- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mislq si zaaa.....
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Za kakvo si misli6 sega

kak da mine vremeto i da doide 9-ti qnuari za da vidq moeto ANGEL4E.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

s koi da izlqza dnes

kak da ymra
[b][i]zAsht0 s3 r0viSh v p3p3ltA tAm nqmA dA nAm3riSh 0gyn...n3 zna3sh li ch3 Lub0Fta e svyrShEna sht0m Chu3Sh sb0g0m!!!!!~
eeeee q stiga!Първоначално написано от qnituu
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
4udq se za kolko 4asa da kaja 4e e sre6tata dove4era....i kak sled malko trqbva da prepisvam hilqda typi doma6ni po matematika....

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Mi mislq si za edin 40vek ...
haide kaji si de ... kakvo e tova iz4ervqvane :P nie hora ne qdem :PПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Admin-Coki:

Kf0 da si kajaKazah si guu ! Pyk i da kaja ime ... smisyl nqma ! M0m4e e haha

mislq si kakvi podaryci da vzema na 2 sladurani, shtoto neska imat den den
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

мисля си за смисъла на живота
Az se 4udq ko da praq ...btw koi ima neska imen den 4e ne sum zapoznata?
4id na si4ki ... za utre ... utre iordanov den :}
Admin-Coki:
Mislq si kak da si razpredelq vremeto...hem da si naucha, hem da se naspa edno hubavo...mislq si i shto trqbva daskaloto pak da pochva
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Мисля си кога най-сетне ще седна да уча... Планирам го от 3 дена вече

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

mi mislq che adski mn iskam da sa vidq s edin chovek i sa chudq kak da stane tva i mislq koga shte ida v bs pri bratovchetka mi i si mislq koga nai setne shte si naucha

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
V momenta ne mislq :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

И аз точно същото си мисляПървоначално написано от Mi6ka_na_kai6ka

In such ugly times, the only true protest is beauty!

Mislia siche triabva da si opraviam staiata i che marzela e goliamo neshto

mislia si kak ne mi se hodi na daskalo i kolko sam gladna,ama me marzi da si napraa ne6to za iadene

hahaha tva me nakefi i az obshto vzeto si mislia za tvaПървоначално написано от qnituu
Първоначално написано от Satanas_daughter
KOLKO PYTI DA TI KAJA AZ NA TEB DA PRESTANESH S TOVA ... pritesnqvash me.
Admin-Coki: