.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Az mislq 4e Slav4o si e pi4..kvoto i da govorqt horata...6toto toi pravi BG izvestna..i dava pari za blagotvoritelnost a tova go pravi golqm 4ovek...6toto ima mnogo hora s mnogo pari v bg...ama toi dava...a v tva 4e pravi kavari na bg narodni pesni i ima 30 scenaristi ne vijdam absolutno ni6to lo6o...

Аз мисля като DiEsEl_GiRl4eTo
    •••IsKaM Te...ZaViNaGi V SurCeTo Mi. IsKaM Te...SuLzi Po LiCeTo Mi.IsKaM Te...Ela Pri MeN i OstaNi.IskaM Te...za VsiChKi GResHkI ZaBraVi.•••
    CaSh&GaDnia-ZaViNaGi V SuRceTo Mi {}

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от bigfish
    От Стара Загора беше концерта, точно когато се запознах с него ден преди това. Знаете ли учуди ме и друго в него. Този журналист, с когото бях го познаваше от преди 5 години, но не са някакви приятели или нещо и като го видя на улицата, докато се разхождахме Слави го поздрави. Учудих се как не го е забравил. Странно е.

А иначе гледам някой беше казал, че хората се влияели от мнението му и приемали всичко за чиста монета. Еми това според мен са хорам, които не могат сами да си изградят мнението, които не умеят да мислят разумно, които се огъват и си променят всеки ден гледната точка (ако въобще тяхната може да се нарече такава).

Momchence, защо да го разкатаем? От завист? Типично българската ни завист, заради която страдаме толкова много. Или защото сме решили вечно да бъдем контра и когато някой успее трябва да побързаме да се изсерем на труда му и да кажем, че го е направил с връзки или как ли не... Всеки има право на мнение. Може и да не му харесва това което прави Слави, може да не му харесва предаването, но тогава просто да не го гледа, да изкл'чи телевизора или да гледа друг канал. Никой не го кара в 22 30 да стои там и да го псува. Не е длъжен да гледа, само че тези дето най-много плюят гледат най-редовно и просто завиждат...
    Da mu zavijdam za kfo...4e e klouna na BTV ... ne mersi....ti sam go kaza izgrajda mnenieto na typite bylgari deto sami ne mogat.....trqq horata da se nau4at da imat sobstveno mnenie i ne polovin bylgaria da se vodi ot nqkakf samozvan show man .... Slavi sam po sebe si e dosta prost...a scenaritite mu sa idealisti......i sqka narodna pesen koqto e izpql e sas 4alga primesni.....gymzata i trompeta....nito mu zavijdam nito ni6to...az si imam sobstveno mnenie i se draznq kato gledam 4e drugite mu se vodqt po gyza.....
    А какво? Трябва по твоите мнение ли да се водят? Аз също не го харесвам, но не налагам мнението си, както ти правиш. Които иска да си го гледа, теб какво те грее толкова...

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    И аз не го харесвам.. Мисля, че дори прави толкова неща само и само зарди парите.. Тва с операцият и сега веднага "СЕ ЗАВРЪЩА" и отива на турне.. Това наистина не ми харесва.. а и д апеее не мога да кажа че може..
    Това любов ли е?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си