- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки и "мачкане"...
e.. ili e nqkfa jelqzna det .. ne chustva nishto ili se prai na udarena :PppP
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
E, az ne sam 4uvala da ima F-ka, koqto da ne se kefi an tova![]()
Kefi me, stiga pratniora mi da go pravi nejno i otpuska6to na mestata, koito mi dostavqt udovolstvie
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
leleeeee men tva ne prosto me kefi mi napravo me poburkva daje se vazbujdam![]()
az sasto haresvam po vrata a mislia nai vazbujdastata mi 4ast kogato se celuvam e to4no m/u gornata ustna i nosleto kgato se celuvame spirame primerno i se dokosvame s nosle edin drug v tva miasto ,na men mi deistva prosto.......otka4am. Ina4e sasto mi haresva okolo pap4eto ama ne da celuvash na edno miasto a niakak si pravish linia malko po otgore stigash pap4eto,preska4ash go i sled tova prodaljavash malko po nadolu.
Blagodarq, polu4ih otgovorite koito mi trqbvaha. (Tova ne ozna4ava, 4e trqbva da spirate) Kato gledkam pove4koto ot vas, moje i da polu4at orgazam samo ot celuvki
![]()
Na koI lI ne mu haresa tova
Ми примерно целувки по врата,гърба мноо възбуждат.Ако запо4неш да лижеш моми4ето по врата или в ухото удоволствието е 100% сигурно, поне при мен де, опитаи, може мноо да и хареса, па може и на теб да ти го напраи да пробваш.Същото важи и за клепа4ите
ama razbira se tva e super qko. nasqkade kadeto i da se doprat ustnite na partniora e mn priqtnoprodaljavai vse taka \
/
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Obojawam da me ma4kat...vsqkakuv dopir s kojata mi...poludqvam !! Samo dori galeneto moje da me nakara da se vuzbudq...a celuvkite da ne govorim...Obi4am masajite...o...kolko mnogooooo....
Kfo ne ti e priatno be ? Da celuvash priatelkata ti po tqloto ne ti e priatno?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
A inache za vseki chovek chuvstvitelnite mesta sa razlichni.. Az mnogo obichAm da me celuvat po shiata sashto.. Kakto i po koremcheto (makar che me e gydel dosta tam) .. I po ustata obicham.. Abe az obicham navsqkade...haha
Emi lichno pri men, kogato gadjeto mi me celuva po shiqta napravo se poburkvam. Sushto taka mnogo obicham da me celuva po cheloto i klepachite. "Machakne" e prekaleno silno kazano, no obicham da si igrae s gurdite mi ili da me cluva nejno. Obicham i da me gali i celuva po gurba. A kompleksa ot vsichko tova me dokarva do ludost.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
да естествено ами смучките според тебе къде ще си ги правиме..
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
да то кажа всяко момиче различно но на повечето им харесва примерно на мен лиубимото ми място където като ме целува или като ме пипа авера ми докато се целуваме е връта супер мн се възбуждам от това място мн обичам и да ме целуват и да ме пипат там и мисля че на всяко момиче и харесва за мачкането не мисля че е кой знае какво аз не обичам толкоа мн ма на авера ми му доставя удоволствие и го оставям да ми ги мачка хахахах де да знам някво пфф куцо става според мен де но за врътя всяко момиче мисля че обича :P :P:P
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Харесва ми, когато той ме целува по вратлето, коремчето и гърдите. На него това също много му харесва.![]()
МНого ясно 4е оби4аме да ни целуват по тялото,много харесвам когато ме целуват по врата и направо.....съшто така и по ушенцата оби4ам![]()
Аз съм българче, ти идиот ли си? Как няма да ти е приятно да целуваш жена по тялото? След като не ти е приятно, недей да го правиш!
Az sam sy6tata rabotaПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Алекс, какво мачкаш? Тесто ли месиш?![]()
Пък и аз не виждам нищо лошо в целувките по врата... малко са момичетата на който не им харесва..
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
mnogo obi4am da me celuvat po cqloto tqlo!!!A kolkoto do "ma4kaneto" bix kazala 4e na partniora mi mu dostavq po-golqmo udovolstvie ot kolkoto na men![]()
ССсссооооооофффффф, виж кога съм го писал това. Мислиш ли че сега е същото? Питай милата си съученичка, че не е точно така както съм писал в темата. Не ми се чете к'во още се е премонило, но темата е стара.Първоначално написано от California
Писал си го преди година и половина. И явно си бил доста малоумен пубер.
Верно бе... стара тема било тва, не съм видяла...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Хахаха ем ние не сме в един клас с нея, аз съм "А", тя е "Б"![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
mai na si4ki i hareca po vratleto i u6enceto aaa![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Първоначално написано от Bolka_Baby
това са комплекси най-хубавото място според мен е по връта (поне аз се възбойдам мн) а за хапането по ушлето обичам повече аз да хапя че като знам авера ми как ма хапе по ръцете и корема по добре да не ма хапи че ще зема да устана без уши хахаха( хахахахаха
![]()
:P
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO