.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Az imam vupros

Az imam vupros

Kak moje da se pusne kato nova tema anketa? I moje li vseki potrebitel da go napravi?

Re: Az imam vupros

Цитирай Първоначално написано от b-b-b
    Kak moje da se pusne kato nova tema anketa? I moje li vseki potrebitel da go napravi?
    Samo anketa, bez tema li?
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Много просто - натискаш на "Нова тема" и ти излиза такова правоъгълниче, където обикновенно си пишеш темата, това ще излезне като мнение под анкетата, след като направиш анкетата и е задължително тук да напишеш нещо. После най-отдолу пише "Въпрос на анкетата" - там предполагам се сещаш, че трябва да е въпроса, който те интересува. Под него точно има и "Възможен отговор" - там пишеш първия възможен отговор и натискаш "Добави възможен отговор", после продължаваш така, докато не напишеш всички отговори.

Всеки потребител може да прави анкета, с изключение на гостите.

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Moje bi shte e dobre i gostite da ne mogat da puskat temi, nooo ... li4no moe mnenie...

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    Moje bi shte e dobre i gostite da ne mogat da puskat temi, nooo ... li4no moe mnenie...
    Това пък, ако се направи ще е адски глупаво...

Abe spored men nqkoi ot temi4kite koito puskat gostite sa qko sme6ni xaxax Pone ima na kvo da se smee 4ovek...

Голям фен
    Град
    Mi ne az imah v predvid, ako moje moderatorite da si vyrsheha rabotata(te naposledyk mai po dobre q vyrshat)naistina ima hubavi temi puskani ot gosti... ama drugite typi temi(ne samo ot gosti)? aide 4e ne e po temata, spiram da pisha

Супер фен
    Град
    sofia
    eh samo se karate na tiq moderatori , kvoto mogat pravqt

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    eh samo se karate na tiq moderatori , kvoto mogat pravqt
    Dam.. Naposledyk sqkash po dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми