.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 146

Тема: 4alga

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ne znam koi ot vas e imal kontakt sys istinski metali,punk-ove,raveri i vsqkavi takiva hora sys "iz4an4en" still no koito e razgovarql s tqh i ima poznati (ne govora za poziorite i amatiorite) znae 4e tfa sa edni supper svesni i to4ni hora...vie kato vidite metal i si vikate "aaa basi govedoto sigurno ne se e kypal ot 3 sedmici nqma obrazovanie i ako go zagovorq 6e me prebie" da da....(e ima gi i takiva de) no vyv vsqko stado si ima 4erna ovca......teq "iz4an4eni" hora po princip sa mnoo gotini hora po harakter
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Ne znam koi ot vas e imal kontakt sys istinski metali,punk-ove,raveri i vsqkavi takiva hora sys "iz4an4en" still no koito e razgovarql s tqh i ima poznati (ne govora za poziorite i amatiorite) znae 4e tfa sa edni supper svesni i to4ni hora...vie kato vidite metal i si vikate "aaa basi govedoto sigurno ne se e kypal ot 3 sedmici nqma obrazovanie i ako go zagovorq 6e me prebie" da da....(e ima gi i takiva de) no vyv vsqko stado si ima 4erna ovca......teq "iz4an4eni" hora po princip sa mnoo gotini hora po harakter
    saglasna sam s Momchence! imam edna priatelka,koqto si e to4no metulka i momi4eto si e mnogo 4isto i super gotino!!! ne moje6 da si pravi6 takiva izvodi za 4ovek,koito slu6a takava muzika...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Аз точно това исках да кажа! Една съученичка слуша метъл, но аз много си я уважавам и мнението ми за нея въобще не се влияе от това каква музика слуша. Но ти както каза, че във всяко стадо си има и черна овца, така е и при феновете на чалгата... Аз мога също да кажа, че повечето са супер свестни и готини. Мисля, че ще се стигне до мир между феновете на Метъла, Чалгата и Рапа, само когато хората почнат да уважават мнението и на другите...
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Не слушам и я мразя

Голям фен
    Град
    Milky Way
    100% Съгласен повечето ми приятели са пънко-ве и са мн точни хора

4alga?it sux!basi tupata muzika.gati prostotiqta 4esna duma

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Някой беше казал,че е чел Иван Вазов,не помня кой от всички юзери.Който и да си,недей да излагаш такъв важен за България човек в пост,където споменаваш думата 'чалга' или 'поп фолк' Това,че можеш да изкараш отлични оценки в даскало,на изпити и т.н. е съвсем различно от това да имаш умствен багаж. :P
    Поредната обида от кон с капаци, който не се и опитва да разбере това, което му говорят. Твоя работа е за каква ме смяташ, и ако си мислиш, че съм куха като лейка, както се вика, твоя работа. Иван Вазов не вярвам да ми се разсърди за това, че го чета и уважавам, имайки наглостта да слушам и споменавам музика, която мразиш. А това, че слушаш определена музика е съвсем различно от това да нямаш умствен багаж... Мисля си, че е крайно време хората да се научат на толерантност.

п.с Няма да повярвам на никой , който ми твърди, че чалгарите са тъпи- всички говорят наизуст и това е , което ме дразни. Изкарайте ми статистически данни за това или научен труд на тема"Музикалните стилове и влиянието им върху човешкия интелект" и ще си говорим пак.
    И моля ви, бъдете по- толерантни. Защо трябва да ме мразиш затова, че слушам чалга- аз няма да те мразя, каквато и музика да слушаш, както и да се обличаш, ако не те позанавам. И не мисля, че някой има правото да мрази хора, без идея да си има какви са всъщност.
    Няма да влизам и аз повече в тази тема. Наистина се изтърка...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Mrazq 4alga tova e nai-gadnata muzika.Vzehme q taq muzika ot gadnite cigani super gadna muzika nqmapo gadna ot neq.V pop folka ima tuk tame nqkaq qka pesen , no az ne im slu6am melodiite ami samo tekstovete 6toto ima nqkoi smisleni .Ama ob6to vzeto mrazq 4algata

[color=red]Obi4aMm q ima super qki pesni4ki no ima i mn gadni no kato iscqlo me kefi /color]
    Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!

DA i kfo ot tva?

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Ot vsi4ki stilove toq naj-mnogo go mrazq! Napravo ne moga da go slu6am t'va ne6to, koeto nqkoi hora nari4at muzika!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Slu6am SRABSKO i metal xa srubsko ot skoro
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    /ме познаваааааааааааааааа на мене бест фриенд ми е метълчии их ма си гу бичкам..супер печен човек...мн точен..за нищо не се заменя ..и една пънкарка знаех преди..ма на морето се запознахме.....на 20 и нещо..баси свестното момиче..работи си кат хроата ..сичку..а тая дет и беше колежка..беше рейвърка...тъй че моля моля..има мн мн мн свестни такиа хора...и аз си ги уважавам

..But why?...

4alga-brr

mda opredeleno mrazq chalgata za
    mene taq muzika e napulno bez smisul i
    nemoga da razbera kakvo to4no i haresvat
    nekoi opredeleni individi

Град
    Heartbreak Hotel

geri tod

MRAZQ Q!!!basi bozavata i ligava muzika!prosto nhe moga da si predstavq kak nqkoi go slu6at! BLQSK!
    гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той

каквото искате говорете за мен,но слушам чалга.слушам много чалга.а любимка ми е райна.преди не я харесвах ама това беше преди много време.даже сега си слушам азис

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Фен
    Град
    sofia
    az sum ujaaasno PROOTIV chalgata!! i ako nqkoi she q slusha po-dobre da e dostatuchno dalech ot men!!! ew ew ewww
    Your love is one in a million

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    бих казала,че така наречената 'чалга' е както всяка друга музика и не мисля,че е по-долу от метъла, техното, хауса, r&b, попа и т.н. всяка музика си е хубава сама по себе си. има различни хора и различни стилове музика, това е напълно нормално. и да се обиждаме на това кой какво слуша е повече от първобитно. глупаво е да се спекулира с 'чалгари', 'метъли', рапъри' и т.н.
    и, да, слушам ПОП-ФОЛК и не мисля,че е срамно.
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

I az ne sym po4itatelka na 4algata
    i nai-ve4e ne ponasqm kak se obli4at i kak se dyrjat nqkoi izpylniteli
    .

LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Цитирай Първоначално написано от SweeT^Puppy
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз пък слушам предимно чалга и не ме е срам да го кажа. И въобще не мога да разбера какво имат някиои хора против чалгата. Едно е да не харесваш чалгата и да не я слушаш, само че съвсем друго е да псуваш тея, които и се кефят, защото много от вас го правят, за това сега го казвам, за да се въздържате от такива мнения.
    Лично аз намирам много смисъл в текстовете на песните, а и мелодиите са хубави (нищо, че са крадени!). Естествено има някои песни...които разбирам защо хората не ги харесват като например "Тез червени домати", въпреки че на мен ми харесва де, но...разбирам, че много хора не си падат по такива песни, които се слушат най-често в нетрезво състояние.
    И още нещо, аз предпочитам да наричам "чалгата" поп фолк, защото като някои каже "чалга" в съзнанието на повечето хора изникват песни като "Напипай го", което далеч не изчерпва тази дума.
    Съгласна съм с ^npocTo^a3^f^!!!
    Аз слушам почти всичко и не се срамувам да кажа, че слушам предимно чалга!
    Много е странно... хората който не слушат чалга псуват феновете й, че били селяни, че били прости и т.н. А примерно аз като изобщо не харесвам метъла защо не го псувам. Всеки си има право на личен избор.
    Аз не мога да си предствя да се облека цялата в черно, да си лакирам ноктите в черно, да си сложа шипове по врата и китките и да ходя в парковете с бутилка бира и да си 'прая кефа'
    Разбиранията ми за купон са далеч по-различни. Не мога да си предства да се забавлявам слушайки техно, рапирайки и т.н... просто средата, в която съм и хората, с които общувам са далеч по различни....

PEACE!
    Съгласна съм!
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Spred me ima ogromna razlika megdu folk i 4alga.ot 4algata az slu6am samo dgamonete,a ne gaci-gaci i doko-doko.a se pak folka e anelia,raina,ivana,gergana :P
    moje da posporim malko no da ne se vprqgam....
    DOLU 4algata i "folka"
    be vie ludi li ste be 4algata ne e muzika!
    klipovete sa striptiiz
    a pesnite sa ili orientalski kiu4etzi ili nekvi bozi

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Spred me ima ogromna razlika megdu folk i 4alga.ot 4algata az slu6am samo dgamonete,a ne gaci-gaci i doko-doko.a se pak folka e anelia,raina,ivana,gergana :P

По тоя повод се сетих за изцепката от един форум ,която напълно споделям..

"Има два вида чалга , трябва да се прави разлика- едното са гадни, долни,мазни кючеци, другото е мелодичен поп- фолк... Аз слушам и двете!"
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    moje da posporim malko no da ne se vprqgam....
    DOLU 4algata i "folka"
    be vie ludi li ste be 4algata ne e muzika!
    klipovete sa striptiiz
    a pesnite sa ili orientalski kiu4etzi ili nekvi bozi
    Повярвай ми - разлика има! Но като съм пиян търся само мазнотията, като веднага мога да дам един пример за тотален хит - Амет - Шукаритетна си! В нетрезво състояние това е хита на сезона, кой каквото иска да говори но това е истината! Въобще хитовете на Амет са идеални за пиянски вечери - парата, парата братчей, парата прави играта - това е!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    ямбол
    и аз слушам поп фолк

Az aide da ne kaja 4e q mrazq no prosto 4algata me drazni i to mnogo prosto ne e moq stil nz az predpo4itam dance hause ili 4erno no ne i 4alga
    Ne priemai jivota tvarde naseriozno!!Vse pak nikoi ne ojivqva))!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си