.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Normalno li e?

maniaka
    Guest

Normalno li e?

normalno li e spored vas da si biete chekii vseki den po niakolko puti? mislia che pochvam da se vmaniachavam.daite mi savet kakvo da pravia.

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    еми еби се в гъза може да ти хареса повече :P

Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    еми еби се в гъза може да ти хареса повече :P
    толкова стандартно, прозайчно и безстрастно звучи. Пробвай с нещо от типа на "Абе махай се, че следващата седмица ваште ще намерят косачката за вилата някъде дълбоооко в сляпото ти черво.... " примерно ..... дори псувните изискват стил

А иначе ... еми щом ти е на душата .... еми бий си бе. Ама не повече от 3 пъти ! може да е вредно. Иначе сигурно става дума за хормони. Иначе сигурно никой не е чувал за легендарния Теодор Чикията(!!!!!8 пъти!!!!) за който приятелите ми от Младост 3 легенди ми разправят .......
    По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...

Guest
    Spored men e normalno,ako si vav vazrast teen :P

Eternal%%
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aia
    Spored men e normalno,ako si vav vazrast teen :P
    Az sym mom4e, i 6te ti kaja 4e e normalno, osobedno (kakto kazaha) ako navliza6 v puberteta, ama kato te zaboli pi6kata sled 1 sedmica i 6te se usyznae6

spored men e normalno,pove4eto mi priqteli go pravqt!

Napalno normalno da onanirash (da laskash) po vreme na puberteta, a i do kraq na jivota si, no ako laskash mnogo i zapochnesh seksualen jivot i parvite 2-3 pati navqrno moje da imash smushteniq, zashtoto kakto e kazal naroda "Tova deto sam moga da si go napravq, nikoi ne moje da mi go napravi"

Guest
    ami dano da e normalno.az inache sam na 17 godini.probval sam nai mnogo 4 puti na den no me zabolia mnogo i.. spriah dotam

Вместо да пишеш във форума можеше да си удариш една бърза Бий колкот си искаш и да не ти дреме! Само гледай да не се преуморяваш

Хммм незнам колко е нормално...Но аз не мисля, че трябва да прекаляваш толкова, 1-2 пъти не ти ли стигат?
    Някъде бях чела, че в пубертета не е много хубаво да се бият прекалено много чикии, защото в спермата имало...калции ли, протеини ли...там кво беше, не се сещам точно...та така...

Kenefen_Vodolaz
    Guest
    normalno e mnoo qsno si4ki sme 4ikidjiii

Град
    Пловдив
    защо не се замислите наистина и не дадете свястен отгово???
    нормално е да ти се иска много и с всеки изминал път още повече-хормони!
    но има и нещо друго...ти с какво се занимаваш по цял ден??в смисъл има ли нещо сериозно ,което да ти ангажира вниманието?ако има ,то със сигурност желанието ти за чекии рязко ще намалее,ако няма-давай-сега ти е времето

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Един път на ден е норнмално. Т'в а го каза една, дето беше при Слави. Още малко щеше да каже че е полезно Нормално според мен е 2-3пъти седмично..ама всеки има различни "нужди"

якооооо

аз си бия 4икии по 1-2 пъти на ден и за мен си е съвсем нормално

Голям фен
    Аве вие гаджета немате ли си ве ........ малко ли ку*ви има на тоя свят

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми нормално е ако сте големи чекиджии

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    еммм... аз мисля че е нормално в тази възраст (14-17год) да си лъскаш по един път на един-два дена... полезно е, приятно е... кво повече искаш... само не прекалявай, че после няма да моиш да го дигнеш пред приятелката си
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

mi za6to da ne e normano ako nqma6 priqtelka e suvsem normalno vsqko mom4e ima nujda da e zadovoleno,za6to puk da ne se samozadovolqva,ako nqma dr na4ini a ako ima i si ima6 priqtelka ve4e ne e normalno

Guest
    po-dobre nedei vseki den po nqkolko puti che moje neshto da se povredi i da ti okape instrumenta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си