Цитирай Първоначално написано от Bolid1
Mn sa izvinqvam... Ama shto si mislq 4e temata beshe: Za kakvo si mislite v momenta, a ne koi e po hubav - baby sexy girl ili leona... ima si tema kadeto moje da sporite i za tova... ta da vi pomolq PISHETE PO TEMATA
Аз пък ако искам ще си мисля за това кой е по-красиФ, дебел, дълъг и.т.н. Проблем ли има ?

Дейба тоя форум съвсем мяза вече на чат. Мнение с повече от 5 думи трудно се намира, а ако все пак има такова - веднага ти казват да говориш по темата.

Да пиша по темата .. За кво си мисля ?!? Абе наистина ли вие пък МИСЛИТЕ, че някой го ебе кво си мисли другия, освен ако не е свързано с него ? МИСЛИТЕ си, че тая тема е интересна и някой ще хване да я разглежда, за да види Пенчо и Пенка за какво са си МИСЛИЛИ ? Така ли ? Не сериозно ми кажете ... Щото аз разбирам да съм тръгнал да пиша глупости в някоя сериозна тема, в която отговорите са с малко по-голямо съдържание от една подобна - икона.. И тогава да ми се прави забележка. Ама тва тук неква смотана тема, в която освен да се трупат тъпи мнение друго не се прави, но и виж те не трябва да се отклоняваме ОТ ТЕМАТА. Ебати темата заклевам се ...

Аре поздрави ...