- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-смешно име
kak moje da si slojish nekav metalis deto e umrel ot svruh doza xaxaxaxaxa ne vi razbiramПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
xaxa Вале, Миталако е прякорче не е име :P по темата тва име Олена ми е супер смешноПървоначално написано от valantain_love
![]()
Еми на село имената на бабите и дядовците са убийствени просто...Павлинка,Султанка, осподин,Кина,Димитричка абе шоу така съм се смяла аз...
Панайот rulez!
А имаше една даскалка Парахулева...
Също смело предложение са Храбрин, Кичка, Нева, Пенка, Стефка, Розалия![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
Можеш ли да ми обясниш какво им е на имената Панайот и Стефка? Специално Стефка си е съвсем нормално име като Мария или Елена.Първоначално написано от Incarnadine
А най-смешните имена според мен са Груйо (на галено уйо), Ташо и Мусайбе (звучно турско име).
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Аполония Серано, Рита, Каралайн, Бранка Летисия Дебаруш Мота![]()
xaxaxaxa tva ot nqkoq sapunka li sa teq imena edva li v bg ima hora s takia imenaПървоначално написано от digital_girl
![]()
![]()
Не съм казала че са НЕНОРМАЛНИ. Става дума кое МИ звучи смешно, нали така беше? Примерно Стефка ми звучи като йофка, а Панайот просто не е много често срещано име и като го чуя ми е странно. ИЗвинявай, ако съм те засегнала, но това си е мое мнение се пак...Първоначално написано от покахонтас
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
znam edno mom4e deto se kazva Trendafil ....![]()
Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!
мм Габии знам че другото мите се пише някой път в IRC така, обаче има и такова име.. един дядо от мойто село се казва такаПървоначално написано от xOtkiSsSs
... хахах
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ima edna Kosara v sasedniq klas![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Mi 1 myj se kazva Kamen Plo4ev xixixi![]()
![]()
mn qkY imence...
a kak vi se struva Трендафил
a sa6to i Telefonka
to da si krusti6 taka deteto si e guzaria....[/b][/u]
а за господинка господинова кфо ше кажешПървоначално написано от kissorankata
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
spored men si go biva SULTANKA
osven tova Ru6i Videnliev se kazva RU6EN
i nekude 4etoh za nqkakva jena koqto se kazvala OTBOR YUNACI![]()
i az sym chuvala za sultanka.. mn sa mi smeshni imenata STRATKO SPASKO(ne spas,ami krysteno momche spasko..)
imahme edna TEOFANA v klas ... i si4ki i vikaha celufana..
smeshni sa mi Grozdanka.. Manol..,Vylcho , imah g-ja Paraskova,Omuji se i stana Kiskinova - pak ne se otarva...
![]()
![]()
Edno momche se kazvashe Menzuhar...,Mihalaki,Mitka,Genoveva,Jelqska mi e smeshno,imahme g-n Gluhov... g-ja Mlekarova.. .. t.n
Ima mnogo sme6ni imena naistina - maikata na moi priqtel se kazva Fota![]()
Qruslav, Marko, Milka, Sultana, Stoichka, Cana - ima mn sme6ni imena ...
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
Ima6e edna Smehoterapiq i Tramvai,sa6to taka i Sirma![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ами ... Жулиен.... Тва е напрао педалско име за момче.
xaxa moeto ime e Boris Mravkov (bez maitap) 6ot prqkora na nekaf dqdo dale4en e bil Mravkata 6ot bil mn visok i nosel po 5 pu6ki navednyj
i 4adel-rulezzz
Вая
edno momi4a se kazva6e lubov, a familiqta i be6e frenski.![]()
![]()
![]()
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
Кенефка.![]()
Чувала съм за едно момче което се казвало Юрган и за някъф Хаджи...някъф си там ае смешни имена няма има просто абсурдни за тфа бъдещи родители не наказвайте детето си по такъв начин...
".... so ... can we move on?!!!"
Click