.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: EXISTENCE OF LOVE

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    Цитирай Първоначално написано от SweeT^Puppy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    haha,smehotvorno...a dushata na chovek moje li da se useti i pomirishe?ne,no syshtestvuva...a zloto i dobroto moje li da se pipne ili dokosne?ne,no syshtestvuvat!v takyv sluchai zashto i lubovta da ne syshtestvuva???
    Съгласна съм с госта!
    Пък и в крайна сметка ти си плод на ЛЮБОВТА между майка ти и баща ти (примерно)... нещо, от което има резултат съществува нали! Е, значи и любовта съществува
    току-що каза че любовта е секс...
    стренно,повечето хора казват
    че е нещо по-възвишено...
    Murderdoll, не съм имала предвид, че любовта е секс (или не винаги, защото можеш да правиш секс и без да обичаш), беше просто пример... явно не си ме разбрала...
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Re: EXISTENCE OF LOVE

Цитирай Първоначално написано от Traffic
    любовта я няма никъде, защото никога не я е имало. ако мислите, че любовта съществува, значи сте много заблудени. нещо, което съществува може да се пипне, види и дори усети на вкус и мирис, а любовта не можеш да я усетиш по нито един от изброените начини, защото не съществува и не е съществувала.

айде да ва ви'им ся кво ш' кажете чакам реплики
    Vij, tova 4e teb ne te e spoletqvala lubov ne zna4i, 4e ne sa6testvuva! A za6to se opitva6 da si nalaga6 mnenieto ne moga da razbera Ne sam saglasna i ne smqtam 4e sam zabludena, mislq 4e i men ne me e ogrqla vazmojnostta da q izpitam, no znam 4e q ima! Koito misli tova za bludkavo da si go misli, az sam si prava vav slu4eq Inat sam si, nikoi ne moja da me ubedi v protivnoto Btw ne be6e li spomenal predi, 4e si vlubev vav kelly?
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от TaStY^GiRl
    Има, но не за всеки Аз лично я открих и после Ъ ъ повече любов неща Има я, но ..
    ОК де точно тва мисля и аз
    :офтопик: поздравления за подписа-това е
    правилният избор
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Цитирай Първоначално написано от Aia
    Lubovta e majat koito obicham a toi moje da se pipne i da se pomirishe :P
    Kaza kakvoto imashe da se kazva! S 2 race sum s teb (samo che zarazlichen maj )
    az sym s vas .. s ryce kraka ... i kakvoto moga da digna ( ama za momi4e ne mom4e :P )
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Цитирай Първоначално написано от suzanna
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    syglasna sym s Aia liubovta e myja koito obi4a6...pyk i da e kratka kakvo imalo q e vse pak...i moje da se po4uvstva za6toto....mi ti prosto si q izpitva6 de da znam ama sym sigurna 4e q ima i kakvo kato minat 2 godini dori da q nqma predi tva si e bila tam nz taka si mislq az...silno vqrvam 4e q ima i ne iskam da si promenqm tova mnenie ....moje da ne sym mnogo realisti4na ama ne mi se jivee v nqkakyv napylno standarten i i izkustven svqt...ne sme ma6ini imame 4uvstva vliubvame se razdelqme se gre6im pro6tavame.... tova e jivota ....malko se razfilosofstvah
    i az taka mislq...i vqrno e che liubovta moje da ne e edno vechno chuvstvo ot prikazkite no ponqkoga stavat sblusuci s neq...i shtom boli ot neshto koeto ne e omraza ili gnqv..
    И аз съм съгласна
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

любовта я няма никъде, защото никога не я е имало. ако мислите, че любовта съществува, значи сте много заблудени. нещо, което съществува може да се пипне, види и дори усети на вкус и мирис, а любовта не можеш да я усетиш по нито един от изброените начини, защото не съществува и не е съществувала.

Има я разбира се. Любовта е навсякъде, само че, за да я видите трябва да сте я чувствали! Това, че никога не сте се влюбвали истински не значи, че несъществува!

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    То вие и луната не можете да я пипнете или да я померишете ама я има нали?Да,ще кажете вие,ама я виждаме..Еми огледайте се бе хора!...Огледайте се и ще видите и Любовта...Това че вие не сте я открили не значи че не съществува...А и къде у човека толкова фантазия и оптимизъм за да си измисли нещо толкова прекрасно като любовта?

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ако няма любов по същата логика няма смях, тъга, ярост...Всичко това са чувства. Те не са материални. Не могат да се пипат, виждат, вкусват - те се усещат.
    Ако няма любов, какво изпитваш към родителите си, към майка си

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi zavisi ! Ak0 v m0menta si vliuben smqta6 4e liub0vta sy6testvuva ! A ak0 sa te precakali ili ima nesp0delena liub0v e drug0 ne6t0 !

Повече от фен

За пръв път пиша на кирилица.
    Искам да ти кажа следното: ЛЮБОВТА е екзистенция , тя е субективена и е единна цялост от всички човешки и извън човешки
    противоречия - тоест ЛЮБОВТА е чувство породено не от външния, а от вътрешният свят на човек и е неделима от възприятията-вкус ,
    допир и т.н.т.....
    Любота не е избор, никой не избира в кой ще се влюби и в това е магиятя и

Влюбен си тогава, когато приемаш даден човек със всичките му предимства и недостатъци и именно те като цяло-човека,
    който обичаш, те карат да усетиш и вкуса и мириса и допира на другия

[b]Любовта съществува, а вие се плашите от това че тя няма да дойде за вас, затова се съмнявате в нея......[/b
    ]

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    4esno da vi kaja minalo mi e prez dvata bybreka dali ima lubof ili ne ako slu4ano mi se slu4i da q izpitam pyrvo na vas 6e kaja za sega ne moga da tvyrdq ni6to...i se pak vqrvam v neq :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Няма смисъл да се спори по темата за любовта ... Всеки си има различни разбирания .. И няма заради едно - две мнения да си промени мисленето ...

Голям фен
    Град
    sofia

Харесва ми логиката ти - значи няма и страх, тъга, огорчение и предателство.... нали така- не можеш нито да ги пипнеш, нито да ги помиришеш...Би било хубаво да е така. Но можеш да ги усетиш.... и това най-важното.
    Така е и с любовта. Тя съществува, без да има вкус или аромат, плътност или обем... Нея можеш да усетиш само със сърцето си. А случи ли се това.... вярвам, че всеки би осъзнал, че тя съществува и е навсякъде около нас.... Може би просто не сме я открили или пък сме я срещнали, но сме били наранени и изоставени. Сблъскали сме се с болката и мъката.... съществуват нали.... без нито едно от изброените качества, но ги има.... Така е и с любовта. Усещаш я и й се наслаждавш....

Това, че си наранен или не си обичал, не значи, че любов няма, а просто, че все още не си я срещнал. Може би съм болезнена оптимистка или пък наивна романтичка, но знам, че един ден ще срещна любовта, ще я усетя с цялото си тяло и душа.... със сърцето си...
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Прото си мислим, че тя съществува, но нека е така, поне ще имаме няква...по-добре е да я "има". С нея хората се обичат.... мислят, че любовта ги свързва...

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Прото си мислим, че тя съществува, но нека е така, поне ще имаме няква...по-добре е да я "има". С нея хората се обичат.... мислят, че любовта ги свързва...
    их бин българче, тебе не съм ли те срещал нейде из парадайз-бг.ком?

Click!

Голям фен
    Град
    sf

Mai sum suglasna,vupreki,4e ponqkoga,kogato sum vlubena se 4uvstvam strahotno!Naprimer sega sum mnogo vesela,za6toto v Nedelq 6te izlizam sus Stanislav,6te se tzeluvame,6te se pregru6tame...Kato se zamislq mi stava gotino!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си