- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pisna mi!!!
Zraveite hora!!!!Iskam da spodelq moq probelm,ama edva li mojete da pomognete,6toto az ve4e na sebe si nemoga da pomogna ,a puk vie o6te po-malko!!!Ami problema e banalen i na mene su6to mi stana banalen!!!Pisna mi ot maika mi i neprekusnatite i pritesneniq i povtatq vse edno i su6to,vse edno sum napravila nqkakvo prestaplenie bahti!!!!!![]()
Vsqka ve4er kato se pribera v ku6ti [to4na] i tq trqbva da me gleda gadno i da mi govori prostotiite si !!!!Da mi govori 4e ne mi vqrva i 4e i pisnalo ot mene ,prosto bez da sum napravila ni6to!!!Neznam ve4e kakvo i stava tq se poburkva!!Tq e edinstvenata koqto mi precakva nastroenieto!!Pisna mi ot neq!!!NIma az nqmam pravo na li4en jivot!!Opitvam se da buda vse po-dobra i samostoqtelna v jivota,a tq vmesto da go oceni ...............!!!!Pisna mi ot tova kakvo iska da napravq???Kakvo mislite vie???Kakvo li vi pitam ,nemoga ni6to da napravq za da razbere tq ,4e az ve4e ne sum dete!!!Iskam da jiveq spokoino i nikoi da ne naru6ava spokoistvieto i truda mi !!!!Po-dobre da mlukne ,taka 6te se spravq i s drugite problemi,a tq mi suzdava dopulnitelni i mi precakva nastroenieto!!Kakto mi e hubavo i kato se pribera i tq precakva vsi4ko!!!Ne 4e nqma hora ,koito da ne ponasqm ,no pone ne mi puka za tqh,a maika mi e ..........uj nai-svqtoto ne6to,koeto vuob6te ne me razbira!!!!!!!!Smqtam 4e i nqkoi ot vas sa taka!!Nadqvam se da dadete nqkakuv suvet!
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.