- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Virgins
Не съм,но и не съжалявам,защото мисля,че съм го направила с най-подходящия човек,на доста подходяща възраст(почти на 17 бях)![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Ne, i kakvo ot tova?
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
АМИ ША ВИ СА СПАРУЖАТ П**КИТЕ ПО-РАНО. ЕЙ ТВА!
mi da pich prav si she im se sparujat
doide li im za purvi put menzisa i da pochvat kvo se stiskat
are ve ne me ebe piqn sym i tolko mi e akyla de
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Моля, пишете по зададената тема!
Благодаря!
Левски шампион але але!
И аз тва се питам...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az sam i neznam kvo lo6o imam v tva az sam na 14 i sam sigurna 4e kogato se po4ustvam gotova 6te go napravq
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
em pravo na li4en izbor a tva za sparujvaneto ne sum obeden![]()
Kogato si tujna i az sum tujen,kogato si vesela i az sum vesel,kogato si vuzbudena OBADI MI SE!!!
HahahahahhПървоначално написано от Stilgar
pure pwnage
Hahahahahh #! pure pwnageПървоначално написано от Stilgar
ne sum![]()
Dewvstven sum stoto me e strah ot putki deto qdut kurove
ами да;Р ма кат се гледам....
скоро няа съм
![]()
..But why?...
ne 4e ti vliza v rabotata ama da![]()
Първоначално написано от slun4ice
Боже, боже прибери си версиите.... Е тва вече ме разби тотално
![]()
![]()
И аз да се присъединя към отбора - 18 годинки, да чукна на дърво, навърших без да изпитам особена нужда от физическа близост... поне не с тези хора, които съм срещала досега в живота си. Твърдо вярвам, че един ден ще стане, но ще бъде когато аз пожелая, а не когато ме притиснат било мъж, било мода или пък някой "добронамерен приятел". В крайна сметка сърцето и умът ми се подчиняват на свои собствени закони, често непонятни за другите - именно те ме правят уникална.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.