- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- EXISTENCE OF LOVE
Murderdoll, не съм имала предвид, че любовта е секс (или не винаги, защото можеш да правиш секс и без да обичаш), беше просто пример... явно не си ме разбрала...Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
Vij, tova 4e teb ne te e spoletqvala lubov ne zna4i, 4e ne sa6testvuva! A za6to se opitva6 da si nalaga6 mnenieto ne moga da razberaПървоначално написано от Traffic
Ne sam saglasna i ne smqtam 4e sam zabludena, mislq 4e i men ne me e ogrqla vazmojnostta da q izpitam, no znam 4e q ima! Koito misli tova za bludkavo da si go misli, az sam si prava vav slu4eq
Inat sam si, nikoi ne moja da me ubedi v protivnoto
Btw ne be6e li spomenal predi, 4e si vlubev vav kelly?
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
az sym s vas .. s ryce kraka ... i kakvoto moga da digna ( ama za momi4e ne mom4e :P )Първоначално написано от Kittie_
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
И аз съм съгласнаПървоначално написано от suzanna
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
То вие и луната не можете да я пипнете или да я померишете ама я има нали?Да,ще кажете вие,ама я виждаме..Еми огледайте се бе хора!...Огледайте се и ще видите и Любовта...Това че вие не сте я открили не значи че не съществува...А и къде у човека толкова фантазия и оптимизъм за да си измисли нещо толкова прекрасно като любовта?
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Ако няма любов по същата логика няма смях, тъга, ярост...Всичко това са чувства. Те не са материални. Не могат да се пипат, виждат, вкусват - те се усещат.
Ако няма любов, какво изпитваш към родителите си, към майка си![]()
Mi zavisi ! Ak0 v m0menta si vliuben smqta6 4e liub0vta sy6testvuva ! A ak0 sa te precakali ili ima nesp0delena liub0v e drug0 ne6t0 !
За пръв път пиша на кирилица.Първоначално написано от Traffic
![]()
Искам да ти кажа следното: ЛЮБОВТА е екзистенция , тя е субективена и е единна цялост от всички човешки и извън човешки
противоречия - тоест ЛЮБОВТА е чувство породено не от външния, а от вътрешният свят на човек и е неделима от възприятията-вкус ,
допир и т.н.т.....
Любота не е избор, никой не избира в кой ще се влюби и в това е магиятя и![]()
Влюбен си тогава, когато приемаш даден човек със всичките му предимства и недостатъци и именно те като цяло-човека,
който обичаш, те карат да усетиш и вкуса и мириса и допира на другия![]()
[b]Любовта съществува, а вие се плашите от това че тя няма да дойде за вас, затова се съмнявате в нея......[/b]
4esno da vi kaja minalo mi e prez dvata bybreka dali ima lubof ili ne ako slu4ano mi se slu4i da q izpitam pyrvo na vas 6e kajaza sega ne moga da tvyrdq ni6to...i se pak vqrvam v neq
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Няма смисъл да се спори по темата за любовта ... Всеки си има различни разбирания .. И няма заради едно - две мнения да си промени мисленето ...
Първоначално написано от Traffic
Харесва ми логиката ти - значи няма и страх, тъга, огорчение и предателство.... нали така- не можеш нито да ги пипнеш, нито да ги помиришеш...Би било хубаво да е така. Но можеш да ги усетиш.... и това най-важното.
Така е и с любовта. Тя съществува, без да има вкус или аромат, плътност или обем... Нея можеш да усетиш само със сърцето си. А случи ли се това.... вярвам, че всеки би осъзнал, че тя съществува и е навсякъде около нас.... Може би просто не сме я открили или пък сме я срещнали, но сме били наранени и изоставени. Сблъскали сме се с болката и мъката.... съществуват нали.... без нито едно от изброените качества, но ги има.... Така е и с любовта. Усещаш я и й се наслаждавш....
Това, че си наранен или не си обичал, не значи, че любов няма, а просто, че все още не си я срещнал. Може би съм болезнена оптимистка или пък наивна романтичка, но знам, че един ден ще срещна любовта, ще я усетя с цялото си тяло и душа.... със сърцето си...
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Прото си мислим, че тя съществува, но нека е така, поне ще имаме няква...по-добре е да я "има". С нея хората се обичат.... мислят, че любовта ги свързва...
Mai sum suglasna,vupreki,4e ponqkoga,kogato sum vlubena se 4uvstvam strahotno!Naprimer sega sum mnogo vesela,za6toto v Nedelq 6te izlizam sus Stanislav,6te se tzeluvame,6te se pregru6tame...Kato se zamislq mi stava gotino!Първоначално написано от Traffic
![]()