- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой стил ви допада най-много
techno/trance/electronno/drum&bass/house/rave
Rap,RnB,4erno i t.n.(abe si4ko s rapirane)
Metul(black,trash,death,gothic)(LP NE SA METAL)
New(neo)metal
попфолк/гръцко/сръбско/китайско и т.н.(аве чалга бате...)
Hardcore или някъв друг ~core
Ragga/reggae
dance/disco/pop
класическа/оперна
ПЪНК(пънко нема умре
ретро
folk/народно бе
аве чалга бате
: AMG Corporation
::
аве чалга яко бате...мн зарибяа..
ахахахахах
кога па ше прослушам чалга...да фе..
ми рап най ме блазни..и после метълчи
![]()
..But why?...
Punk,punk/ska,reggae и съвсееем малко metal.Защото мисля,че най-добре описва живота ми и всяка една песен е близка до душата ми,макар че напоследък някои групи го комерсиализираха.
Еееее само хип-хоп бееее
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
Only Gangsta Shit > Scratching Triblee
![]()
TECHNICS TURNTABLES
JBL®
Някои от отговорите(визирам рап,рнб,черно ) са малко тъпо зададени...и въпреки всичко при отсъствие на други гласувам за това![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
mi az glasuvah za metal.Prosto tova e muzikata 4rez koqto izrazqvam haraktera si i koqto me opisva nai-to4no:Pppp xax :wink: :lol:
tva deto si sa4etala rnb i hip hop be6e tupo..
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Only BlackLa la la la
Keep smilin'
ХахахахХАХАхХАХАХхахаха аз съм единствения пънкар тука ахахахахах на въпроса защо тоя стил музика най-мноо ме кефи ще кажа ЗАЩОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА ахаахахх :P
Ami az lichno slusham nai veche House.Poveche mi haresva ot Technoto shtoto ima poveche "jivi elementi" v nego.Ne se nablqga samo na elektronikataChetoh v edno spisanie intervy s nqkakv DJ (ne mu pomnq imeto),ta toi kaza che "House-a za razlika ot TEchno-to ima dusha".Ta taka.Nai veche House.Vav vsichkite my raznovidnosti.Na Progressive HOuse se kefq nai mnoo.
Abe da jivee Clubnata Muzika
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Ами аз принципно слушам всякаква
музика,абсолютно всякаква,но от възможните
отговори в анкетата избрах регето - супер е!
Bob Marley - рулз!![]()
Е добре де да го кажем друго яче само аз съм гласувал за тоя стил :PПървоначално написано от Murderdoll
Как не се сетихте да сложите рок ?
Освен рок, слушам още диско, поп и малко метъл, но го предпочитам пред тях![]()
No pain, no gain. - Scorpions
Какъв рок Пънк Рок Ретро (така да го кажем) Рок, Хард Рок?Първоначално написано от TheDevilTwin
![]()
Az ot mn vreme slysham nai veche dance,disco .. Lichno za men tva e nai dobroto
Black Power
![]()
Предимно рап, също реге/рага. Иначе мога да слушам абсолютно всичко, не ме бърка. Има песнички от най-различни стилове, които ме кефят.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
и аз такаПървоначално написано от LiNkiN4eTo
[/b]
T R A N C E / Techno
Enigma - Matric II Trance Mix - BEST TRANCE OF ALL
i Astrix - eye to eye i astral projection - mahadeva kefqt... za Techno - industrialnoto nai-kefi ot sorta na...pfff..... Prodigy![]()
az glasuvah za
techno/trance/electronno/drum&bass/house/rave
moita muzika ia niama no puk taia nai se doblijava do neia i zatova taka...
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Az slusham vvvvvvsichko, ama poneje v momenta slusham chalga i za neq glasuvah..... SHte se obosnova, kato kaja, che obicham muzika s ritum(osven kogato mi e nqkvo takova piqnsko i slusham nqkvi baaavni awe ....)i kakto se kazva "muzika za dushata" da mojesh da se drusnesh i t.n. hahahaha
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!