.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Protivodeistviq na L-cartinine

Mlq vi ,poneje az ne namiram v net-a a nqmam recepta,bihte li mi kazali ,ako znae nqkoi protivodeistviqta na L-kartinina?!

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Все едно питаш търся противодействие на Витамин С. Формулирай си питането по-точно!

[color=black]s kakvi dr lekarstva ne moje da se vzima naprimer.

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl
    Карнитина не е лекарство. Ми попринцип няма проблем да го пиеш с всичко. Има си упътване, каквото пише го спазвай.
    И питаш за противопоказания.

Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl
    Карнитина не е лекарство. Ми попринцип няма проблем да го пиеш с всичко. Има си упътване, каквото пише го спазвай.
    И питаш за противопоказания.

kupih si samo bliste+ koito ne davat uputvane ;(

Голям фен
    л-карнитина е мн лека химия може да се взема с всичко той просто действа като совалка която изтрелва мазнините ти и ги ползваш като -горивна- енергия ако ще го ползваш за отслабване бягай МНОГО иначе няма да има чак такъв ефект

Супер фен
    Противопоказания ли искаш да кажеш? Не се пие постоянно, защото организмът се пренасища, освен това тялото ти спира да си синтезира собствен. Затова 2-3 седмици пиеш и толкова почиваш след това.

stava dyma 4e skoro 6te mi pravqt izsledvaniq i zatova iskam da znam dali nqma da se ot4ete 4e go priemam..dr e vuprosa 4e piq lekarstvo za bubreci i ne iskam da preeba ne6to...

Супер фен
    Не, нямаш проблем. Карнитина не се следи в изследванията. Има други хранителни добавки обаче, които определено биха оказали негативно влияние.

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Vampire_girl
    Все пак деня преди изследванията не го пий. И щом си правиш изследвания значи ще се срещнеш с лекаря си. Питай го дали би инало проблеми да пиеш карнитина. Не вярвам, но все пак.

Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Vampire_girl
    Все пак деня преди изследванията не го пий. И щом си правиш изследвания значи ще се срещнеш с лекаря си. Питай го дали би инало проблеми да пиеш карнитина. Не вярвам, но все пак.
    lekarkata e na gusto s maika mi...za sega sum go sprqla..sled izsledvaniqta 6te si go po4na pak..a maika mi ne iskam da razbira 4e go piq,poneje ne odobrqva takiva .."hap4eta"..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си