- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Virgins
Haide vsi4ki momi4eta mejdu 14 i 18 da se vklu4at v tazi anketa.
I kakva e ideiata?Malko mi se gybi smisula sorry!
Ina4e sum i kakvo ot tova?
![]()
E ne si li mislish ponqkoga: "Vsichki okolo men ve4e sa go pravili, shte si umrA devstvena i t.n."
Mi az go mislia za pravo na li4en izbor taka 4e ne mi pre4i da sum edinstvenata devstvena v kompaniata!Първоначално написано от b-b-b
![]()
Идеята е може би да се види нагледно какъв процент от момичетата държат на девствеността си,в зависимост от възрастта си.Тенденцията в последните години е възрастовата граница да пада все повече и повече,което според мене е обезспокоително![]()
Mi obezpokoitelno e 6toto pove4eto ne znaiat kakvo i za6to go praviat! Imah edna suy4eni4ka na 12 koiato pravi sex s misulta 4e bebetata se kypyvat v magazina tui kato maika i tova i bila kazala!Първоначално написано от adult
![]()
Slava na devstvenite krasivi devici!
От 200 години насам стои този проблем, че момичетата все по-рано губят девствеността си. Ако възрастовата граница е спадала със средна скорост по 1 година за година и през 1804 е била да речем 20 години, колко е сега?
Ами да девствена съм.По принцип се гордея със себе си.Но отвреме на време се чувствам малко консервативна,защото не смятам,че трябва на толкова ранна възраст ( 14-16 ) да се започва полов живот.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Гласът на разумаПървоначално написано от {}Slanchiceto{}
![]()
![]()
![]()
Не
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
az syshto smqtam che e typo nqkvi momichenca deto nqma nishto jensko i syzrqlo v tqh dori da govorqt za sex ... pyk neka da sym konservativna ako trqbva ... ne che ima neshto losho v sex-a , no vsqko neshto s vremeto si ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
az sam na 16 i smqtam 4e trqbva parviq pat da e v podhodq6toto vreme s podhodq6tiq 4ovek i to li4no za teb,ane za priqtelite ti(da go napravi6 samo za6totro vsi4kite ti priqtelki sa go pravili).
Opredeleno sum suglasna s teb. Az sushto sum na 16 i samata az ne znam dali sum gotova za tova.Първоначално написано от angelski_o4i
mi az sam si devstvena..![]()
na 14 godini i polovina sam..![]()
ama spored da se zapo4ne polov jivot na 14-15 godini e malko rano..
makar4e to ne se znae koga 6te doide podhodq6tiq 4ovek..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az s1m i ne me e sram!za si4ko si ima vreme!ako sq si izgubq devstvenostta i napraq si4ko na 17-18 ko 6e praq???
da
Adult , ti pone si zdrawemisleshta![]()
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
А като си говорим за девственост,какво мислите за тези момичета и жени,които си правят операция за възстановяване на химена? Особено разпространено е това във .......АфрикаТам,в повечето племенни групи ако момичето не е девствено,е обречено на изгнание,прокуждане от племето,рода и селото,дори убийство
В други племена пък,при навършване на 14 години,момичето е подлагано на древен ритуал-изкуствена дефлорация-"набучвана" на дървен фалус,след което е готова за брачния живот
Така е по света
![]()
За вас девствеността просто някаква ципа ли е или нещо повече? Това че ще си сложиш нов химен,прави ли те девстена и непознала мъж? Май така ги разбират нещата там,далеч....Тва за мене е извратеност.Предполагам и за вас.
Девствена съм...
Тука май всички момичета за такиваПървоначално написано от Founder
Ако това имаш предвид де...всъщност какво имаш предвид
![]()
Mislite li 4e mojete da precenite kakvo e edno momi4e ot tova dali e devstveno?Vsqka go pravi togava,kogato misli 4e e gotova...i v pove4eto slu4ai kato sreshnte podhodqshtiq 4ovek!I az ne sum suglasna s tova nqkakvi momi4enca na 12-13 godini,koito oshte spat pri mama da pravqt sex no tova go precenqva vseki sam za sebe si...
![]()
of hora, mnool sym zastrelqna
glasuvah za da, oba4e go pi6ete edno po-malko
ne sym
sorry za gre6niq glas![]()
Give me your best shot motherfucker!