.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен
    Ооооо моя сън беше страшно дълъг поне на мене така ми се стори.Та значи тая нощ както си ходя и изведнъж някакви наскачат и искат да ме вземат за заложница както и там някаква друга приятелка(само да спомена,че единия беше оня актьор,който играеше във "Само за снимка"ня русия злобния (много странно като се има предвид,че тоя филм не съм го гледала от 1 година????)но ние им пробутахме едно друго момиче и то пищи и се дърпа и казва :Аз не съм тази която търсите и ме гледа некакво такова наплашено а аз искам да помогна,но немога и я оставям докато доведа подкрепление и не я измъкна.А самия сън въобще не беше объркан много беше як като на филм Изведнъж обаче се явих при някакво малко момче,което беше вампир и някакви други тъпи момчета не вярват и не вярват и не искат да ни пуснат,бяха ни заклешили някъде, и му давам на онова да пие кръв незнам откъде му я дадох обаче то неще и аз викам:Почва да губи сили,трябва да побързаме..Мисля,че филма за вампирите по Discovery channel снощи ми се е отразил доста

Loshi neshta

Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    DiEsEl_GiRl4eTo da ti kaja hi4 ne e zle da ima6 3ma bratq ! 0t li4en 0pit !
    Имам по-малка сестра. С още три по-малки ще бъде не ад, ами голям ад! На трима по-големи братя съм навита, ама по-малки sux!
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    hm?1 to4no v4era ne si spomnqm kakvo sanuvah,no po princip sanuvam super otka4eni ne6ta. i kato gi razkaja na priateli i se popikavat ot smqh.....vednaj dori sanuvah,4e masturbiram
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Хъмм беше кошмар Беше адски оплетено(както повечето ми сънища) и единственото,което помня беше,че всъщност се оказвам някфа изпаднала наркоманка..озовавах се на разни непознати места,където не знам и как съм стигнала..с пиърсинг на врата(!),който въобще не знам как и кога съм си го направила..абе не знам..доста се стреснах.Може би защото преди да заспя гледах Reqiem For A Dream..

Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    DiEsEl_GiRl4eTo da ti kaja hi4 ne e zle da ima6 3ma bratq ! 0t li4en 0pit !
    Имам по-малка сестра. С още три по-малки ще бъде не ад, ами голям ад! На трима по-големи братя съм навита, ама по-малки sux!
    ne ne sux az imam dve bratcheta bebeta bliznaci i sa na 10meseca ama opredeleno ne sa sux

Guest
    amI sanuvah che bqh otvele4en ot ALF i me zakara na planeta MELMOK li ne6to takova be6e hahaha o6te mi e smesno za tova Ime TaShuNKo SaPa hahahhahaha AI dO skif hahaha

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    аз напоследък сънувам все природни бедствия, не знам що. даже преди два-три дена сънувах едно, в което участваше и ренито......

Click!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    кошмар;( много гаден..помня само човека в него..един с бяло лице..кървясъл малко..ужасТ и се събудих..и после пак заспах..

..But why?...

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Голям кошмар беше.Сънувах,че ме преследват призраци.Не искаха нищо лошо да ми направят а само да говорят с мен.Обаче аз само бягах.И това го сънувах щото гледах по телевизията предаване за призраци,където хора разказваха срещите си с призраци......
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

che padam v nqkva dupka tfa nai chesto go sunuvam neznam shto ne me e shube to tfa ama e gadno kato go sunuvam

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    ами сънувах страшно много неща и то много объркани. това, което помня най-ясно е,че някакъв ме изнасили и се събудих доста уплашена...
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Тази нощ сънувах ,че падам от няква тераса и полетях на долу преди да се приземя на земята се сабудих погледнах в тъмнината и пак заспах!!
    Много пъти ми се е случвало да го санувам тва!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az puk sunyvah 4e be6e ponedelnik i se opitvah da se grimiram! Vsi4ko vurve6e dobre dokato ne re6ih da si sloja o4na linia! Yj znaeh kakvo iskam da napravia puk po4nah da se maja mnogo i da se iadosvam!

хахахах тоя път санувах че отивам с 2 двуетажни автобуса на марс за 10 години и DeaTHroW-ReC_F беше с мене, а другите в автобуса не мога да се сетя кои бяха

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от Mi6ka_na_kai6ka
    хахахах тоя път санувах че отивам с 2 двуетажни автобуса на марс за 10 години и DeaTHroW-ReC_F беше с мене, а другите в автобуса не мога да се сетя кои бяха
    ахахах мишкоуууууу кат русалка ли ме сънува или кат бубулечка...

..But why?...

Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    Цитирай Първоначално написано от Mi6ka_na_kai6ka
    ахахах мишкоуууууу кат русалка ли ме сънува или кат бубулечка...
    хахахах ееее отивахме на марс все пак не може да си русалка :P :P :P

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    parfum
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

4e biv6iq mi priqteL iska da sme zaedno....maleeee de da be6e taka...
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Нищо не си спомням сънищата от мн отдавна не че не съм сънувал то май неможе да не сънуваш ама нз кво съм сънувал

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Офф...ами сънувах,че съм във някакво училище !!!
    Бях седнал на един чин и си играех с едно телефонче...до мен стоеше някаква моя саученичка!!Докато и играх тя опря устни във врата ми и се притисна към мен...после познайте какво стана..ами много е просто СЪБУДИХА МЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Аз си имам следи по ръцете от моя сън.....Сънувах,че съм на вън с приятели и изведнъж до нас се приближи някакъв,който ни нападна и аз понеже съм си побоийничка му се хварлих от горе и започнах да го бия,но в действителност се събодих,удряйки по стената и леглото,от което сега имам синини по ръцете и дланите са ми подути.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Че будилника на телефона ми звъни...и О!Чудо! Той наистина звънеше

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    [b][color=darkred]Mi sunyvah 4e Gospod mi govore6e na pokriva na niakuv blok i m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си