- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-смешно име
emi maiave neznam-kva e taia tema
![]()
![]()
miii Lusien,Alshbieta(imah edna priatelka ot chehia koiato se kazvashe taka)Karima,Dunia i Biorn tva sa nai otkachenite koito sum chuvala smeshno ime spored men niama vsiako edno si e originalno po svoi sobstven nachin
mnoy smisleno mnenie pusna be raina,ami u4itelkata mi po BG v minaloto daskalo se kazva6e g-ja Anastasia Kolipatkova(oburnete vnimanie na familnoto ime),FAMILIATA NA gospodina po trydovo be6e Kova4ki
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
eiiii ti si u4ila v 142.az sega u4a tamПървоначално написано от Alli
mda,ot 1 do 7 vklu4itelno y4ih tam,samo 4e ti sega ako si tam predpolagam 4e si gimnazistka ot PGI4E ili se burkam i ot kade znae6 imenata na u4itelite deto sa ot 142 do 8mi klas.?
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
a da kato prochetoh za daskalki imah edna daskalica koiato se kazvache Agnes Deliivanova super otkacheno ime kakto i jenata si beshe otkachena
dor4o i kurty kurtev i dvete sa istinski
Една приятелка на баща ми се казва Чубра. Имаме познати две, не една...казват се Марулка...за други не се сеща сега...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
emi kova4ki mi e po trudovo-mnogo e pe4en,a i ine4e poznavam kolipatkov,a gena mu neПървоначално написано от Alli
Sme6ni?
Ami moje bi -Ivani4ka, Dimitri4ka, Pantelei ei takiva redki sa mi mnogo sme6ni na mene. Stracimir .... haha![]()
Вуте Абдалов-сръбски баскетнационал
Галилей Хайверов-пловдивски адвокат
Балуш Балушев-някъв мениджър бепе май![]()
![]()
![]()
![]()
9 от 10 мъже предпочитат жени с големи цици,10-ят-останалите 9...
Страхил...Станой(така се казва баща ми)
мноо ми е тъпо името Господин...а пък Господинка
напрао кърти мифки...на едно момиче майка й се казва
Геройка...смешно ми е Кичка, Ветка(медицинската
сестра дето ми биеше инжекции)
п.п. думата мусака ми е мноо смешна нищо че не е по темата
mnogo sa mi sme6ni slednite imenaaaa(4esno 4uvala sum za hora s takiva imena ne si izmislqm):
prostitutkasalfetka
usmivka
garderdobka
ma6inopiska
a kenefka me grumna
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
hahah awe neli hahahah naprao me razbiПървоначално написано от amy lee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na mene mi e mn smeshnu SPIRIDON....
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
1.Biulen -tva e momi4e
2. 4udomira
Имам един съсед, на който фамилията му е Шалапатанов. Иначе много смешно ми е Станой, Геновева, Парашкева и Спиридон (един ме сваляше и като се запознавахме аз мноо гадно се изхилих...)
Или представяте ли да се казвате Генадий или Иларион...малиии![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Хахаха.И аз исках да кажа същите имена,е с малко изключения и искам да добавя СпиридонПървоначално написано от Murderdoll
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Ами най-смешните имена които съм чувала са Семка и Капка!![]()
Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
Добавено е вече.Станой, Геновева, Парашкева и Спиридон
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ok,mackaПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
-malko se pouvliakoh
Най-смешните имена, които съм чувала са ЮРДЕЧКА и НАФТАЛИН, баба ми каза, че така са се казвали едни нейни съученици![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
Съжалявам.Видях в последствие.Не исках да те засегна.Първоначално написано от rosskata
![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.