- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-смешно име
УСТАВ И ПАНТАЛЕЙМОН![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
То не е много хубаво да се смеем, щотото хората не са виновни, че се казват така, а родителите им са, ама човека с най-смешно име, който познавам е: Ябълка Крушкова. След като се омъжила взела фамилияата на мъжа си, преди не била Крушкова по фамилия![]()
А иначе са ми много смешни децата сега с имена на героите от сапунените сериали от преди време, които си бзаха хит номер 1 в България. така сега има първокласници с имена Освалдо, Селесте, Корасон...![]()
ААААА, сетих се за нещо върховно. една приятелка от софия ми разправя че имала позната дет се казва- Момченца!!!!сериозно, това й е било името!!! просто родителите й много искали момче, и решили така да я кръстят. егати позора...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Mariq
Чочка (познавам я лично), Автономчо, Филипия...има много Сталиники, познавам Ленин Колев, да не говорим за Паспортка, Петилетка и др. изцепки от близкото минало.
Мърдерол, сестрата за която говориш сигурно се казва Елисавета- на кратко Ветка, името означава "бог се е заклел" и съвсем не е смешно.
Някой друг спомена като смешно име "Деа", е на мен много ми харесва, също и "Дея" може.
Относно фамилиите- имам приятелка с моминско име "Лозева", по мъж "Гроздева".
Az poznavam edna Debora, nz shto sa q krustili taka ama ...Първоначално написано от bigfish
![]()
в мя клас има две близначки дето се казват монка и гъзаркаваня също ми е смешно...ленка е много тъпо.и спиридон ме разбива от смях...
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
hm...takiva imena sam slu6ala mnogo,kato nqkoi ot horata s takiva imeni gi poznavam li4no
Kenefka,Limonka,DJELlIL,Stanka,Monti,Ki4ka,Grozdan ka,Paraskeva,
Vangaliq,Qninka,Kan4o,Stamena,Boris,Kremena,Stoilk a,Doncho ima i drugi ama v momenta nemoga da se setq...![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Taifun Dondurov)) xaaxaxxaxaa
))))))
heh Taifun ami q Traihan...Първоначално написано от [B
Opitvam se da ne mislq,
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ами... Лазарин,Батил,Неделя и Пролет(е как може да си кръстиш децата така),Чавдар,Аспарух,Крум(м лко са остарели),Пенка
и всички тея ги познавам!
sega se setih i za Filka,Vitka,Boril,Zlatka,Sedefka,Efka,Hubavka,Patr o6a, Marulq,Marulka,Marusq,Menziska..-e tva pa ne e tapo taka da si krasti6 deteto.. gorkoto sram 6te go hvane da si kaji imeto.. a az si misleh 4e moito ime e zle...
Opitvam se da ne mislq,
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Сетих се за още- Кунчо, Кунка, Кънчо и Кула ( интересното е, че познавам 2 Кули).
mi za sme6ni ne se se6tam, no za tupi primerno- Petranka i Pro6ko![]()
ahahahaha amI za men naI-smeshnoto Ime e hahahha ne ne neznam kak da go kajq hahahahha aole nemoga sa napiqka ve4e ot smqh hahaha aI sha go Kaja haha ole luja be neznam kvo e hahaha nqma e hahahaa aI kazvam go ee chakaIte malko de ima vreme ote hahahaha amI to e ole kak be6e a da hahaha TaShuNKa SaPa
Az pyk imam syuchenichka,koqto se kazva Vyrbina...mai samo tva e,a da i Nanka-edna komshiika ot selo,neznam ot kakvo e sykryshtenie![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Вълкадим
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
Poznavah momi4e koeto se kazva6e KURNELIQ i mnogo q bazikaha 4e e krastena na dvete si babi,ednata bila Aneliq,a dugata prosto kurva![]()
Ina4e mnogo mi e sme6no imeto Don4o ili Donka.Sa6to poznavah edno momi4e-Krumitka.Ili za majko ime-Chernich
A imah i g-ja koqto se kazva6e Hilendarkova.Ili gospodina mi po trudovo beshe Tashakov.
Za drugi deto ne sa kazani ne se se6tam..
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Хехе само да знаете фамилните имена на швейцарците кви са тъпи.Имам господин Spring(Скачащ)Keller(Мазе)Frey(Свободен)Абе супер смешни са
![]()
po smahnato ime ot Berta Razboinikova ili Gruio ili pak Kapka ili Margarit Zdravkov Bukov i sina mu Karamfil Margaritov Bukov......i t.n ebati imenata!![]()
гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той
Жулиен и Евелин
ami men mn me k1rti tva SPAS axaxaxa naprao me obiva....
bqx sly6ala predi godina edno predavane po tv za xora sas stranni imena i ima6e nekvi babi s imena SEMKA i KLONKA koi lyd bi si krastilmtaka decata???