.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Град
    To ThE Mo0n AnD BaCk
    e.. ili e nqkfa jelqzna det .. ne chustva nishto ili se prai na udarena :PppP
    Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!

E, az ne sam 4uvala da ima F-ka, koqto da ne se kefi an tova Kefi me, stiga pratniora mi da go pravi nejno i otpuska6to na mestata, koito mi dostavqt udovolstvie
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    leleeeee men tva ne prosto me kefi mi napravo me poburkva daje se vazbujdam

az sasto haresvam po vrata a mislia nai vazbujdastata mi 4ast kogato se celuvam e to4no m/u gornata ustna i nosleto kgato se celuvame spirame primerno i se dokosvame s nosle edin drug v tva miasto ,na men mi deistva prosto.......otka4am. Ina4e sasto mi haresva okolo pap4eto ama ne da celuvash na edno miasto a niakak si pravish linia malko po otgore stigash pap4eto,preska4ash go i sled tova prodaljavash malko po nadolu.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Blagodarq, polu4ih otgovorite koito mi trqbvaha. (Tova ne ozna4ava, 4e trqbva da spirate ) Kato gledkam pove4koto ot vas, moje i da polu4at orgazam samo ot celuvki

Guest
    Na koI lI ne mu haresa tova

Guest
    Ми примерно целувки по врата,гърба мноо възбуждат.Ако запо4неш да лижеш моми4ето по врата или в ухото удоволствието е 100% сигурно, поне при мен де, опитаи, може мноо да и хареса, па може и на теб да ти го напраи да пробваш.Същото важи и за клепа4ите

Фен
    Град
    Pld
    ama razbira se tva e super qko. nasqkade kadeto i da se doprat ustnite na partniora e mn priqtno prodaljavai vse taka \/
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Guest
    Obojawam da me ma4kat...vsqkakuv dopir s kojata mi...poludqvam !! Samo dori galeneto moje da me nakara da se vuzbudq...a celuvkite da ne govorim...Obi4am masajite...o...kolko mnogooooo....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Re: Целувки и "мачкане"...

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Като Ви "мачкаме" доставя ли ви удоволствие? А като Ви целуваме по тялото... Пробвал съм и не ми е особено приятно, но го правя заради партньорката ми. Харесва ли Ви примерно, като Ви целуваме по шията? Напишете кое е най-чувствителното за целувки място при Вас.
    Kfo ne ti e priatno be ? Da celuvash priatelkata ti po tqloto ne ti e priatno?
    A inache za vseki chovek chuvstvitelnite mesta sa razlichni.. Az mnogo obichAm da me celuvat po shiata sashto.. Kakto i po koremcheto (makar che me e gydel dosta tam) .. I po ustata obicham.. Abe az obicham navsqkade...haha

Emi lichno pri men, kogato gadjeto mi me celuva po shiqta napravo se poburkvam. Sushto taka mnogo obicham da me celuva po cheloto i klepachite. "Machakne" e prekaleno silno kazano, no obicham da si igrae s gurdite mi ili da me cluva nejno. Obicham i da me gali i celuva po gurba. A kompleksa ot vsichko tova me dokarva do ludost.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    да естествено ами смучките според тебе къде ще си ги правиме..
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен
    Град
    Pleven
    Shiqta, gurdite, gurba. Tova shte q podludi. A seshtam se i za edno drugo mqsto, no nego ti si go znaesh nai-dobre nali
    Blame the sin, not the sinner.

да то кажа всяко момиче различно но на повечето им харесва примерно на мен лиубимото ми място където като ме целува или като ме пипа авера ми докато се целуваме е връта супер мн се възбуждам от това място мн обичам и да ме целуват и да ме пипат там и мисля че на всяко момиче и харесва за мачкането не мисля че е кой знае какво аз не обичам толкоа мн ма на авера ми му доставя удоволствие и го оставям да ми ги мачка хахахах де да знам някво пфф куцо става според мен де но за врътя всяко момиче мисля че обича :P :P :P
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Харесва ми, когато той ме целува по вратлето, коремчето и гърдите. На него това също много му харесва.

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    МНого ясно 4е оби4аме да ни целуват по тялото,много харесвам когато ме целуват по врата и направо.....съшто така и по ушенцата оби4ам

Мега фен
    Аз съм българче, ти идиот ли си? Как няма да ти е приятно да целуваш жена по тялото? След като не ти е приятно, недей да го правиш!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    m daa obojavam da me celuvat i lijat po tialoto nai vche vrata kakto taka i da me hape po uhoto
    Az sam sy6tata rabota

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Алекс, какво мачкаш? Тесто ли месиш?
    Пък и аз не виждам нищо лошо в целувките по врата... малко са момичетата на който не им харесва..
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

mnogo obi4am da me celuvat po cqloto tqlo!!!A kolkoto do "ma4kaneto" bix kazala 4e na partniora mi mu dostavq po-golqmo udovolstvie ot kolkoto na men

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от California
    Пък и аз не виждам нищо лошо в целувките по врата... малко са момичетата на който не им харесва..
    ССсссооооооофффффф, виж кога съм го писал това. Мислиш ли че сега е същото? Питай милата си съученичка, че не е точно така както съм писал в темата. Не ми се чете к'во още се е премонило, но темата е стара.

Мега фен
    Писал си го преди година и половина. И явно си бил доста малоумен пубер.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от California
    ССсссооооооофффффф, виж кога съм го писал това. Мислиш ли че сега е същото? Питай милата си съученичка, че не е точно така както съм писал в темата. Не ми се чете к'во още се е премонило, но темата е стара.
    Верно бе... стара тема било тва, не съм видяла...
    Хахаха ем ние не сме в един клас с нея, аз съм "А", тя е "Б"
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Повече от фен
    mai na si4ki i hareca po vratleto i u6enceto aaa
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Re: \

Цитирай Първоначално написано от Bolka_Baby
    az ne obi4am da me celuvat po vrata, imam malak beleg na 6iqta, kogato sum bila malka sum padnala na nekfi jelqzo i sq iamm beleg, toi e malak no qvno si vaobrazqvam 4e e mn grozen!

това са комплекси най-хубавото място според мен е по връта (поне аз се възбойдам мн) а за хапането по ушлето обичам повече аз да хапя че като знам авера ми как ма хапе по ръцете и корема по добре да не ма хапи че ще зема да устана без уши хахаха ( хахахахаха :P
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си