- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo synuvashe sno6ti?
kakvo synuvashe sno6ti?
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ami 4estn0 da ti kaja ni6tu ne p0mnq !![]()
kak karam kola...
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Хммм...чей да си спомня...ми аз сънувам страшно много и все различни неща...момент...ааааа да!Сънувах,че ям някакви бонбони а другото не го помня :P
Сънувах че съм на центъра на Пловдив,псоле изведнъж някой почна да хвърля бомбички и ние се крихме,след което се озовахме в Атина,в някакво мазе с хиляди коридори...като излезнахме от там видях бивша моя съученичка
която беше направила купон в къщата си...Защо ли се излагам да ви разправям психарските си сънища
![]()
I az nemoga da se setq... Mai sanuvah 4e bqh na selo ma dr ne si spomnqm...Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
synuvah 4e doide lqtnata vakanciq![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Сънувах, че майка ми е бременна с тризнаци! Ей тва ми беше най-големият кошмар =(
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
DiEsEl_GiRl4eTo da ti kaja hi4 ne e zle da ima6 3ma bratq ! 0t li4en 0pit !
haha mai nqk'vi lubovni sceni bqha.........deaznam))))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Хммм.Аз винаги сънувам много и винаги сънувам някакви сценарии за филми на ужасите или некжи трилърчета.Тази вечер мисля,че сънувах даскалото си и после някой ме бутна с кола,и до като не се събудих сънивах,че призрака ми го преследва да му отмасти.Нещо от този сорт беше.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Ее тфа е супер яко!И аз по едно време сънувах само такива сънища и много се кефих,ама напоследък не ми се е случвало..Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
![]()
Странното е,че снощи сънувах Murderdoll хахаха ... сънувах,че ми идва на гости в Созопол някъде февруари месец,и отиваме на плаж по средата на зимата..малей .. а интересното е,че и слънче печеше ..:P
Гей егати странните сънищаАз се сетих какво сънувах...значи бях в даскало самоче то не беше даскало ами се беше преобразило на замък(това сигурно щото гледах Хари Потър преди две три нощи
)Та както си бех в замъка и изведнъж видех оня тъпан дето преди си харесвах и изведнъж той се пльосна на едно легло,което въобще незнам откъде се взе,и почнаха да си разправят разни истории с даскалицата и другите на леглото.Гаси тъпнята
А идва и по-тъпата част.Изведнъж се озовавам навън и гледам нещо като покрив ма не баш и виждам,че шапката ми се е качила там а аз въобще никаква шапка не носих и някакъв ненормалник само вика:Да кажи.И аз го моля да ми свали шапката и той сваля и викам -Еее мерси и т.н а оня ме гледа стреснато
![]()
![]()
и излиза некав друг дядка,който пък почва да ми се моли-Ей извинявай найстина,съжалявам и аз му простих...НЕ ме питайте за какво му простих това не го помня
Ако се сетя още нещо ще ви кажа..не че ви е много интересно да ми четете буламача ама и безтва не ми се учи и няма какво а правя.Мухаххаа
![]()
hahahaha ami obiknovenno suni6tata sa takiva!!Bezmisleni i oburkani.......))
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Zna4i kfo sanuvah....az i o6te nqkoi ma ne se se6tam koi..si pieme kafeto i ne6to si prikazvame za kosmi4eski korabi (mai be6e s edna syu4eni4ka) deistvieto se razviva6e v nqkoq planeta ot bulfleet pove4eto znaqt kfo imam predvid i ne6to si lafime za kosmi4eski korabi....i idvat dvama maje i razpravqt policiq daite si racete za pregled...i az si vikam "sq sam mnogo klio6taf i 6e me priberat" pak toi mi gleda kakvi vaksinacii sa mi bli ..... i vidq 4e nqmam dve vaksinacii izvadi edna sprincovka i mi q zabi vav vrata....posle i edna v rakata....(supper typo znam ama nali znete si4ki syni6ta kolko sa seriozni dokato gi sanuva6) i posle si vikam abe toq moje da ne e istinski policai i da mi e injektiral otrova i ne vidqh da razopakova sprincovkata pred mene....i ne6to go sledqh i razbarah 4e e istinski....abe typo :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Сънувах, че имам среща с едни приятели рано сутринта (което действително беше така) и баща ми се чуди дали да ме закара преди работа. Известно време се колебаеше дали няма да му е много рано и след това се събудих....... за щастие..... защото когато погледнах часовника се оказа, че или не съм си чула будилника, или той въобще не е звънял, с 35 минути по-късно е от времето, когато бях решила да ставам. все пак успях да се оправя и даже да подраня![]()
Иначе от няколко дни всяка вечер сънувам нещо интересно и после сутринта го помня и си се кефя на сънищата- винаги се шантави и доста интересни![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
az snoti si s1nuvah gadjeto kak si stoim gu6nati na nqkva terasa i be6e mn hubavo.posle izvednaj se slu4vaha nqkvi takiva ne6ta kato v "koziqt rog"(bqh go gledala ve4erta)![]()
4e doq kozi![]()
![]()
![]()
обикновено не мога да си спомня какво съм сънуваласещам се, че бях с една приятелка.. имаше и още хора но нз кои бяха и бяхме в нечии апартамент
![]()
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
Ами аз сънувах,че съм прихванала някакъв смъртоносен вирус,защото съм яла Danon Danette Duo и после припаднах и ме заведоха в болницата и щях да умра от тоя вирус...малко шантав,но гаден сън.![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Ей форумци гледайте тази нощ да си запомните сънищата да не оставяме тази тема празна![]()
![]()
![]()
Az puk sunyvah 4e imah niakva igla zabita v ezika i se 4ystvah yjasno!![]()
Ох да ви имам сънищата(опазил ме Бог)
Ами аз сънувах ,че съм някаква сватба...ама тя сватбата в някакъв хотел и хотела е на плажа ама то зима по пътя локвите заледени и пече слънце и аз на няква скала бях и се подхлъзнах и хайде във водата!!!И в същото време почнах да сънувам Франция....много объркано стана!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
sunuvah che sum v bg obache nai stranoto beshe che govoreh s vsichkite mi priateli v bg na nemski![]()
![]()
![]()
emi che sym na nqkyf konkyrs...ama pocchti nishto ne pomnq..nekfi nesfyrzani raboti sa![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.