.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Повече от фен
    Град
    в страната на любовта

"Miss Teenrpoblem za January"

taka...za da nqma obideni,a p1k,za da ne bezdeistva jenskata 4ast 6te go napravq i za tqx
    neka jelae6tite momi4eta da izpra6tat snimkite si na: sweety_girls_@abv.bg
    kraen srok: 15.01.2005g
    sled tova 6te vi dam da glasyvate i da izberete :P

P.S. obe6tavam Vi da organiziram Mr. i Miss Teenrpoblem za vseki mesec i na nakraq na godinata da izberem ot vsi4kite pobediteli edin za godinata,koito 6te si poly4i ngardata <edno m i endo f> !!!
    6te go praq dokato ne mi iz4zne kompa ili net-a xixixix

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    aide missss kite :}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    aaaaaaaaa to pri momi4etata vsi4ki 6te se izpokarat

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    vijte sq ... momi4etata kazvat koi shte e MR .. .a mom4etata koq shte e MIS ... kato vidqt pic-ovete :}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Az sym za ! :}}

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    i az sam za :P
    Admin-Coki:

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Imam sam0 1 vypr0s ! K0lk0 snimki da pra6tame ???

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    abre koito kolkoto ima ... gotini ;} nali trqq da go haresat ... az si izbrah edna s brat`4eda ;P dano samo ne me obyrkat
    Admin-Coki:

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi napi6i k0i si brq !

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    napisah s bqlata riza
    e te vij :
    http://free.bol.bg/tedo_davis2/Tedo_Davis.txt2..bmp
    ili prosto avatara mi :
    <========
    Admin-Coki:

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Ami az nqma da si prashtam pics a puk ako moje da glasuvam, shtoto se pak nqma da u4astvam(A puk i me nabediha 4e sum M)....

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Q si dai picSs Tq Dissitu p0nqk0ga ak0 e nervna g0v0ri glup0sti(v m0q klas e)

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    kvo vi puka ;P
    Admin-Coki:

Guest
    Аз съм против!!!
    Имаше една подобна тема и много хора бяха против това да се правят подобни конкурси и съревнования между юзърите в сайта!
    Първо че е глупаво. Второ пак всички ще се изпокарат!
    И кажете ми поне една смислена причина да го правите изобщо тоя конкурс ? Да се докажете колко готини сте... Еми добре де вие като сте готини не е нужно да се доказвате пред някой!
    Не искам пак караници и разпри!
    Каквото искате правете, аз просто я затварям тея тема и повече няма да я поглеждам ...
    Щом искате да се карате ... Успех

Peace

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi to i az tva kazvam ama

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi ^AvRiL^LaViGnE^ 6t0m ne ti haresfa nedei q gleda tfa e napraven0 za tiq k0it0 iskat ! I tyi kyt gledam sq ti 6te sysdade6 sp0r ! :}}

AvLee(мързи ме)
    Guest
    Не знам дали ще станат пак караници.Не разбрах как и кои ще гласува и къде ще се видят снимките

Май ще има конфликти тук....

Ami na men temata ne mi dopada...nqma da vi q kritikuvam ili neshto takova, prosto gledaite da ne se hvanete za kosite...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Нищо чудно да се стигне до женски бой

Голям фен
    Град
    Az obeshtavam 4e nqma da se karam s nikoi se pak teq deto hodqt na konkursi primerno miss bg, ili miss svqt da ne bi da se karat i da se biqt. ne moga da razbera, shto tezi koito nqma da budat na 4elnite mesta ne priemat 4e mom4etata ne sa gi haresali(mom4etata ot foruma, shtoto nali te she glasuvat). A puk az kazah 4e nqma da pratq pics, shot znam 4e ne sum gotina .
    A puk zelena maslinka, tq "dissitu"neka si se nervi ne sum se obidila ot tova koeto kaza, nooo vse pak... btw na snimkata ne mi se vijdat polovite organi.... neznam kak e razbrala 4e sum M ....

Ако наистина ще има конкурс ще е най-добре девойките да си слагат снимките в темата за да е по-лесно обработването на информацията,а и веднага да се дават оценките

Голям фен
    Град
    Nqma li da e po-dobre da gi izpratqt na onzi mail i posle nqkoi shte se pogriji da gi sloji tuk i shte izbirate :P~

И това е вариант

Голям фен
    Град
    nqkade do teb...
    Цитирай Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
    Аз съм против!!!
    Имаше една подобна тема и много хора бяха против това да се правят подобни конкурси и съревнования между юзърите в сайта!
    Първо че е глупаво. Второ пак всички ще се изпокарат!
    И кажете ми поне една смислена причина да го правите изобщо тоя конкурс ? Да се докажете колко готини сте... Еми добре де вие като сте готини не е нужно да се доказвате пред някой!
    Не искам пак караници и разпри!
    Каквото искате правете, аз просто я затварям тея тема и повече няма да я поглеждам ...
    Щом искате да се карате ... Успех

Peace
    Az sym napulno saglasna s tebe.Dori sym puskala mnogo odavna takava tema,o6te kato ima6e album na saita i 4e togava be6e stanal nqkakav ujasen spor i ima6e mnog karanici i mnogo sarditi.I 4e za tva ideqta ne mi dopada,ama...kakto si re6ite vie de.
    Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си