emi moe,ama togava neka da ima i za moda i za![]()
razdela trqbva da se kazva Muzika i TV i samo po toq na4in shte se popro4isti malko Vsi4ki teen nakup nema drug na4in (pod4ertavam ne samo muzika no i TV)![]()
Левски шампион але але!
Da estestveno!
И аз съм навитак на идейката на Air_j
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
i az sam navita.. mnogo dobra ideika,bravoПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
emi e.b.a.ti konstataciqta moje li nqkoga da dam nqkoq ideq i tq da ne e nai dobrata ?a ina4e az kato cqlo sym privyrjenik na po sbitiq model na foruma shtoto sym po staro ku4e ot 90% ot segashnite potrebiteli i znam 4e razdelite koito bqha predi taka i si stoqha v nqkoi daje ne se i pisheshe (ta koi da pishe v razdel "studentski jivot" 4e to mai tuka samo az sym student) ta zatova smqtam 4e tova systoqnie na foruma e po4ti optimalnoto shte byde optimalno kato se napravi razdel Muzika i TV pyk za po natatyka moje da se poqvqt drugi nujdi na potrebitelite na koito adminite da trqbva da otgovarqt ama zasega mai tva e nai dobrata oferta
![]()
Левски шампион але але!
Ostavam bezrazli4na po vaprosa, vse taq mi e![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Spored men trqbva da se varne i razdqla `fun fun i pak fun`
100% за тази идейка. Това беше един от най- посещаваните форумчета и имаше супер много теми... Винаги можехме да се посмеем...И да си поравим настроението там.Първоначално написано от Kittie_
НАистина имаше излишни форуми, но пък сега темите във "Всичко тийн науп" са изродски много и много бързо отиват на заден план...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
btw..staroto razdelenie si beshe neveroqtnopone az bqh mn dovolna..
Мен ме кефеше старото разделение, всичко беше много по-подредено.
Но дори само да се направят отделни раздели "Фън, фън и пак фън" и "Музика и ТВ" пак ще е готино.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
SUGLANA SUM pls pls ceco!!!!pls
samo az li ne ia znam kakva e ideiata na air_]Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
![]()
не може да ви устой човекнаправих ги, чакам да ги напълните
![]()
Суперррр =) Много мерси!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ve4e go ima6Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Ieeee (radvam se kato malko detence) FUN FUN I PAK FUN IS BACK! ieeee......
Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
spored mene razdela FUN FUN i pak FUN vinagi e bil unikalno typ no sega kato go ima pone vsi4ko teen nakup malko shte se poraz4isti ot typizmite![]()
Левски шампион але але!