- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-смешно име
За мен едноличния лидер в тая надпревара е името Керанка ! \/
The art of love is not to let your heart get broken !
мисля,че Уляна е мн готино
ВАГИНА .. има паспорта в онази тема "Снимка на деня" в фън-аФ шок съм от тфа име!
![]()
Ако наистина има такова име, аз бих съдила държавата, че позволява да се регистрира дете с име на полов орган.
Клозетка.![]()
Калутка, ДУДА (сериозно!!!) , Кичка , а също и мн ме дразнят имената Димитричка и Величка....а иначе някаква циганка си кръстила детето момиче Сиджей (на Памела Андерсън, дето играе в Спасители на плажа
)
Neznam dali e nai-sme6noto,no opredeleno e nai-strannoto.Zna4i niakakuv 4ovek pital horata za imenata im i si zapisval po-interesnite i nai-goliamo vpe4atlenie mu napravilo imeto-Nerajda Murtvova.
Джаго.![]()
Леонард Змиярев (така се е казвал някакъв колега на баща ми).
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
emi nai sme6nite imena koito sum 4uvala sa RADOVAN,4EPIN,ELVIS,KATINA, REMONA I AKELA
баба ми се казва Паунка но вички й викат Пони![]()
а иначе знам за една необразована женица която кръстила дъщеря си Фекалия .......![]()
![]()
![]()
аа и гледах по тв за една Светофара
![]()
a az 4uh za nekva deto rodila po vreme na piesata "smehoterapiq"i si krustila momi4eto Smehoterapiq.ina4e sam 4uvala za edna KARAMELKA.
4uvala sam za:PAUN,GYRDI GYRDEV(TOZI E VOINIK KOITO ZA GINA V IRAK AMA IMETO MU MI E MN SME6NO),TEMERUTKA I NE MOGA DA SE SETA ZA POVE4E KOITO ZNAM S SME6NI IMENA..........
Куфелка.![]()
Nai tapoto ime ,koeto sam 4uvala e Telefonka.
v na6tu daskalo ima edna gospoja deto se kazva KRIVOBARSKA a uk v drugoto (s koeto si smenqme smenite) ima edna SERETENIEVA.i o6te ima edno mom4e (boy) deto se kazva TERLICIQ i edna sau4eni4ka koqto e krustena ARIANA (na birata)aaa pak v onova daskalo ima edna gospoja BABA4EVA
o6te sme6ni imena za koito se se6tam sa:NAVRIGUZOV (naistina ima takuv),KUROSLAVA,a na selo ima edin GUZO
az puk chuh che nqkakva shvetka si krystila bebeto supermen![]()
Гардеробчо Телефонка Тира Панталей СЕдеф Курт![]()
Наебавай и преебавай!
guevska(prepodavatel po muzika v 12to soy)
kyla na prababa mi
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
liza mi 6peka imam u doma cql v-k s takiva imaena
Gora, Semka, Maratonka(na baba si Mara i baba si Tonka) xaxaParaskeva, Genoveva....i Гиуджана=D>
![]()
Стаси Disgogre-то. Хаххаххахаххаха, кой от вас е слушал някой от Дисжорже-овете?
аааа и некаф колега на ба6та ми се казва Гъзибаров![]()
![]()
![]()
Пармаркови - ебавам ги, че са Пармаджиеви.![]()