- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-смешно име
ТашункаЕдно време майка ми и баща ми като били на почивка не знам си къде се запознали с някаква жена, която се казвала така.И при запознаването си, баща ми едва се сдържал да не се задави, докато ял
![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
sme6no ne se se6tam ama edno det mi e tupo e Въцо или Вуца![]()
тва са се сещам за две имена които са символ на смеха в днешни дни, а имено:Първоначално написано от e4o
Къциииии
Бате Енчоооо
сега се сещам, че всяка неделя сутрин, след купон в събота вечер, гледаме Бате Енчоооо и съм абсолютно сигурен, че идиота дето там прави разни "смешни смешки" дето е облечен като крокодил май или там квото е, е 1000000% самият, феноменалният и неповторимият Къцииииии
Сицилия Зайкова,Цунилда,Пунка Квачкова,Пейка,Матка,Любов Френска(наистина има такова име!),Пацапенка,Парашкевица ,Такууулн хахаха,,Петранка и друго не мога да се сета.много мраза като си кръщават децата Робърт,Ванеса Синди,Тони,Антонио и разни такива супер тъпо е
haha i Spiridon e qkoooooo![]()
![]()
На мен са ми супер смешни имната Гардеробка, Лопатка, Мимоза и Трендафил. Е, има и по-брутални... Винаги ми е било чудно как може да има такива побърканяци, които си кръщават децата с някви глупави,несъществуващи имена, под претекст, че са "единствени, уникални, неповторими" Като например оня дето се казвал Нежен..как ли е издържал с това педалско име![]()
Мисли глобално, действай локално!
на мен са ми смешни следните:На първо място е Ждрольо и Клозета.За Клозета знам и изторията баба ми мия е разказвала.Докато кръщавали едно момиченце и попа попитал как ще се казва бебето.Те му казали Козета,а тпй я писал КЛОЗЕТА.А и Маратонка е истинско име.Детето е кръстено на баба му МАРА и баба Тонка
Имам един именник и са толкова смешните имена,няма да ми стигне цял ден да пиша.Ахинора;Багряна;Бела;Б елла;Беримир;Биньо Благой Вакла велета Събка.............много са може да си умреш от смях.ААААААа щях да пропусна Курти.Даже има виц за негго.
Госпожата в час проверявала кой присъства и кой не.И Курти го нямало.Тъкмо станала да пише на дъската и Курти влезнал през задния вход(едно време стаите били с два входа) и тогава едно дете се провикнало ГОСПОЖООООО КУРТИ ВЛЕЗЕ ОТЗАД![]()
NETI
Аххх Паца,Павлина,Ангелраии,Йос ф,Херцог Трън!
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Baba mi se kazva Zaharina![]()
![]()
![]()
Ziumbiula
Karamfilka
Eliha
Abe mn sa...!![]()
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Na4i Stamatka, Gladstoun Pe4urnqkov,Saladka, i razbirase g-jata mi po italianski Mariqnina Maneva(nai tupoto sa6testvo na sveta).
temelko i to4ka![]()
не знам дали тук съм се изказвал...ама най смешното име на което съм налитал е: Фиданка Кратункова![]()
Женски:
Жартиерка, Цика, Згура, Спасена, Чезарина, Текла, Щирка, Ставрула, Фирка, Сърнела, Хица, Юфка, Сяра, Нарцис, Тоалетка, Жейна, Авигея, Хортензия, Свидна, Жужобина, Раинка, Зюмбюлка, Чардафона, Лимонка, Тайгина, Заеряна, Наводненка
Мъжки:
Авксентий, Груди, Агатопод, Живодар, Хебър, Нягул, Щедрин, Аксакусти, Филипопол, Анахид, Гардероб, Будьони, Щурчо, Фепапио, Тръндьо, Фътьо, Юстиниан, Чернобил, Левент, Люцкан, Тигрони, Заварин, Настрадин
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
рапунцелПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
джамао
джамиле
2 т. системно
A zabravih da spomena gospojata mi po muzika (biv6ata mi de)
Kretena Putkova
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
А какво ще кажете за Биляна?
Абе стига си си измисляла ве и предните и тфа нема човек които да кръсти детето си така!Първоначално написано от snooppy_f
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Ксенофон рулира.
иначе една приятелка ми разправяше, че нали пътува на някъде си с рейс и на картичката на госпожата, която ги ъъъ "обслужвала" пишело - Вас Ви обслужва Брадавица![]()
държа да добавя и сем. Тъпанарови, които живеят на съседната улица![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Женски - АБЛEHA, АНАХИД, ЯГЛAЯ, ЛEBEHА, ФИЛИAHA, ГAНETKA, ОЛИBЕPA, СЕBАСТИЦА, ТЕЯ, ЖEЛА,
Мъжки - АГAПИ, TАРАC, ЛАЛЬО, ЖИBOДAH, ЕЛЕBTEP, НЕГOCЛAВ, ГАЛЕНТИН, EЛИЗАР, ЛЮЦKAH,
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Temelko Babevsamo da ne e forumec, 4e mnogo shte se sardi, 4e mu se smeq
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Сандокан ме разбиваааа !![]()
![]()
![]()
Иначе във 2 и трети клас имаше един със фамилия Гъзенов .![]()