.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: Nicks,avatars...

Ами аватара ми е с Анджелина Джоли,щот много ма кефи,ника ми не ме кефи,ама явно кат сам се регвала това ми е дошло на ума,подписа ми-картинка на ATB...тая група много ме кефи,а другото една моя приятелка ми го беше казала
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

-

mi na4i nika mi e zaradi momentnoto sastoqnie, avatara i kartinkite ob6to vzeto prosto me kefqt i sa sladki tfa e

Голям фен
    Zna4iiii........nick-a mi idva ot pesenta na ork.Kristal-Telefoni.
    Avatara mi e kakto vijdate pic na onaq pi4ka ot Orange County 6toto e luda kato mene ili az sum luda kato neq
    Podpisa mi e edna velika misal na moito sladko patence Nekasa4a {obi4kam te milo}
    Iiii mai e tfa.
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

х- е неизвестно. със същият успех щях да бъда и у
    а аватарите ми са такива, защото много обичам худ. гимнастика и балета. просто мания

а това опа, дето не го казвате какво е ша ва бия, да знаете
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ника ми е Гал, щото така ми казват приятелите, идва от името ми Галя.
    Аватара и картинката в подписа ми са щото се кефя на хипита и ми се иска и аз да съм малко хипи.
    А стихчето в подписа е от едно стихотворение на Недялко Йорданов.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ника ми е този от чата, но не мисля, че ме описва.По би ми отивал CrYiNg`GiRL Но нали не можа да се сменят никове... Иначе аватара ми е снимка на вокалистката на Evanescence-Amy Lee И мисля, че ме описва точно(както писах по-горе какъв ник ми отива) А в подписа ми са имената на любимите групи и мистичната ОПА

Ами за ника мн хора са ме питали, но нямам и аз ясна представа защо е такав просто като си измислях ник исках да е нещо с мишка (бях луднала нещо по мишлета ) и някак ми хрумна римичка Ми6ка на каи6ка,
    а аватара и подписа са си ми също с мишлета :P :P :P

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami izbrah si toia nick za6toto predi 2 godini naistina mnogo mi otiva6e i me opisva6e to4no! Biah kato edno slun4ice! Vinagi ysmihnata,v dobro nastroenie,nadejdata na semeistvoto! Sega ne mi hodi mnogo tui kato se sly4iha ne6ta koito me promeniha.Vupreki tova ne bih go smenila tui kato me kara da viarvam 4e pak 6te stana predi6noto slun4ice! Avatara i kartinkite v podpisa si gi smeniam spored nastroenieto. V momenta s tiah iskam da kaja 4e mi se kyponiasva i iskam niakoi da me obi4a.Otnosno logoto na OPA ne davam komentar!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Еми аз съм Роси и всички ми викат Роска, че оттам Роската.
    А аватарите съм си ги сменяла 5-6 пъти, откакто съм тук, в зависимост от настроенията ми- имала съм хипарски, волейболни и мрачни аватари. Сега съм на вълна котки, щото съм влюбена в моята...

А подписа ми е изказване на моя ИДОЛ МЕЧО ПУХ!!!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    [/b]ee B_i_G az pro4eto post-a ti,a i vqrvam,4e ima hora ,na koito im e interesno...tva OPA me ozada4ava oba4e vse pove4e..;(tc...napravo me 6a6nahtekato gledam i ne sam edinstvenata,koqto mu se 4udi

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    МИ чесно да ти кажа незнам!
    Обаче всички си ме знаят така а мен много си ме кефи!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    Gabrovo
    Гост

Tova bqh az po-gore

"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ri4i^
    Zna4iiii........nick-a mi idva ot pesenta na ork.Kristal-Telefoni.
    Avatara mi e kakto vijdate pic na onaq pi4ka ot Orange County 6toto e luda kato mene ili az sum luda kato neq
    Podpisa mi e edna velika misal na moito sladko patence Nekasa4a {obi4kam te milo}
    Iiii mai e tfa.
    "Hallo Ri4i bute hafto....telefoni a 6unaf .. samo tuka misli naf...drgo si go la la "
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    mi imeto mi si e moito sobstveno,avatara prosto mn se kefq na takvi kuklu4ki ot neta...a podpisa mi mnogo me kefi toz spomeni donqkade se otnasq za men...:P
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

:::

The girl with rainbow eyes.Nakraq e eys,zashtoto nqmashe mqsto,za da dobavq vtoroto "e".Nicka idva ot pesenta na Rainbow-Rainbow eyes,koqto e edna ot lyubimite mi.
    Avatara nqma nishto obshto s nicka.Rozite mi xaresvat,a risunkata e mnogo interesna.

Фен
    Град
    behind you, bitch
    DOPE BOY

mii nicka mi ne znam kfo oznachava shot iskah da napisha "gostenkata"a obarkah bukvite ot byrzane i stana "fostenkata"shot nali G i F sa edno do dr. a avatara i podpisa mii ne znam kefqt mi tiq patenca i za tva si gi slojih

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Град
    неизвестно
    za nika emi baby 6toto sam edno sladko nevinno sa6testvo a hill nz ot kade mi dojda popisa mi e mn vajen za men 6toto sega prejivqvam sa6toto koeto tam pi6e
    обичам те и пак ще те обичам
    за тебе мисля до зори
    макар пред всички да отричам
    и пред себе си дори

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    За ник-а ми... отначало исках да е Мацинка ама после реших да е МуЦиНкА ама ако може да се сменя ник-а веднага ще го сменя на Мацинка.За аватара ми... ми разглеждах някакъв сайт и тази мацка много ми допадна и според мен много се връзва на ник-а.В Подписа са ми две мисли които така да се каже ме водят в живота.
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Baccara - е ретро група от 80-те (или 70-те). Имат един хит "Yes sir, I can boogie". Eдва ли сте я чували Та реших да заимствам името на групата, а и ми хареса как звучи
    Подпис - Малка рекламка на страничка

Повече от фен
    Adult-защото май съм най-голямата тука
    А пингвинчето на Linux-приятелят ми е програмист,а самото пингвинче много ми харесва.Аватара ми е свързан с любовта ми към котките.Даже бих си сложила и такова нещо в подписа...ама ме мързи

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    e_l_i_z_a-kazvam se Eliza
    avatara me kefi pyk i gospojicata prili4a na men
    a podpisite sa mi qki mernah gi v 1sait i re6ih da si gi vzema

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    pytniq znak na koito pi6e "Towards dead end" e ot saita na bodom i vsy6tnost tfa e pyrvata tqhna pesen koqto 4uh i po koqto se zapalih ako ne se lyja zna4i "kulite na kraq na smyrtta" :P i taka
    Всъщност "Towards dead end" означава "Затворен път" или ...хм..."глуха улица". Бъркаш Towards с Tower. Tower е кула, а Towards означава 'към' .

Колкото до моя ник. Аз се кефя на вмпири и това Josefinne ми звучи много мистериозно и красиво в същото време като вампирка . Момичето на аватара мисля, че се връзва идеално с амплоата на ника. Никъде не си намерих вампирче, което да отговаря точно на изискванията ми и за това си сложих нея. Само един остри зъбки й липсват и ще е перфектна. Това в подписа ми е девиза (Лично аз си го изфабрикувах и за т'ва много ме кефи. Пък и звучи мнгоо мъдро )Отделно за картинката в подписа - е понеже съм Овен и това е огнена зодия и за това се кефя на огъня, а пък драконите са огнедишашщи и за това ми харесват
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Adult-защото май съм най-голямата тука
    А пингвинчето на Linux-приятелят ми е програмист,а самото пингвинче много ми харесва.Аватара ми е свързан с любовта ми към котките.Даже бих си сложила и такова нещо в подписа...ама ме мързи
    Надявам се да не ставам твърде нахална, но на колко години си?
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    Град
    Gabrovo
    Ei hora nqma li da kajete ve4e kakvo e tova OPA?
    mai naistina ima6e smisal ot temata spored men...pone az nau4ih dosta interesni fakti,za koito ne sam se zamislqla dokato sam preglejdala mneniqta na nqkoi user

"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си