.

Виж резултатите на анкетата: Ladies, devstveni li ste?

Гласували
74. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

35 47,30%
  • Ne

39 52,70%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Virgins

Virgins

Haide vsi4ki momi4eta mejdu 14 i 18 da se vklu4at v tazi anketa.

Guest

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    I kakva e ideiata? Malko mi se gybi smisula sorry! Ina4e sum i kakvo ot tova?

E ne si li mislish ponqkoga: "Vsichki okolo men ve4e sa go pravili, shte si umrA devstvena i t.n."

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от b-b-b
    E ne si li mislish ponqkoga: "Vsichki okolo men ve4e sa go pravili, shte si umrA devstvena i t.n."
    Mi az go mislia za pravo na li4en izbor taka 4e ne mi pre4i da sum edinstvenata devstvena v kompaniata!

Повече от фен
    Идеята е може би да се види нагледно какъв процент от момичетата държат на девствеността си,в зависимост от възрастта си.Тенденцията в последните години е възрастовата граница да пада все повече и повече,което според мене е обезспокоително

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Идеята е може би да се види нагледно какъв процент от момичетата държат на девствеността си,в зависимост от възрастта си.Тенденцията в последните години е възрастовата граница да пада все повече и повече,което според мене е обезспокоително
    Mi obezpokoitelno e 6toto pove4eto ne znaiat kakvo i za6to go praviat! Imah edna suy4eni4ka na 12 koiato pravi sex s misulta 4e bebetata se kypyvat v magazina tui kato maika i tova i bila kazala!

Spratza
    Guest
    Slava na devstvenite krasivi devici!

От 200 години насам стои този проблем, че момичетата все по-рано губят девствеността си. Ако възрастовата граница е спадала със средна скорост по 1 година за година и през 1804 е била да речем 20 години, колко е сега?

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами да девствена съм.По принцип се гордея със себе си.Но отвреме на време се чувствам малко консервативна,защото не смятам,че трябва на толкова ранна възраст ( 14-16 ) да се започва полов живот.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
    Ами да девствена съм.По принцип се гордея със себе си.Но отвреме на време се чувствам малко консервативна,защото не смятам,че трябва на толкова ранна възраст ( 14-16 ) да се започва полов живот.
    Гласът на разума

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Не
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Повече от фен
    az syshto smqtam che e typo nqkvi momichenca deto nqma nishto jensko i syzrqlo v tqh dori da govorqt za sex ... pyk neka da sym konservativna ako trqbva ... ne che ima neshto losho v sex-a , no vsqko neshto s vremeto si ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Фен
    Град
    sf
    az sam na 16 i smqtam 4e trqbva parviq pat da e v podhodq6toto vreme s podhodq6tiq 4ovek i to li4no za teb,ane za priqtelite ti(da go napravi6 samo za6totro vsi4kite ti priqtelki sa go pravili).

Цитирай Първоначално написано от angelski_o4i
    az sam na 16 i smqtam 4e trqbva parviq pat da e v podhodq6toto vreme s podhodq6tiq 4ovek i to li4no za teb,ane za priqtelite ti(da go napravi6 samo za6totro vsi4kite ti priqtelki sa go pravili).
    Opredeleno sum suglasna s teb. Az sushto sum na 16 i samata az ne znam dali sum gotova za tova.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi az sam si devstvena..
    na 14 godini i polovina sam..
    ama spored da se zapo4ne polov jivot na 14-15 godini e malko rano..
    makar4e to ne se znae koga 6te doide podhodq6tiq 4ovek..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

az s1m i ne me e sram!za si4ko si ima vreme!ako sq si izgubq devstvenostta i napraq si4ko na 17-18 ko 6e praq???

da

Adult , ti pone si zdrawemisleshta
    ..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..

Повече от фен
    А като си говорим за девственост,какво мислите за тези момичета и жени,които си правят операция за възстановяване на химена? Особено разпространено е това във .......Африка Там,в повечето племенни групи ако момичето не е девствено,е обречено на изгнание,прокуждане от племето,рода и селото,дори убийство В други племена пък,при навършване на 14 години,момичето е подлагано на древен ритуал-изкуствена дефлорация-"набучвана" на дървен фалус,след което е готова за брачния живот Така е по света
    За вас девствеността просто някаква ципа ли е или нещо повече? Това че ще си сложиш нов химен,прави ли те девстена и непознала мъж? Май така ги разбират нещата там,далеч....Тва за мене е извратеност.Предполагам и за вас.

Guest
    Девствена съм...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Founder
    Adult , ti pone si zdrawemisleshta
    Тука май всички момичета за такива Ако това имаш предвид де...всъщност какво имаш предвид

Голям фен
    Mislite li 4e mojete da precenite kakvo e edno momi4e ot tova dali e devstveno? Vsqka go pravi togava,kogato misli 4e e gotova...i v pove4eto slu4ai kato sreshnte podhodqshtiq 4ovek!I az ne sum suglasna s tova nqkakvi momi4enca na 12-13 godini,koito oshte spat pri mama da pravqt sex no tova go precenqva vseki sam za sebe si...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от adult
    А като си говорим за девственост,какво мислите за тези момичета и жени,които си правят операция за възстановяване на химена? Особено разпространено е това във .......Африка Там,в повечето племенни групи ако момичето не е девствено,е обречено на изгнание,прокуждане от племето,рода и селото,дори убийство В други племена пък,при навършване на 14 години,момичето е подлагано на древен ритуал-изкуствена дефлорация-"набучвана" на дървен фалус,след което е готова за брачния живот Така е по света
    За вас девствеността просто някаква ципа ли е или нещо повече? Това че ще си сложиш нов химен,прави ли те девстена и непознала мъж? Май така ги разбират нещата там,далеч....Тва за мене е извратеност.Предполагам и за вас.
    za men tova sa absolutni gluposti...devstvenostta ne se svejda do nqkakva si cipa

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    of hora, mnool sym zastrelqna
    glasuvah za da, oba4e go pi6ete edno po-malko
    ne sym
    sorry za gre6niq glas

Give me your best shot motherfucker!