.

Виж резултатите на анкетата: КОй стил?

Гласували
124. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • techno/trance/electronno/drum&bass/house/rave

16 12,90%
  • Rap,RnB,4erno i t.n.(abe si4ko s rapirane)

37 29,84%
  • Metul(black,trash,death,gothic)(LP NE SA METAL)

19 15,32%
  • New(neo)metal

4 3,23%
  • попфолк/гръцко/сръбско/китайско и т.н.(аве чалга бате...)

16 12,90%
  • Hardcore или някъв друг ~core

2 1,61%
  • Ragga/reggae

2 1,61%
  • dance/disco/pop

15 12,10%
  • класическа/оперна

0 0%
  • ПЪНК(пънко нема умре

4 3,23%
  • ретро

8 6,45%
  • folk/народно бе

1 0,81%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Guest
    Аве пак ти казвам, и чалгар не съм, даже и мене ме дразнят тия крайните чалгари сектанти, некъв се направил като азис и се облякъл с ееееееееебати дрехите турил цайси водолазки изсубал си веждите...

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса
    Хех....ми то по тая логика, аз трябва да съм луднал по хип-хопа, щом обичам да ходя с широки дрешки(нормално широки де, не чували) и кърпа на главата(мооой!), ам ходя така, щот' ме кефи, удобно ми е, не че слушам рапче...е, слушам, ам по малко, само че предимно Тупак, и малко ДиЕмЕкс. Иначе слушам предимно хеви метъл и най-вече РЕТРО!!!...просто съм израснал в такава среда, малко хипарска, как да ви кажа, в семейството ми сме си малко смахнати(в добрия смисъл на думата де :P). Може би затова не се вписвам някакси в повечето компании на мойта възраст. Ам не ми пука особенно, аз си се радвам на лайф-а, щот' ...ааа, много изписах май, айде стига толкоз
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    РЕТРО МУ Е МАМАТА :P
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Guest
    ми вси4ко слу6ам

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Аве пак ти казвам, и чалгар не съм, даже и мене ме дразнят тия крайните чалгари сектанти, некъв се направил като азис и се облякъл с ееееееееебати дрехите турил цайси водолазки изсубал си веждите...
    По ме кефи комбинацията - панталини тип торбица и тениска на Rammstein или на Metallica (има и по големи изцепки).
    Решил съм догодина да направя егати шоуто на бала. Ше си пусна по-дълга коса, и ше се изруся, ще навлека някоя тениска на Азис (стига да намеря), със смъкнати панталони в кубинките .

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Na men mi hare4svat mn stilove no nai ve4e 4algata i rapa no tyi kato sym glasuvala za 4algata 6te govorq za neq na men tq mi haresva zashtoto e mn vesela kogato si na kuponi ili dr 4algata 6te te razveselqva dori i8 hora koito ne haresvat 4algata kogato q 4uqt zapo4vat da tantzuvat kiu4etzi i da se veselqt. :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от bad---_girl
    4algata 6te te razveselqva dori i8 hora koito ne haresvat 4algata kogato q 4uqt zapo4vat da tantzuvat kiu4etzi i da se veselqt. :P :P :P
    ъъ, не бъди толкоз сигурна.

Цитирай Първоначално написано от untoten
    Цитирай Първоначално написано от bad---_girl
    4algata 6te te razveselqva dori i8 hora koito ne haresvat 4algata kogato q 4uqt zapo4vat da tantzuvat kiu4etzi i da se veselqt. :P :P :P
    ъъ, не бъди толкоз сигурна.
    И аз така мисля. Може само да ме накара да драйфам, дори да несъм пил нищо. Всъщност ако съм пил няма да ми пука особено, ама само ако съм попрекалил .

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Град
    Sofia

#

Естествено, не сте включили инструменталния рок (Joe Satriani, Steve Vai), да не говорим че рок, хард-рок и всякаквите под-класове на рока липсват... Кво ми остава освен да избера метал... А че еЛ-Пи не са метъл съм съгласен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си