Слушам естествено.
Като се съберете на някой купон кво слушате се чудя аз ? Хеви Метъл ?!?Сигурно е забавно ....
mi zabavno e razbira se,shto puk mislish che heavy-to ne e zabavno za kuponi???Първоначално написано от Simply Lethal
Ами както ти си мислиш все лоши неща за чалгата, така и той не си представя да слуша метъл на купони.Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
И аз не си представям да се забавлявам слушайки такава музика, но за разлика от повечето, които са поствали мнения тук, не съм тръгнала да обиждам никой, защото за мен музиката не е определящ фактор за характера и личността на даден човек!
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
"Колкото изказването на Cradle_Fan за "мангалите". Ами виж - в училище има едно момиче от съседния клас, която очевидно е циганка, обаче пък е много симпатична и с нея ни е много забавно. Тя също е влязла с изпити в това училище Arrow не е по-тъпа от нас. Имам и една приятелка от друг форум, която има турско име. Ама сега какво - да тръгна да я коля, защото МОЖЕ БИ неин пра-пра-дядо е бил в турската войска? Ами ако не е бил? А и да е бил, тя какво е виновна, че има такива роднини. Това е станало преди 2 века, за Бога! Не можем да мразим цяла нация, само защото 5 века техни сънародници са ни държали под робство. Ама аз съм заклет анти-расист, за това много се паля от такива изказвания - нищо лично. "
Знам, че в мнението ти няма нищо лично, спокойно. Цялата работа е там, че всички тук си държим на мнението и никой няма да отстъпи (най - малко аз). Само исках да кажа нещо като за последно, защото темата вече стана ужасно банална...та, това е моето разбиране по въпроса и колкото и приказки да се изприказват, то няма да се промени. А колкото до безсмислените обиди, които се изсипаха по мой адрес...за мен това няма значение. Мисля, че всеки интелигентен човек, който стои настрана и наблюдава темата, може да прецени дали съм проста или не
. И последно, ако цената, която трябва да заплатя заради искреността си, че казвам това, което мисля е да ме обиждат...ами...честно казано не ми дреме.
![]()
Не сладурче, не хеви, а блек метъл и повярвай ми - страшно забавно еПървоначално написано от Simply Lethal
![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
napalno sam saglasna s tebe,mnogo me izkefi kak se izkaza... i az slu6am 4alga no mrazq nqkoi da mi kaje"zadrastena 4algarka',ima i drug tip hora koito gi e sram da si priznaqt 4e slu6at 4alga i kazvat mrazq q ... a sa6tevremenno samo si tananikat takvi pesni...![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Super shit!ni6to goteno ne namiram v toq stil muzika
Jivota e padeniq i vazhodi
gotini ili gadni periodi
na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!
Еми забавно е. Поне на мен хич не ми е забавно да се кълча под звуците на "Погледни ме в очите" или нещо от този сорт... Но всеки с вкуса си...Първоначално написано от Simply Lethal
![]()
То всеки казва 4е я мрази ама като 4уете някоя 4алга песен и вси4ки я знаете на изуст.Аз ли4но слу6ам И 4алга НО и друго-просто се кефа на някои песни и определено не мразя хора които слу6ат 4алга или хора които слу6ат 4ерно или техно или пук не6то друго,ЗА6ТОТО аз самата слу6ам вси4ко![]()
bravo,bravo,borba za sobstvenoto mnenie i za mnenieto na okolnite.prosto niamam dumi.bravo aver4e,bravo[galko 4e niama usmiv4ica s rakopliaskane]samo takaaaПървоначално написано от aBeP4eTo
[quote="Eliiiiiiiiii sexsito"]bravo,bravo,borba za sobstvenoto mnenie i za mnenieto na okolnite.prosto niamam dumi.bravo aver4e,bravoПървоначално написано от aBeP4eTo
[galko 4e niama usmiv4ica s rakopliaskane]samo takaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чалга
[quote="Eliiiiiiiiii sexsito"]E kak nqma da e bravo kato ti tfa posmyrtno ne moje6 da go izmisli6 kamo li da go napi6e6....za kfo sobstveno mnenie govori6....tvoito mnenie se sabira na 2 reda ili re4nik ot okolo 100 dumiПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mi az ne mrazq 4algata nishto podobno samo 4e pri mene e tei 4e kato sym trezven sa mnogo malko pesnite (i to predimno pop-folk) koito moga da slusham no kato sym piqn po4ti ne syshtestvuva druga muzika prosto tova e muzikata za kuponite vse pak balkanci sme a otnosno tova 4e nqkoi kaza 4e syrbi i turci praveli ka4estven pop mi kato tolkova govorite za tazi 4alga mi sravnete 4algata ot predi 10 godini kogato se peeshe za radka piratka i tigre tigre sys sega sega ima 2 vida 4alga - pop-folk i THE REAL BLACK MUSIC pop-folka sa razni Anelii Gergani i takiva koito ako nqmaha dogovori s Payner shtqha 100% da gi vyrtqt i da sa totalni hitove po klasaciite na MM primerno a za 4ernata muzika tova sa gyci gyci i takiva vseki si izbira kato slusha 4alga koe da slusha ot dvete (az kato sym piqn slusham i dvete) taka 4e koteta tova e polojenieto vajnoto e da si pravq kupona kato se syberem i kato vkarame prosto tova e muzikata
P.S> s interes shte sledq temata i ako e nujno shte dobavqm i dopylnitelni komentari![]()
Левски шампион але але!
Е**л сам сичките чалгари в г**а.Да живее рапа!!!
Той не умира!!!
Хмм...не смятам, че е необходимо от повече коментари, защото в противен случай почваме да заприличваме на старци, които дъвчат една тем по 300000000000000 пъти...аз нямам намерение да пиша повече по тази тема, нито пък да правя повторения на казаното от мен досегаПървоначално написано от air_J
Вие ако искате се хабете и пишете колкото ви душа ще
![]()
Ми тогава що пишешПървоначално написано от Cradle_Fan
![]()
И внимавай кои наричаш цигани и турци
![]()
![]()
Айде хора стига толкова псувни и приказки. Кой каквото иска да слуша![]()
П.П. Поне в последното си мнение :P Cradle_Fan е права....
Айде със здраве всички и не се палете толкова![]()
[quote="Momchence"]abe ia si gledai rabotata.KRIVOGLED GLIZTOSERПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
[quote="Eliiiiiiiiii sexsito"]Първоначално написано от Momchence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ebasi ebavkata gliZtoser ...... 4ai da analiziram tazi nova za bylgarskiq ezik duma!!
gliZt li se pi6e ili az sam zle? Lele kolko si tupa gorkata ..... kato si myl4i6 izglejda6 po inteligentna......znae6 li kfo 6ti se slu4i ako te vida nekade be...ti si nekfo malko ograni4eto flooder4e...na vsqka mandja merodiq...razbira6 ot 4alga ot metal ot techno prosto ot vis4ko..puska6 po 100 posta na tema v koito se sydyrjat ne pove4e ot 10 dumi.....10 po 10 posta to4no 100 dumi koeto e zapasa na tvoq re4nik....moje li da tolko typa mi kaji???? Nqma da obry6tam foruma na 4at zaradi tebe ma ... ako iska6 ne6to da mi kaje6 pi6i mi li4no syob6enie.....znam 4e iska6 da stane6 mega fenka kolkoto ep o vyzmojno ama i s u4ite da hodi6 pak 6e si ostane6 sy6toto ograni4eno sy6testvo......pikla!![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ха-ха-ха!Чалгари,смешни стеМного се радвам,че най-накрая в тоя сайт има хора,които имат малко акъл в главата,а не само разни идиоти.Мразя чалгата
Тя се появи преди 6-7 години и в нито един момент не съм се кефила на тъпите кючеци
Мразя хората,които я слушат,защото знам,че чалгата не включва само там мангалски глупости,но всичко като текст и ритъм е толкова елементарно,колкото е и мисленето на тия,които са писали песните и тия,които се възхищават на "огромния" талант на някой да измисли "толкова стойностен текст".В тия тъпи песни се слуша главно за любов,пари,изневери и пак любов.Блях,в тва ли ви се състои тъпия живот
В живота има много повече неща от това.Глупаци сте,защото им купувате тъпите албуми и те тъпчат гуши,както преди време гледах оня тъпак Люси,дето преди май пееше в стил поп,но като видя,че не може да изкара много пари и си промени вижданията,е т'ва е подкупен човек,гледах го по bTV,ми много ясно,че ще защитава чалгата,та нали от нея стана по-голямо прасе и от тъпия Азис,всичко правят за пари.Повечето ми приятели не вярват,че даже мъртво пияна няма да денсам на чалга,но съм била пияна и знаят,че я мразя и в червата си.
Няма да казвам какъв стил музика слушам,защото веднага ще почнете:"Всеки има право на избор"...Е,да,всеки има право да е тъп.Аз просто казвам какви са фактите,защото не можете да отречете,че децата до 8-9 клас поне нямат акъл за пет пари именно,защото са израснали с тъпата чалга.Аз не познавам интелигентен чалгар или ако има такъв човек,то той просто слуша малко чалга и много повече друга музика.Радвам се,че движа в компания,където не се слуша чалга![]()
Някой беше казал,че е чел Иван Вазов,не помня кой от всички юзери.Който и да си,недей да излагаш такъв важен за България човек в пост,където споменаваш думата 'чалга' или 'поп фолк'Това,че можеш да изкараш отлични оценки в даскало,на изпити и т.н. е съвсем различно от това да имаш умствен багаж.Cradle_Fan,кефиш ме
:P
Да,слушам чалга и честно казано не съм от хората дето мразят някои стил всичко ми допада!![]()
slusham vsi4ko + 4alga no ne i METAL
a metalite nemoga da gi traq (imam predvid tezi deto se obli4at kato izrodi)
: AMG Corporation
::
fact e 4e i men me drazni vyv folka 4e se pee samo za liubov (q mi kajete pesen v poslednite 3 godini v koqto da ne se pee za liubov ili za nqkakyv vid otnoshenie mejdu jena i myj dori i da ima ne moje da mi izbroite 5) no si priznavam i ne me e sram 4e kato se napiq i se slusha samo Social i Gyci Gyci a kato sym ve4e bash piqn i moq himn e na Ivana - Shampansko i sylzi pesen koqto dori v trezvo systoqnie slusham navqva mi spomeni ama aide da ne vi otteg4avam
P.S.> a kolkoto do Ivan Vazov za mene toi e absoliuten kaput i pylna p.utka pyk koi kvoto iska da mi govori!![]()
Левски шампион але але!
S edna duma momi4e bez stillПървоначално написано от BaT_GirL
![]()
Аз нямам нищо против метъла и метълите, но наистина честно казано хич не ми изглеждат добреПървоначално написано от AMG-to
не искам да обидя никой и дано не се засягате, това е просто мое мнение.
Веднъж бяхме с бабата на моя приятел и видяхме един познат, който си е чист метъл и понеже аз не дискриминирам такива хора,а и знам,че е свестен не ми пречи начина, по който се облича. Но тя като го видя и се развика пред целия град "СТАНИ БЪЛГАРИН БЕ!!!"![]()
![]()
Наистина беше много забавно......
![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()