- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mislq si zaaa.....
Eheeee, tuka kakvo stava, fen4eta li imam na gosti xaxaxaxax![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Simply Lethal, vij snimkite na leona, 6te ti haresa, golqma pi4ka ehttp://free.bol.bg/monio/leona/
![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Виж с тая колекция от твои снимки Трафик по-може да го причислиш като "твой фен", но на мен ми още "малко" рано ...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Аре поздрави и лека ви пръст ... нощ .. все тая !![]()
А Леона после ще ми помогне ли да си платя трафика, който ще навъртя ако и разгледам дори и половината от снимкитеПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
..
Na_4eRe6aTa1 26-Nov-2004 18:46 417k лл
Ква е тая череша бе .. Половин mb![]()
stani fen na leona, ne na men, tq e gotina, supeeeeeeeeer e!
Че Леона е страшно красиво момиче спор няма, ама ти каква и се падаш, че толкова я рекламираш се чудя аз ...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
![]()
ахахааххахахахахахахахаах хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахаПървоначално написано от e_l_i_z_a
хахахахааххахахахахаахахх аххахахахахаххахахахахаха хахахахааххахаахахааххаха хахахахахахааххахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хаха
хахахахааххахахахахаахахх аххахахахахаххахахахахаха хахахахааххахаахахааххаха хахахахахахааххахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хаха
хахахахааххахахахахаахахх аххахахахахаххахахахахаха хахахахааххаха
ЛЕЛЕ МАЙКО ... КАКВО ПРАВИ ИЗВЕСТНОСТТА С ГРОЗНИТЕ ХОРА ЛЕЕЕЕЛЕЕЕ ...................................... ЛЕЛЕ МАЙКО ! ТУКА ЩЕ СТАНЕТЕ КАТО ЗОМБИРАНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ТИЙНОВЕ ! ДЕТО ПРИПАДАТ КАТО ВИДЯТ ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙК !!!! УЖАС
Мисля си за ....... ами мисля си как ще подаря на едно специално момиче 14 рози на 14.02 ...... %)
По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...
vnimavai 4e 14 e 4etno 4islo we ei!Първоначално написано от НИТРО
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
mislq si dali neska da otida s drugite da se napiq na plaja![]()
за един човек
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
Сега отивам на козметик и се чудя как ще изляза на улицата без грим![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Аммм мисля си за снощи...колко хубаво беше![]()
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ами мисля си дали да уча днес или утре,или другиден,или по-другиден,или по по по по другиден.....
мммм мисля си наще кога ще се приберат да ми донесат нещо вкусно за ядене, че цял ден не съм яла ...![]()
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
еми кво да ти кажа =) Аз чак неска го разбрах тва =) Еми кво да направя ..... то простотията не се лекува .... туй е понеже съм млад и зеленПървоначално написано от B_i_G
По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...
Prosto priqtelka ot foruma, ni6to pove4e, no vinagi sam kazvala, 4e tq e nai-gotinaПървоначално написано от Simply Lethal
![]()
mislq za edna mnogo qka koqta vliza v forum :P
http://info.datacom.bg/rado84/PIX/BA...EXY_GIRL43.jpg
hihiihihiПървоначално написано от Traffic
toq Rado mnogo znaii :P leona e mnogo sladka :P btw az neq imam kato mnogo dobra priqtelka :P
![]()
![]()
mi 4udq se dali 6e prepi6a tva ese za lubovta do utre![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka