- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой стил ви допада най-много
techno/trance/electronno/drum&bass/house/rave
Rap,RnB,4erno i t.n.(abe si4ko s rapirane)
Metul(black,trash,death,gothic)(LP NE SA METAL)
New(neo)metal
попфолк/гръцко/сръбско/китайско и т.н.(аве чалга бате...)
Hardcore или някъв друг ~core
Ragga/reggae
dance/disco/pop
класическа/оперна
ПЪНК(пънко нема умре
ретро
folk/народно бе
Аве пак ти казвам, и чалгар не съм, даже и мене ме дразнят тия крайните чалгари сектанти, некъв се направил като азис и се облякъл с ееееееееебати дрехитетурил цайси водолазки изсубал си веждите...
![]()
Хех....ми то по тая логика, аз трябва да съм луднал по хип-хопа, щом обичам да ходя с широки дрешки(нормално широки де, не чували) и кърпа на главата(мооой!), ам ходя така, щот' ме кефи, удобно ми е, не че слушам рапче...е, слушам, ам по малко, само че предимно Тупак, и малко ДиЕмЕкс. Иначе слушам предимно хеви метъл и най-вече РЕТРО!!!...просто съм израснал в такава среда, малко хипарска, как да ви кажа, в семейството ми сме си малко смахнати(в добрия смисъл на думата де :P). Може би затова не се вписвам някакси в повечето компании на мойта възраст. Ам не ми пука особенно, аз си се радвам на лайф-а, щот' ...ааа, много изписах май, айде стига толкоз
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
РЕТРО МУ Е МАМАТА :P
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ми вси4ко слу6ам
По ме кефи комбинацията - панталини тип торбица и тениска на Rammstein или на Metallica (има и по големи изцепки).Първоначално написано от Oyama-no problem
Решил съм догодина да направя егати шоуто на бала. Ше си пусна по-дълга коса, и ше се изруся, ще навлека някоя тениска на Азис (стига да намеря), със смъкнати панталони в кубинките![]()
![]()
.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Na men mi hare4svat mn stilove no nai ve4e 4algata i rapa no tyi kato sym glasuvala za 4algata 6te govorq za neq na men tq mi haresva zashtoto e mn vesela kogato si na kuponi ili dr 4algata 6te te razveselqva dori i8 hora koito ne haresvat 4algata kogato q 4uqt zapo4vat da tantzuvat kiu4etzi i da se veselqt. :P :P :P
ъъ, не бъди толкоз сигурна.Първоначално написано от bad---_girl
И аз така мисля. Може само да ме накара да драйфам, дори да несъм пил нищо. Всъщност ако съм пил няма да ми пука особено, ама само ако съм попрекалилПървоначално написано от untoten
.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Естествено, не сте включили инструменталния рок (Joe Satriani, Steve Vai), да не говорим че рок, хард-рок и всякаквите под-класове на рока липсват... Кво ми остава освен да избера метал... А че еЛ-Пи не са метъл съм съгласен...