- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mislq si zaaa.....
emi az si mislq kak taq tema se prevurna v diskusiq"koi e po gotin-BABY_SEXY_GIRL ili leona?"Първоначално написано от Traffic
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
No`1Първоначално написано от amy lee
Renito No`2
Leona No`3 Amy lee
Taka stava li.....
Haide sprete se! Vsqka si ima svoq 4ar i svoite obojateliMluk, 4e 6te vi se karat!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
misq za tova kak tazi tema stana konkurs "koi e po po nai"Първоначално написано от [b
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
utre da ne imam [B]aneD slaps BABY_SEXY_GIRL around a bit with a large troutПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
btw Rado da kaji :P az neznamПървоначално написано от amy lee
![]()
![]()
btw Rado da kaji :P az neznamПървоначално написано от amy lee
![]()
![]()
Mn sa izvinqvam... Ama shto si mislq 4e temata beshe: Za kakvo si mislite v momenta, a ne koi e po hubav - baby sexy girl ili leona... ima si tema kadeto moje da sporite i za tova... ta da vi pomolq PISHETE PO TEMATA![]()
![]()
![]()
![]()
kraii ve4eПървоначално написано от Traffic
tova e......
![]()
Spokoino...Te kazaha, 4e pove4e nqma da pi6at za tovaПървоначално написано от Bolid1
Ne se nervi pls, mrazq sporove
![]()
Az si mislq 4e 6te stavam ve4e![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Emi az sega si misliia kak mi se hodi taq vecher na retro party ama priqtelite mi zaminaha i sega nqma s koi...![]()
Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better
mi ne se nervq prosto kazah...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
savsem spokoino;...
![]()
Аз пък ако искам ще си мисля за това кой е по-красиФ, дебел, дълъг и.т.н. Проблем ли има ?Първоначално написано от Bolid1
Дейба тоя форум съвсем мяза вече на чат. Мнение с повече от 5 думи трудно се намира, а ако все пак има такова - веднага ти казват да говориш по темата.
Да пиша по темата .. За кво си мисля ?!? Абе наистина ли вие пък МИСЛИТЕ, че някой го ебе кво си мисли другия, освен ако не е свързано с него ? МИСЛИТЕ си, че тая тема е интересна и някой ще хване да я разглежда, за да види Пенчо и Пенка за какво са си МИСЛИЛИ ? Така ли ? Не сериозно ми кажете ... Щото аз разбирам да съм тръгнал да пиша глупости в някоя сериозна тема, в която отговорите са с малко по-голямо съдържание от една подобна -икона.. И тогава да ми се прави забележка. Ама тва тук неква смотана тема, в която освен да се трупат тъпи мнение друго не се прави, но и виж те не трябва да се отклоняваме ОТ ТЕМАТА. Ебати темата заклевам се ...
Аре поздрави ...
Ima si tema v koqto si obsujdaite vsi4ko, izvinqvai ama to4no vie si go oburnahte na 4at.... edva li na nqkoi mu puka dali baby sexy girl e po gotina ot leona. To tuka stana konkurs za krasota. Ima nqkolko temi za miss teen problem i tam si obsujdaite leona i baby sexy girl![]()
![]()
Ami mislq si : Za6t0 nik0i ne misli p0 temata???
az si mislq ili po-tochno se chudq kakvo po dqvolite pravi BSG na vtoriq etaj na mosta? i dali ako sluchaino padne ot tam shte ocelee...![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
mislq si zaaa . . . sex![]()
ami mislq si dali da legna da pospq???????
No MaN, No CrY!!!
\m/
Мисля си,че много искам да променя някои неща в живота си,но немога,нямам воля.Мисля си,че никой не си мисли за мен,че никой не ме обича.Мисля си колко много имам да уча и колко ме мързи,колко съм безотговорна.Мисля си,че съм излишна,че не съм нужна на никой.Мисля си,трябва да бъда оптимистка,а не такава ужасна песимистка.Мисля си,че трябва да вярвам в себе си и да постигам целите си,а не да се отказвам от мечтите си с мисълта,че за нищо не ме бива.Мисля си,че съм самотна,въпреки,че отстрани не изглежда така.Мисля си,че е време да спра да мисля и да живея в настоящето,да живея за мига,за момента.![]()
....ми в момента....си мисля,за......глобалното затопляне,макар че не е много весело(даже въобще)
![]()
mili4ka,ako tova pone malko 6te te uspokii(za,koeto se nadqvam),az sam absoliutno sa6tataПървоначално написано от little_black_dress
i az imam 4uvstvoto,4e sam ujasen 4ovek,4e izob6to ne sam ambiciozna i ni6to nqma da postigna...i ponqkoga vsi4ko mi struva adski trudno,ne znam kak 6te se sprava c jivota
ponqkoga mi se e iskalo da se samoubia i daje probvah. samo 6te ti kaja,da ne se pritesnqva6. ne si misli,4e nikoi ne te obi4a! ubedena sam,4e ne e taka. moje da sa malko priatelite ti,no sas sigurnost te obi4at mnogo i sa istinski! spox!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
v momenta samo se molq da sam dobreeee,ni6to pove4e
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
6to pak ne svur6ih![]()