- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cartoon Network
ami tova e temi4kata koito iska da pi6e..az li4no si gledam i izob6to ne me ebe na kolko godini sum...animaciikata si e stanala klasika![]()
maniq e ama otdavna ve4e ne gi gledam
Az otdavna ne sum gi gledala, ama sa mn gotinipove4eto de, sq ima nqkvi novi film4eta deto ne me kefqt...
![]()
i az mnogo vreme ne sum gledala cartoon network ina4e predi 2 godini mi be6e interesna
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
Cartoon-a si mi e lubim kanal ot ... dosta godini, no za syjalenie veche ne gledam tv izobshto... inache ako sluchaino popadna na Powerpuff Girls, Dexter's Lab ili Tom & Jerry, nqma da propusna da gi izgledam... predi lubimoto mi cartoon-4e beshe Captain Planet, ama ot godini veche ne go davatsyshto me kefeshe Stop The Pigeon :P ama v posledno vreme pochnaha da davat super izgyzici, deto vyobshte nqmat nishto obshto sys old school maniite ot edno vreme
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Mnogo go obi4am.Brat mi e na 5 godini taka4e 4esti4ko si go zqpam.Ed,Edd&Eddy mi e liubimoto.![]()
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
Аз го обожавам товаНавсякъде по тв-то има какви ли не глупости,а това като си го включа падам от смях като гледам Jony Bravo или Sheep in the big city
a mnogo go obicham ama otdavna ne sum go gledala imam edno liubimu filmche v toonami koeto se vodi za X-man i edno malko sadistko mislia che se kazvashe Grim evil ili neshto takova
Първоначално написано от dark_angel
ahahahaa,tova detsko Ed,Edd&Eddy e prosto.. VELIKO,mnogo e dobro,stra6no mnogo mu se kefq![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Йее имало и други кат мениИ аз го обожавам
Просто супер :P Секи ден си го зяпам и мноу малко не ми харесват
![]()
От него канал се научих на английски език. Любимо сериалче. Самурай Джак, Кураж страхливото куче, Sheep in the big City![]()
i az mnogo obi4am da go fledam tozi kanal! liubomite mi detski sa tom&jerry i Dexter![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
И на 50г. да стана, пак ще си обожавам анимацииките. В този ред на мисли гледали ли сте ' Happy Tree Friends'?
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярно, че не го дават по cartoon network, ама е много идиотско това филмче
![]()
![]()
![]()
Обожавам го тоя канал. Напоследък има доста анимацийки дето не ме кефят особено, обаче винаги, винаги ще се радвам на класики като Dexter's Lab, Tom & Jerry, Jony Bravo и още няколко подобни.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
eii tva e ebasi animaciqta :PP
mnogo me kefi.spored men
nai-qkoto e tom&jerry![]()
hahh ludi li ste kyde zabraviate looney tunes - nai-velikite filmcheta na cartoon network sa tam.sled tova e tom& jerry...
posle slagaite kakvoto si iskate no teia filmcheta r0xorz
в топла нощ през юли
ООо CArtoon NEtwork е най-маняшката програма!!!??!С нея съм неразделна от 5-6 годишна....Като малка много се кефих с брат ми на Том и Джери(тфа е класика),ама сега повече ме кефят Power Puff Girls,Courage the cowardly dog,Ed,Edd and Edy...Johnny Bravo,Dexter...ем...май е тва !? Cartoon Networ ROCKS!!!!
Ima mn qki film4eta po Cartoon-a.Naposleduk mn me kefi Megas XLR,i si go zqpam redovno.![]()
A tva Happy Tree Friends mi e prosto...na nego se zalivam ot smqh.Obojavam da go zqpam v net-a![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
as puk ne go gledam![]()
vazmojno nai-qkiq kanal :P
ima super izro6tini,osobeno Billy & Mandy Ludooo![]()
Sprete Zemqta,iskam da slqza!!!!!!!!!
bauhxaxuhaxuahu едчофците(Ed,Edd & Eddy)са просто мега гига квази лази тоталистично яки!Мн ма къртят,съ6то и сем Адамззз,Флинстоун И Джони Браво.Том&Джери ве4е ми е супер противно,заедно с тая офца in da big city и самурай Джак немат смисал тея произведения според мене.Ф Последно време оба4е ги глеам само ако ми е некфо супер ску4но и няма ни6то друго по ТВ.
That's All Folks !!!![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
da da daПървоначално написано от Murderdoll