.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Samo za momoi4eta!

Голям фен
    Град
    sf

Samo za momoi4eta!

[color=darkred][/colorKoga e nai-podhodq6tiq moment da otida na ginekolog za purvi put?Kakvo li 6te mi kaje?Kakvi li suveti 6te mi dade?Trqbva li da spodelq s maika mi za otivaneto pri ginekolog?A trqbva li da spodelq s neq za purviq put?Ako ne sum blizka s roditelite si ot kogo moga da poiskam suvet?Sorry,ama tiq vuprosi mnogo me vulnuvat ,no za sujalenie nqmam kum kogo da se oburna!S kogo da govorq?!Vse pak sme momi4eta ,a i az nqmam koi znae kolko opit...Mersi predvaritelno!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми отивай на гинеколог когато си поискаш
    няма няква определена възраст за тва...значи ако
    не си имала полови контакти по принцип
    нямат право да ти бъркат ...там и той/тя
    (гинеколога) ше те пита първо за тва...не е
    нужно да казваш на майка ти,но мен ако питаш
    по-добре е да и кажеш...искаш направление
    от личния лекар и отиваш...не е толкова гадно
    ще те пита дали си девствена и ако не си само
    ше те прегледа на ултразвук.ако не си близка
    с майка ти може да помолиш някоя приятелка
    да дойде с тебе за морална подкрепа
    ако нещо те интересува можеш да ми пратиш лично
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi to ako stava duma az za purvi pyt otidoh na ginekolog na 10godini,a za posledno-predi 1sedmica(imah malko problemi)
    a ina4e po-dobre otidi na chasten ginekolog 6toto ako otide6 do rodilnoto ili do nqkoq poliklinika 6te se 6okira6 mnogo ot obstanovkata prosto e gadno povqrvai mi ot li4en opit go znam
    a dokolkoto roditelite-za kvo trqbva da znayat?
    kaji im samo ako ti si reshish

emi hodi 6to iska6.a kakvo 6te ti kaje nz 6toto se o6te ne sum stanala gadatelka

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    kogato az hodih za purvi put , genekolojkata mn se u4udi 4e ne sum devstvena (to si e normalno de) , dade mi nqkolko saveta za menzisa i za sexa i tva be6e

Re: Samo za momoi4eta!

Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    [color=darkred][/color,a i az nqmam koi znae kolko opit...Mersi predvaritelno!
    ima6 li opit ili vuob6te nqma6 ne razbiram?
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Фен
    Град
    sf
    mi az sa6to smqtam 4e ne e zadaljitelno da kazva6 na va6te,no e hubavo da otide6 s nqkoi(ako ne si bliska s maika si to tova moje da e nqkoq po otrakana priqtelka)
    i spoko nqma vazrast,az o6te na 6-7 godinki 6tqh da hodq,za6toto imah problemi,no za 6tastie mi se razmina

Guest
    Miii na men parvoto mi hodene be6e na 14 godini i dori o6te nqmah cikyl.Ne be6e nai priqtnoto mi izjivqvane,no pak i ne umrqh.Posle pak..i taka.Normalno e.Kak hodi6 na zabolekar..Za va6te-pomisli dali da im kaje6,no prespolagam 4e maika ti moje da zapodozre 4e si spala s nqkoi iiii e stanal gaf..ne znam.Po dobre ne i kazvai..a i 6tom ne ste blizki,skandal 6te da ima...Vzemi priqtelka s teb,prosto za da si po spokoina.Gore glavata.Lekarqt/kata ne hape.
    A i naistina otidi v 4asten kabinet.Molq te.Po dobre dai pari,no pone otivat za zdraveto ti!!!!
    http://doodlebug.desktopcreatures.co...ages/anim2.gif[img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си