- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- uTreShniQ dEn
Kakvo 6te pravi6 utre![]()
shte 4akam da doide 9-ti qnuari.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
toz puk s negoviq 9 qnuari![]()
Mi m0je da p0u4a malk0 p0 Frenski i da re6avam zada4i p0 matematika i p0sle da izlezna! 6te sedq pred k0mpa i 6te si slu6kam muzi4ka! :}} Tfa e![]()
Mnogo qsno :P Ti znaesh li kakvo e da ne vidish nqkoi koito Obi4ash super mnogo nqkade po4ti 14 dena ?!?!!Moje bi ... ama tva si e gadno !Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
dobre![]()
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
hhah i Dobre mi vika ... hi4 ne e dobre
men mi se plaa4e ti ...
![]()
Admin-Coki:
huu de kvo iska6 da napraq sq , da ti q doveda za uhoto li![]()
![]()
de da mojesheПървоначално написано от LiNkiN4eTo
abre da ne se pritesnqvam .. shte doide:}
Admin-Coki:
stiga mi namigai 4e shte mi izleze e4emik :}
Admin-Coki:
trqvA Li da znam kvo 6e se slu4i utre?
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
nikoi ne te e sprql da neznaesh L:PПървоначално написано от B_i_G
Admin-Coki:
istinsko muchenie si e nalii?Първоначално написано от tedo_davis
znam kvo e napravo shtqh da se poburkam..i to stavashe vupros tochno za dve sedmici..ama posle e supeerr
![]()
Vii pone si imate kogo da si obi4ate...![]()
A puk az utre sigurno she reshavam zada4i
![]()
![]()
zarad gadnata mi maika
![]()
Hey dai go po veselo.Liubovta moje da e nqkade okolo teb :} samo se ogledai :P az taka napravih :PПървоначално написано от Bolid1
Admin-Coki:
6te u4a myni4ko 6te izlizam...ba6ta mi ima imen den taka 4e trqbva da napravq ne6to v ky6ti....izbutvam poslednite dni na vakanciqta pak daskalo![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ami... nz ! tova e moqt otgovor .. prosto NEZNAM ! Vinagi pravq ne6to razli4no ot "v4era6niq den" ... ii vob6te ne si pravq planovete![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ами как какво ще правя? Ще правя това което започнах да правя от началото на ваканцията - Нищо :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
sigurno,kato neska
6te iam,6te u4a,...![]()
![]()
Ох,за съжаление утре цял ден ще уча.![]()
6te sedq pred kompa...i 6te qm..i 6te slu6am muzika...i 6te gledam televiziq...i...i ne znam
Любовта е най-висшата степен на омразата