- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-смешно име
ами имаше по
BBT една която водеше новините
и се казваше Печикамъкова (тя май още си ги води)
а иначе имаше един на село който се казваше Лайно..(сериозно така се казваше)![]()
![]()
![]()
Chaika Beleshkova ! ahahahaha
Keep smilin'
Еми..мисля че...Горан..и Люцкан..![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Pantalei , Galen...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Svetlozara i Grozdanka!![]()
![]()
![]()
Fidanka Kratunkova![]()
![]()
![]()
![]()
tva e istina
" Здравейте аз се казвам Стамат..."Като го чух и умрях....
![]()
Но любимото ми е от "Улицата"
Страхил Божикравов...
![]()
![]()
a da... setix se o6te i Vlelichka,Ginka,Tanio i o6te drugii!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
aaaaaa,4ovek tva e basi qkoto predavane!!! zalivam se ot smqh,kato go gledamПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
p.s nqkoi be6e pisal,4e Goran e sme6no ime,na me pyk ne mi e sme6no,napalno normalno
No MaN, No CrY!!!
\m/
Това са психично болни хора А който си е кръстил детето Стамат явно е много привързан към магаретата![]()
Незнам какво ти е смешно, кaто имената които си изредил са чисто българскиПървоначално написано от e4o
Един мой приятел кръсти дъщеря си Преслава. Въобще не е смешно името- напротив звучи истински българско
za moeto rusko uho bg imena 4esto se struvat sme6ni.a predi godini pri nas ima6e ime DAZDRAPERMA(da zdravstvuet pervoe maq!).no ne znam nito edna,sigurno se smenili imenata.znam edno mom4e,koito se kazva mavrikii.a edna moqta priqtelka se kazva egina,ne e sme6no no neobi4no.
стига приказки!
Telefonka![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Имахме една по БЕЛ - г-жа Хурташка и често я наричахме Кур и Ташка.![]()
Други имена, които са ми смешни: Дочо, Цоню, Сийка, Китодар, Байно, Везенко, Сретен, Грозьо, Къдра... Не си ги измислям.![]()
Кевка,Кефка, Витомир, Вачо :P Само за тея се сещам.Пък имаше един водещ-Витомир Съраиванов.Хахахах![]()
мноу ми е странно тфа Паскал :> или Нестор и Унуфри пък има един Сидер Педев ае луди са :>или ониа от Русе Дет са прекръсти на Манчестер Юнаитед! агхахга
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Az sam 4uvala za Nishe Va6ki6eban![]()
![]()
edna biv6a sau4eni4ka na 1 averka se e kazvala taka.Ina4e drugi...Pijo,Sultana,Sarma
![]()
![]()
![]()
ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe
Хуйо Пърджев (истинско)
Спартахил
STAMAT
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Люцкан
Мен пък Страцимир много ми харесва... А тъпо ми звучи - Картоф . Незнам коя нормална майка е кръстила така детето си ама явно саществува, защото един познат се казва така...Първоначално написано от united_colors
![]()
na mene Stracimir mnogo mi xaresva,ne vijdam ni6to neobi4aino,nito puk sme6no v tova ime,daje po dobre 4e e po rqdko sre6tanoПървоначално написано от united_colors
just play the GAME
Dawn, Faith![]()