- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За спермата.
Може въпроса да е тъп или да е споменавано, но да попитам:
Как мирише спермата, какъв вкус има. Мазна, солена, безвкусна. Въобще опишете(повече женската част) какво е усещането като гълташ. Мисля, че е интересно за момичетата които са решили да го правят.
Мерси за вниманието![]()
Ne sam momi4e ama kazvat 4e vkusat zavisi ot tva kvo si ql predi tva dali soleno,sladko........
Drugo ne znam!!!
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
na ni6to ne miri6e . solena e
И аз знам, че е солена и мазна ама...да видим спецовете![]()
I na men mi e interesno da znam, za6toto o6te ne sam probvala, no imam jelanie.![]()
Чистата сперма-т.е спермата,която не е повлияна от употребени цигари или алкохол-ясно е какъв цвят има,на вкус е сладка
,самият вкус е тежък,специфичен.Като субстанция е гъста и леко трудна за поглъщане,много лепкава.Има и специфична миризма
Ако мъйът е употребявал алкохол или е прекалил с цигарите-различна е,по-кофти е,вкусът става леко солен,понякога горчив.Това е.
Важна е нагласатаПървоначално написано от Murderdoll
Ако го правиш с удоволствие,не е толкова гадно,даже ти е вкусно.Но ако докато го чакаш да свърши,си мислиш:"Оле ся тая гнусотия как ша я глътна,бляк
"-наистина ще ти е гадно.Мен ми се е повдигало даже
Трябва да го искаш,за да стане всичко както трябва.И задължително трябва да се опита :P
vKusa MIrIsa I vs zaVisiqt ot Tova kakvO KonsUMira Momcheto![]()
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
различно е при някои е солена при други сладка има някакъв бозав вкусе как какъв цвят е бяла естествено освен ако момчето няма някакви проблеми
аххахахаха от 2005 е темата сигорно вече е научил/а
Как решихте че ще изкопаете такава тема, която е пусната точно преди 2 години? Чак се стреснах като видях един потребител...че е писал днес...апк че забелязах че това е от преди 2 годинки