- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 3a METAЛИ
По моя нищо не си личи, ама ела ми кажи, че не съм метълка и глей как ще ти се обидя!Първоначално написано от The girl with rainbow eys
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
hahaha imenno, ne 4e ne6to iskam da obidq nqkoi ama sa si boza, kakto iПървоначално написано от Peace`
Korn i Slipknot ( za tova ve4e sym sigurna 4e nqkoi useri 6te me lin4uvat ako mogat) no vypros na li4no mnenie....
pi6ete me i mene kym grupata![]()
Give me your best shot motherfucker!
Metala e nai sranata muzika na sveta .. za da slu6a6 takava muzika zna4i 4e ima6 nqkakvi otkloneniq ot normalnoto ima6 psihi4eski problemi .. s edna duma ti si svobodno dvije6t se psihopat .. ! Vas trqba vi zatvarqt v ludnicata e ora ... OSOBENO HEVI METALISTITE ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ei tova mi e komentara za va6eto ob6testvo ! :}
Life's worth livin' !
pi4 a ti pro4ete li dobre temata..aide da 4eteme dvamata zaedno sega.. - ZA METALI ...nikude ne vidqh da se spomenava 4alga nqkude..mm 6te me izvinqva6 no tova si e 4ista Gruba Selska Proqva!Първоначално написано от Kerentski
Interesno mi e na mene,a ti kakvo slushash?!A?Първоначално написано от Kerentski
Първоначално написано от tedo_davis
tc tc tc ,vednaj da ne napi6e6 ne6to smisleno i 6te te ubiat.....nali pi6e6 vsi4ki metuli da se "pokajat" v tazi tema i za tova kazah zdrastiiii,ako ima6 nqkakav problem mi pi6i na li4na.......
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ами всеки е в правото си да харесва каквото си поиска. Аз не се кефя на чалгии, ама обиждам ли чалгарите? И аз не разбирам какво намирате в таз музика...и защо не приемате метъла като вид музика, както всички останали? С какво е по-различна? Знаеш ли, че от метъл до метъл има разлика и разлика и не можеш да поставиш всички под общ знаменател. Познаваш ли ни всички, че говориш така? Ами не съм съгласна с теб! Ама въобще даже! Какво толкова са ти направили метълите, че имаш такова мнение за тях? Обоснови се защо мислиш така, защо определяш всички като психопати и може да се съглася, че си прав. Обаче да ми казваш метълите са "свободно движещи се психопати" и да се изнизваш, ей това не го разбирам =(Първоначално написано от Kerentski
fire_of_satan за LP и аз казах, че не са метъл нещо...обаче KoЯn и SlipKnoT са по-приемливи от тях, а? Вярно, че не са това, което бяха, обаче са имали и добри неща. Аз примерно им се кефя на определени песни. Кефя се и на Nirvana...и като започнем от тук, та стигнем до Ulver, Dimmu Borgir, Cradle of Filth...ама чак пък да ги сравнявате с LP ...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Присмял се хърбел на щърбел. Я си виж "смислената" тема и 10те мнения в нея...А?Първоначално написано от tedo_davis
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ave ia si druj prustite pod kontrol tuka pishe metalite da se obiaviat ne niakoi drugi ne orientirani kat teb det ne znaiat i te kvo slushat,metala si e edna ot nai svesnite muziki koiato ne e samo muzika a i nachin na jivot za razlika ot vsichkite ostanali komersii,i ako iskash mnou da znaesh HEAVY-TATA SA SI MNOGO SEXYПървоначално написано от Kerentski
vij kvo niama smisul da mu obiasniavash tolkova podrobno i inteligentno az puk si znam che sum psihopatka sviknala sum si i SE GORDEIA pone znam che horata koito si subirat kruvta ot rani v shishence sa malko i se GORDEIA s tvaПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
za6to si misli6 4e nickneima mi e --> tedo_DAVIS <--- familiqta na Jonathan .... KoRn RulzzzzzzzzzzzzzПървоначално написано от Murderdoll
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Az ne slu6am metyl ama me kefi Avril,Lp,Lb i Evanescence
Така...това, че твоето мозъче не може да асимилира сложна, красива музика, дарена с невероятна атмосфера (метъла) си е лично твой проблем. Хич не ти прави чест да седиш и да си даваш некомпетентното мнение, което има за цел да уязви някого (не че успяваш). Целта ми не е да се заяждам с теб...но говориш глупостиПървоначално написано от Kerentski
П.С. Ти май само за хеви метъл си чувал![]()
![]()
podkrepqm velikiq metyl do dupka.Ama hevi metyl i drugite ne kazvam nishto ... za men velikoto e Love metal i New metalПървоначално написано от Cradle_Fan
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Hah sme6nik selska proqva de vidq selska proqva e prozZzz.A ko vika6 za 4algata mai tuka mi namekva6 4e sam 4algar taka li ve smotan a e ? As laina kato tiq deto ti gi slu6a6 ili pak 4algi ili t.n. za tova da mal4i6 tam .. !Първоначално написано от Анонимко
Life's worth livin' !
To ti li4i ot nicka kyv si ... ne se obajdai ... kat ne razbirash.Първоначално написано от Kerentski
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
Първоначално написано от Satanas_daughter
Hahaha mda mda mda ... sabirala si kruvta v 6i6ence .. hmm umno ... i stra6no normalno tova e apsolutno normalno povedenie na edin absulutno normalen 4ovek .. mhh .. mda mda i posle ne ste hode6ti psihopati .. mda .. ok
tedo_davis
Ko mi e na nika ko mi vidq v nick-a samo tova mi kaji .. ko ima v nika mi ok moq e zlee a tvoq kakav e ? (est. nai qkiq i razbiva6t nick na sveta .. mhm ) metalski razbiraniq .. za tova ste otdeleni ot ostanaloto ob6testvo za tova drujite samo s drugi kato vas i ste na grupi to4no za6toto imate sobstveni razbiraniq za jivota i nikoi ne moje da vi kaje ni6to .. ! As ne priemam na4ina vi na jivot nikak daje napravo se otvra6tavam ot takiva kato vas .. ediniq ebal priqtelkata s v o4nata dupka 6toto taka mu bilo qko drugite izlizali samo no6tem 6toto se misleli za satanata . Da ne govorim za tova kak se oblizate 80 procenta ot metalite i ne se kapqt s meseci ... si4kite tezi verigi obici dupki 6ipesti grivni predmeti i t.n. sa masa normalni nali ..
A pak znaete li koe e nai normalnoto i 4ove6koto ot si4kite ralti ..... grima mda ei tova e napravo masa qko ... grimirani silno v 4erni tonove za da izglejdat kato martavci .. masa normalno povedenie 6te kajete 4e otivate na pogrebenie .. I tiq koji i kojeni drehi prez zimata zaznete a prez lqtoto umirate ot jega za6toto ste verni na religiqta si na metalskite si razbiraniq za jivota ...
Koto iskate prikazvaite ot tuka na tataka . As ne moga da vazpriema tozi na4in na jivot i to ne za6toto sam proz i ne razbiram ni6to a za6toto vie hora ste tolkova ograni4eni 4e ne nijdate prekrasnite ne6ta okolo vas ..
Za men da pravi6 si4ko tova samo za6toto si4ki trqba da te vidqt i da razberat 4e slu6a6 tiq gadosti e nenormalna ralta .. Koto iskate prikaai i mislete ... radvam se 4e me e opazil gospod ot tiq gadosti !
BTW Slu6am Hard Rap Hip hop R&B i nai ve4e POP
Life's worth livin' !
Първоначално написано от Satanas_daughter
Hahaha mda mda mda ... sabirala si kruvta v 6i6ence .. hmm umno ... i stra6no normalno tova e apsolutno normalno povedenie na edin absulutno normalen 4ovek .. mhh .. mda mda
tedo_davis
Ko mi e na nika ko mi vidq v nick-a samo tova mi kaji .. ko ima v nika mi ok moq e zlee a tvoq kakav e ? (est. nai qkiq i razbiva6t nick na sveta .. mhm ) metalski razbiraniq .. za tova ste otdeleni ot ostanaloto ob6testvo za tova drujite samo s drugi kato vas i ste na grupi to4no za6toto imate sobstveni razbiraniq za jivota i nikoi ne moje da vi kaje ni6to .. ! As ne priemam na4ina vi na jivot nikak daje napravo se otvra6tavam ot takiva kato vas .. ediniq ebal priqtelkata s v o4nata dupka 6toto taka mu bilo qko drugite izlizali samo no6tem 6toto se misleli za satanata . Da ne govorim za tova kak se oblizate 80 procenta ot metalite i ne se kapqt s meseci ... si4kite tezi verigi obici dupki 6ipesti grivni predmeti i t.n. sa masa normalni nali ..
A pak znaete li koe e nai normalnoto i 4ove6koto ot si4kite ralti ..... grima mda ei tova e napravo masa qko ... grimirani silno v 4erni tonove za da izglejdat kato martavci .. masa normalno povedenie 6te kajete 4e otivate na pogrebenie .. I tiq koji i kojeni drehi prez zimata zaznete a prez lqtoto umirate ot jega za6toto ste verni na religiqta si na metalskite si razbiraniq za jivota ...
Koto iskate prikazvaite ot tuka na tataka . As ne moga da vazpriema tozi na4in na jivot i to ne za6toto sam proz i ne razbiram ni6to a za6toto vie hora ste tolkova ograni4eni 4e ne nijdate prekrasnite ne6ta okolo vas ..
Za men da pravi6 si4ko tova samo za6toto si4ki trqba da te vidqt i da razberat 4e slu6a6 tiq gadosti e nenormalna ralta .. Koto iskate prikaai i mislete ... radvam se 4e me e opazil gospod ot tiq gadosti !
Nqmam protiv muzikata vi slu6aite q ... ok no ne pokazvaite na okolnite 4e q slu6ate .. a vie to4no tova pravite .. I znaete li za6to za6toto tazi muzika kato se slu6a dalgo vreme tq rano ili kasno vidoizmenq misleneto na 4oveka toi po4va da se pobarkva i malko ot malko mu se promenq misleneto.. Nau4no dokazano e ako nqkoi iska da 4ete molq da postva !
BTW Slu6am Hard Rap Hip hop R&B i nai ve4e POP
Life's worth livin' !
Слушай моето момче, имаш много объркана и НЕРЕАЛНА представа за метълите и метълките. Нямам намерение да те обиждам, нито да те псувам...просто ми е жал за теб. Първо - митът за нечисто плътието....хахахахахахахах ахахахахахах....мога да кажа само едно 'Кой ти напълни главицата с тези нелепи глупости?' Всичките ми приятели и приятелки , които слушат тази музика са много чистоплътни и приятни хора. А колкото до грима и черното - просто преувеличавашАми аз сега ако почна да си изказвам мнението си за всичко и всички??? Няма да ми стигнe цял ден...така че дечко такъв, просто не говори толкова неподготвен, защото просто ставаш жалък
![]()
хаха, аз съмПървоначално написано от Satanas_daughter
бтв не знам метъл, който да не е тръгнал от хеви, или да не е минал през него! що за метъли се пишете, като не сте чували мейдън, меноар, брус?
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
he da prava si vsichki sa minali prez heavy-to az zapochnah s metallica i do den dneshen si gi uvajavam kato purvata mi grupa posle pochnah maiden,ac/dcПървоначално написано от Грахче
Хевито не е един от любимите ми стилова, но никога не мога да отрека групи като Helloween, Accept, Iron Maiden, Judas Priest и т.н.
П.С.Хевито е почнато от Judas Pries, а Metallica (или поне това, което бяха) развиват Thrash метъл урагана![]()