- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-смешно име
hahaha.az poznavam edin deto ser kazva taka.Първоначално написано от rosskata
a mnogo sa mi sme6ni i venera,stanka,koprinka(taka se kazva direktorkata),celuvka,ivanka,sedefka....
Любовта е най-висшата степен на омразата
To4ka
Zumbiulka
Totka
Kol4o
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Setih se oshte edno - Momka(direktorkata v po-staroto daskalo)
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ami bratovched mi mi razpravqshe za nqkakva Fidanka..verno che e bulgarsko ime ama kato pochna ei taka da gi izrejda obojatelkite si i mi stana edno smeshno...tochno nqkakvo druvche vse edno)ahahha a nqkva jenica si krustila deteto Jivomir..druga puk Tomislaf..v detskite gradini ima nqkakvi Alfonsovci, Elizabeti...abe smqh otvsqkude
![]()
az vednuj v kala imah edna DANIELIDA i smiatam che e bia krustena na diado i ilia i na diado i daniel(iordan moje bi )
Ммммдааа доста от казаните досега определено ме фърлят в тъча. Най-вече Спиридон. А и Пантелеймоне брутално.
А какво ще кажете за Жулиен Деспотов? Като го чух паднах да се хиля.![]()
![]()
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Мале,супер се смях докато прочета кой кво е писалТва ми е много любима тема-смешните имена(и думички).Значи,следните имена са ме докарвали до търкаляне по земята от смях: Въсьо,Чока,Цонка,Крумка,Кап ка,Цоло,Йоло,Фанка...ох,стиг толкова
![]()
hm?! ima edn abab ot moq grad,koqto se kazva Lqstovi4ka(savsem seriozno). imah edna daskalka(mnogo svestna jena),kazva6e se Pishmanova. edno liato se zapoznah s mom4e,koeto se kazva6e Rudi
a pyk bratov4ed mi se kazva Kyn4o. i drugi imena ima,koito sa mi mnogo sme6ni,no gi zabravih
ako se seta 6te gi napi6a
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
hahaha gati liatovichka super smahnato ime!!!!Първоначално написано от monka
Сусамка
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
НаСакотоЯката Киримидка Тухлева,Гъзебарчева,Дългуч ева,Косъмков,Курочито Смуча,Britney Spears(Бръкни с пръста)
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Mi imah edin syu4enik k0it0 se kazva6e Drag0vani0 haha I sy6t0 edna daskalka det0 se kazva6e Turlak0va ...
amii Trendafilka,edna u4itelka mi se kazva6e tatqna ku4ekova![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
moeto ... strashtno mnogo si go mrazq ... Теодор ( пр. мие :P ) Ne tva i me .... typo e weeeeeeeeee .... ama kato se ima na predvid 4e sa iskali da me krystqt Тодор tva po biva :} 6toto 2-roto ... awe na dqdo mi magareto se kazva Тодорuff pone s malkoto sam se otyrval
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Poznavam edna det sa kazva Simona 4ALGADJIQN...![]()
sno6ti go davaha po IZPITA - Van4e![]()
stava duma za mujko ime
![]()
Ммммммм сетих се още двенки...стари съученици ми бяха : Деа и Ваклин
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Е ти па имаш едно перфектно име, не виждам къде му е проблема...и се чудя как така се смеете на имената на хората,има сякакви имена, странни или не, но хората си ги носят, представяте ли си как ще се почувства някой със по-странно име,което не е много популярно, ако му се изсмеете в лицето..е кофти е..Първоначално написано от tedo_davis
Everything around you is HIP-HOP!!!
Na baba mi imeto e mnogo sme6no! Kazva se Negra i i vikat Nenka!![]()
Btw ne vijdam ni6to sme6no v imeto Teodor(zna4i "dar ot Boga") i imeto Rydi(bratov4ed mi se kazva taka.Idva ot Radoslav).
Аз пък ако се казвам Негра шми е ебати убавото:РрПървоначално написано от slun4ice
Everything around you is HIP-HOP!!!
sega se setih i za o6te edno.maika mi mi be6e kazala 4e nqkakuv se bil kazval ri4ard gruev![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Скоро гледах по Канал1 една жена се казваше КИРКА Иванова.
Една съседка пък се казва Кирка Стопанска . Хахахахахаах![]()
Който пее зло не мисли!
uaaaa,sega se setih o6te imena-baba mi ima 2 priatelki,koito se kazvat Barza,a drugata Svoboda........ima edin v grada mi,koito se kazvaRutko))))))
No MaN, No CrY!!!
\m/
Спиро
Гълъб и Гълъбина
Емине
Лимон
....
едно време и аз бях пуснал същата тема...![]()