- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cartoon Network
Единственото което мога да кажа за OVERNET е - БОЗАААААА![]()
Hehhe macko i az taka :PПървоначално написано от Peace`
Ako shte na 60 da sym pak shte q gledam stiga da sme jivi i zdravi i da q ima
to shtom maika mi i i bashta mi q gledat si predstavi az kak nqma da q gledam :P
s r1ka na s1rce si priznavam 4e mnogo obi4am animacii i ne me e sram ot tova![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
На колкото и да стана сигурно ще харесвам анимациийки :P Гледам го това каналче и ме кефи![]()
гледам ги че кактея най-новите не ми допадат много обаче Ed Edd n Eddy Courage Dexter Grim and evil KND CRAMP TWINS Johnny Bravo и тея ме кефят много когато няма кво да правя ги гледам
![]()
Картуна е дъ бест,няма втори,Няма нещо което не съмгледала,но сега са пуснали някакви доста изтъпяли филмчета,който сърцето ми не понася,защото нямат никакъв смисъл...Също така са останали и класиките клато декстър и POwer puff girls,никои не може да замени тях...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
Аз супер много се зарибявам по Картуун Нетворк.Кефи ме още от малка, и мене не ме ебе на колко съм гледам си анимацийки.
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Maaaaan, I'm pretty!!!
Иначе аз уважавам много Едсовете!!! Те са култ просто.
Кидс некст дор са некфии мн изродски същоооо иииии Пауър Пъф Гърълс са зверовеее.
А като малка гледах само Том и Джери, щото беше единственото, в което не говореха (нали не го разбирах енглиша...)
А баща ми е някъф зарибен по Самурай Джак. И зяпах и тфа с него преди...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Попринцип го гледам ама напоследък не съм гледала,иначе го гледам от много малка![]()
CN RULZzZzZzZzZzZ![]()
Гледам всичко от класики като Dexter`s Lab i PPG до Camp Lazlo.Megas XLR ми е най любимото,бях си свалила всички епизоди,Samurai Jack e направо върханяма по добро каналче
![]()
Ооо и аз гледам отвреме на време, даже миналата година яко се бях зарибила по Kids next doorА пък на Courage винаги много съм се кефела, както и на Били и Манди
![]()
хора така ми олекна...не съм гледала Ed,Edd`n`Eddy от 2 години![]()
ся си ги изтеглих всички серийки![]()
Ем мен не ме кефи опсобено,но си падам по Power Puff Girls и Ed,Edd&Eddy
оо..![]()
CN го обожавам!!
Всеки ден си гледкам по час-час и половина!
Любими филмчета са ми Ed,Edd n Eddy.. Cow n Chicken..
Johnny Bravo.. Dexter.. My Gym Partner Is a Monkey, Fosers House 4 Imaginary Friends..
На мен много жалки ми идват филмчета като тези, които ги въртят. Навремето, като даваха старите анимации от рода на Tom & Jerry, ме радваше повече.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Ed,Edd n Eddy Rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zz![]()
едно време не спирах телевизора![]()
Велика е!!! Жалко, че не я дават вече.Първоначално написано от Whisskas
![]()
Иначеее Ed, Edd & Eddy е доста добра. Кравата и пилето не отстъпва, също така Powerpuff Girls и Декстър![]()
Ед,Едд и Еди си е най-култовото."Кау енд чикън" също е яко дебилно.Иа,иа оууу...
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
ОБОЖАВАМ!!!!........само че вече я нямаме![]()