- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в чудеса ?
ami pona4alo yj vqrvam,no...ponqkoga totalno se ybejdavam 4e 4ydesa nqma,no....
Хахаха.. в канала на сайта още казах за чудесата.Чудо е когато немият каже на глухия, че слепият видял как куцият бяга.Тааа.. зависи какво разбирате под думата "чудо".Иначе определям себе си като реалист, който винаги таи надежда в себе си.
Не На Модераторския ПРОИЗВОЛ
Обичам живота безумно, защото в него си ти.Обичам и тебе безумно, защото за мене животът си ти!
вярвам яи то как
смятам,че целия живот е едно голямо чудои обичта, любовта м/у хорта, те са толкова необясними... това не е лу чудо
чудесата са навсякъдене смятам, че съм наивна ако вярвам в тях, просто ги предизвиквам да се случат
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
vqrvam i o6te kak.. nooo naposledak vse si mislq 4ee pri men 4udesata me otbqgvat heh kakto i kasmeta...
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
5%
razbira se ako ne vqrvash v chudesa v kakvo da varvqsh moeto 4udo koeto iskam da stane e da sI buda sus Jenata zavinagi
Az..da si priznaq ne vqrvah do skoro v 4udesa..za6toto v min.2004 godina mi se slu4iha kup gadosti i si4ko mi vyrve6e na opaki..i zagubih vsqkakva vqra v 4udesa...no sega...ve4e se ubedih 4e ima 4udesa...dori dnes..6toto mom4eto koeto haresvam 6te6e da zaminava za Ispaniq i dnes po princip trqq6e da go vidq za posledno..no se slu4i 4udo...okaza se 4e 6te zaminava sled mesec..)Hubavo e da vqrva6 v 4udesa...za6toto mislq 4e gi ima
)
![]()
I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along...