- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой стил ви допада най-много
techno/trance/electronno/drum&bass/house/rave
Rap,RnB,4erno i t.n.(abe si4ko s rapirane)
Metul(black,trash,death,gothic)(LP NE SA METAL)
New(neo)metal
попфолк/гръцко/сръбско/китайско и т.н.(аве чалга бате...)
Hardcore или някъв друг ~core
Ragga/reggae
dance/disco/pop
класическа/оперна
ПЪНК(пънко нема умре
ретро
folk/народно бе
az sam fenka na New metal i Crossover.
Tova e istinska muzika,za du6ata![]()
kato slu6am takava muzika si izkarvam agresiqta kam sveta i kam negovite obitateli.
imam 4uvstvoto 4e nqkoi mi pravi eroti4no masaj4e na sar4iceto :P
Sprete Zemqta,iskam da slqza!!!!!!!!!
Поздравявам всички фенове на черното
Според мен това е истинската музика...
Ето нещо веселичко от мен :
Jump Around
Но разбирасе,кой каквото разбира от черно...
every moment is another change
emi az predimno slu6am rap...samo 4e ne moga da glasuvam samo za nego 6toto slu6am i obi4am super mn ragga i drum&bass... taka 4e
rap
ragga
drum&bass
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
от изброените gothic metal & classic.
Rap,RnB,4erno i t.n.(abe si4ko s rapirane)
32% [ 33 ]
Победихме![]()
Rap,Hiphop...nai me kefi toq still...prosto mn me radva i super mn me radvat pesni4kite (bez 50tito)
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Absolutely the sameПървоначално написано от untoten
Hip-hop
za kade bez ne6to za du6ata i 4akga weeeeeeeee xora![]()
Ami az kak da glasuvam..Lol ne moga da glasuvam...
6toto i az slu6am dosta Rap/R&B i t.n. , vsu6toto vreme slu6am House i Trance i t.n. , i v sa6toto vreme slu6am Dance i Pop t.e. slu6am tezi stilove predimno i nay-ve4e Rap/R&B dance,house i tva e slu6am gi po-ravno..I nqma da glasuvam...Si4ki(ot men izbroeni) sa samostoqtelni i mn razli4ni i si gi haresvam![]()
I am the substance and the one who has no substance.
Слушам денс,диско от 70те,поп музика.Просто всичко в тези стилове е изпълнено с цветове и енергия...Когато слушам ATB,Narcotic Thrust,O-ZONE,ABBA и може би всичко лошо в съзнанието ми изчезва.Уважавам разбира се и другите стилове.И както беше казал някой от предишните мнения...всеки да слуша каквото си иска!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
New Metal!!!Sure!![]()
Аз пък гласувах за "Metul", слушам всички видове метал, с изключение на neo.
P.S. Аве, имаше по едно време разни speed metal, power metal, industrial metal.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Ами аз си слушам предимно techno,рядко house и dance.....но преобладава technoto,защото просто ми идва като лек за душицата![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Ми аз пък гласувах за денс това си ме кефи![]()
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
Vinagi 6te slu6am Black i gothic metal,no se kefq i na punk i retro.![]()
абе най-яко си е chalgacore и black chalga!
Napalno saglasna sam s teb!Първоначално написано от Анонимко
Az samo tova slusham![]()
Black chalga & Chalgacore Rulzzzzz
No plores si em vaig...em trobaras en l'infern
По-голямата част ми харесват, ама галсувах за техно![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
hip-hop
ne moga to4no da kaja za6to,slu6an hip-hop ot adski mn vreme(ot kakto bqh na 10),prosto tova e muzikata, koqto moje da me nakara da se razveselq i da se razpla4a....
pyk i ima mn istina v neq, imam v predvit nai-ve4e starite par4eta i izpylnitelite ot 90-te godini, daje i ot 80-te,a ne novite,koito pravqt muzika samo zaradi pari.....
BTW slu6ali li ste gabba i kakvo mislite,az na skoro 4uh nqkolko par4eta i mi haresa,nqkoi ako ima info za toq still,molq neka da pi6e, mn mi e interesno da razbera ne6to pov4e
Ми аз слушам всичко, но става ли въпрос за стил на обличане спрямо стила музика който слушам тогава съм твърдо против. Мнооооооооооого се дразня на некви размъкняци дето се обличат демонстративно с цел реклама на тъпата им музика, същото се отнася и за метълите (особено жените метълки УЖАСНИ СА
) ако трябва да гласувам за къвто и да е стил ще си гласувам за чалгийката понеже ние си се обличаме просто модерно а не по некъв тъп еталон. Но пак казвам, слушам и метъл и хип хоп и техно, денс и електро.
Напълно подкрепям Ояма!
Браво миличък![]()
Бате почвам да се тревожа за тебеПървоначално написано от foursquare
кво мирелка не ти ли пуска достатъчно че налиташ на мъжко.
![]()
ХАхахАХхаХАхахХА явно чувството за хумор са ти го изяли на бирения фест![]()
Абе и чалгарите/чалгарките се обличат малко странно (що ли ми е странно, а сетете се). Що се отнася до металите, така ни е удобно, така ни кефи, аз лично не се обличам непрекъснато така де така де (за металистите съм сигурен, прдполагам че и при ряпари е същото).Първоначално написано от Oyama-no problem
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.