- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина и тегло?
173- 63
mi az sam momiche na 13 pochti 14 godini sam 160 sam visoka 47kg
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Първоначално написано от Анонимко
Ооо недей познама мн по тежки случаи..14 години 152-35кг
П.С. По темата аз съм на 13 и съм 158 45 кг много ее![]()
175-6 i 55 kg
Първоначално написано от х
'Що да се надлъгваме? Аз на 19 бях 164см и тежах 40кг(ако не и по малко) ама то това не е за хвалене... знаеш какво е анорексия, нали?
Според мен проблема е , че анорексичният вид е мода... Как може едно момиче, което е 45 кила да каже много еее?! Тука си говорим или за глупаво перчене , или за изкривена представа за нещата... И двете не са много обнадеждаващи. Аз съм имала също проблеми с храненето , може би бях на крачка от булимия, и много се притеснявам като чета подобни мнения на момичета по 45 кила, твърдо решени, че са дебели... Страшно си е...Първоначално написано от Няма значение
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
nz kvo zna4enie ima koi kolko e visok i kolko kilza e no 6tom iska6 6te ti kaja, as sum 165 i sum 52 kg![]()
Аз съм 188 см, 78 кг. Гръдната обиколка няма да си я кажа, защото ще ви комплексирам всичките :P .
175, 83 килограма
П.С. miskin, разби ми представите... в добрия смисъл![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Az sam mom4e na 14 172-3sm/65 kg
Доколкото знам за хора под 18 години нормалното е тегло и височина със 110 най-малко разлика например ако си 160 трябва да си най мн 50 кг за да е в нормата макар че аз съм 158 и съм 47 кг
159/42-43 много съм слаба.Хора хич не е хубаво да си ходеща клечка.Много сте си доре не искайте да отслабнете :P
Eclipse, душа- Чернобил не прощаваПървоначално написано от Eclipse_bb
. И освен това се искат години тренировки, за да постигнеш тези резултати
.
Момче - 170см и 54кг.
Моите мерки са метър на декар...
хах 165см и 51кг
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Момче съм - 173 см, 76 кг.
От понеделник тръгвам на фитнес, няма начин![]()
No pain, no gain. - Scorpions
185 / 70![]()
Az sym 1.70/56![]()
zavisi, za6toto na nqkoi hora samite im kosti tejat pove4e, taka 4e ne se znae dali e mnogo.Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Az sum 173 sm i 50 kg.
If you wanna love, fInd your love and fly above!
на 17 години съм - 165см - 48кг , но искам да понапълнея мъничко![]()
mi na 15 sym i sym 172...48kg![]()
Наистина е много гадно да си много слаб...аз съм 170 и 47кг..много е малкоПървоначално написано от TaStY^GiRl
пък и освен сичко друго не мога да си намирам дрехи които да ми стоят идеално по мярка...
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!