- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-смешно име
Cvetomil , Dragoliub , Djina , Hasan , Mustafa , Peika , Stoika , Naca za drugi ne se seshtama Gaco Bacov ot shouto na Slavi
![]()
xaxax a nashiq daskal tam po ko be6e bil джоричев daje i nz dali tai se pishe![]()
Букислав например или пък радосТ....а защо не пък лювов...някои имена верно са смешни
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
А защо Радост да е смешно име? Или Любов? А Надежда да не е? //Бабо Надке, мир на праха ти.
ха, даскалката ми по английски се казва Любов, и е страшно печена, най-добрата еПървоначално написано от favor_91
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Ами много ми е смешно името Пъшо....(странно, защо ли)
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
класната ми е Емилия БЪЧВАРОВА
А тая по трудово ми е КАЛУТКА Георгиева
а и тоя по рисуване Ковачки
Абе съседката на една приятелка се казва баба Щанга ... тоест незнам дали така се казва или й викат така,ама май това си й е името![]()
Освен това Водичка познавам и й викаме Дича.
А един приятел викаше,че се казва ПройчоВ даскалото пък има една ... Гюлджан ли .. просто незнам как да го напиша това
Петка,Петьо ей тия селските са ми най-смешни!