Цитирай Първоначално написано от Traffic
любовта я няма никъде, защото никога не я е имало. ако мислите, че любовта съществува, значи сте много заблудени. нещо, което съществува може да се пипне, види и дори усети на вкус и мирис, а любовта не можеш да я усетиш по нито един от изброените начини, защото не съществува и не е съществувала.

айде да ва ви'им ся кво ш' кажете чакам реплики

Харесва ми логиката ти - значи няма и страх, тъга, огорчение и предателство.... нали така- не можеш нито да ги пипнеш, нито да ги помиришеш...Би било хубаво да е така. Но можеш да ги усетиш.... и това най-важното.
Така е и с любовта. Тя съществува, без да има вкус или аромат, плътност или обем... Нея можеш да усетиш само със сърцето си. А случи ли се това.... вярвам, че всеки би осъзнал, че тя съществува и е навсякъде около нас.... Може би просто не сме я открили или пък сме я срещнали, но сме били наранени и изоставени. Сблъскали сме се с болката и мъката.... съществуват нали.... без нито едно от изброените качества, но ги има.... Така е и с любовта. Усещаш я и й се наслаждавш....

Това, че си наранен или не си обичал, не значи, че любов няма, а просто, че все още не си я срещнал. Може би съм болезнена оптимистка или пък наивна романтичка, но знам, че един ден ще срещна любовта, ще я усетя с цялото си тяло и душа.... със сърцето си...