sas ls-tata)
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
В интерес на истината .... т.к. отдавна не бяп влизал в този форум .. та сега си мисля или поне се опитвам да се сетя за хората, които съм виждал на снимка и по-точно за Baby_sexy_girl...
Ае междудругото кво стана нали имаше некъв фотоалбум на сайта ?
Simply Lethal, razbi me! Mislq si za Gurciq, lipsva mi![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ай да ти помогна малко: http://info.datacom.bg/rado84/PIX/BABY_SEXY_GIRL/Първоначално написано от Simply Lethal
![]()
![]()
![]()
10x ... албума на Baby_sexy_girl ще го видя, ама на останалите от форума ...Първоначално написано от Traffic
![]()