.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Iskam savet pls

M
    Guest

Iskam savet pls

Имам сериозен проблем...на 16 години съм и все още съм девствена.Най-накрая намерих момчето,което обичам и искам да съм с него.Той също е девствен...и двамата го искаме,но има един провлем...супер много ме е страх И не зная какво да правя... Да му кажа ли?Или да не му казвам?Моля ви дайте ми съвет..

emi ako ste napalno sigurni i dvamata go napravete
    ako ne,ne

Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    emi ako ste napalno sigurni i dvamata go napravete
    ako ne,ne
    ako go obi4a6,ako ste dostata4no dalgo i ako znae6 4e niama da si sbarkala

M
    Guest
    Заедно сме от 4 месеца...Наистина го обичам и искам да го направя с него,но ме е страх

eee stiga va ne e strashno daje shte ti haresa sled tva po dobre obache spodeli s nego che te e strah

Град
    In the 5-th dimension
    Цитирай Първоначално написано от M
    Заедно сме от 4 месеца...Наистина го обичам и искам да го направя с него,но ме е страх
    И като твърдиш, че се обичате, от какво по-точно те е страх. Кажи, защото така е много общо. Лично аз от позицията на момче бих предпочел да ми кажат. Така те посъветвам да направиш, нали те обича, ще разбере
    Животът е вреден... от него се умира!

Усмихни се! Утре ще бъде по зле...

http://barbaros.darkgod.net

M
    Guest
    И аз не зная от какво точно ме е страх...може би от факта,че приятелки са ми споделяли,че супер много ги е боляло Пак аз хич не мога да търпя болка...и съм много изплашена.

az pak moga da ti kaja 4e izobsto ne e tozi ad koito predstaviat ostanalite ama razbirash li ...IZOBSTO.Ako tova mom4e e naistina tozi na kogoto mojesh da raz4itash i nai ve4e prosto si go 4uvstvash dostata4no BLIZAK .AMA UVERIAVAM TE UVERIAVAM TE 4e ne boli,mene izobsto ne moje da se kaje 4e me bolia .ako reshish 4e iskash savet kak to4no da zapo4nete stoto e vajno spored men.napishi i ste ti kaja

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    ave napii se kato mene i nema da te e.be i nema da te byrka
    Левски шампион але але!

Stilgar
    Guest
    toia forum e prosto KULTOV zaklevam se

M
    Guest
    sweety_iv4e наистина ще съм ти много благодарна,ако дадеш някъкъв съвет и за това.

Град
    В гората на самотата
    Ако го обичаш направете го-Не боли изобщо понеже възбудата е много голяма.
    За да мине всичко перфектно започнете бавно,любовната игра трябва да е максимално дълга,за да се възбудите достатъчно.Трябва често да си говорите когато започне половия акт.Когато за първи път той прониква в тебе е хубаво под Таза ти да има възглавница за да те повдига и така е мн по удобно и не боли.Трябва да си говорите много пак казавам-трудно ще ви е да обелите нещо но трява той да те пита за всичко което прави и ти него.Отпуснете се!
    Всичко ще мине идеално гарантирам и изобшо няма да те боли.
    Но ще мине доста бързо-няма да усетите кога е станало всичко.
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

E spokoino bre, qvno ne boli tolkova, kolkoto razpravqt, ai vse nqkoga trqbva da go napravi6, ako ne se 4uvstva6 gotova nedei, no ako si ... go napravi

Град
    Горно надолене

Споко!

Това за възглавницата е много правилно, но важно е също да си много възбудена, понеже ще ти е за първи път.Отпусни всичките си мускули
    около таза и вагината си, за да може да порникне безболезнено.
    Е без болка няма да мине, може и да не ти хареса първия път,
    но после втория и по нататък - винаги ще ти бъде по-хубаво и
    по-хубаво!
    Извинявам се за евентуални правописни грешки! Ако някой ги забележи нека ми пише!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    абе въоПще пък не боли...е само малко
    ама се търпи, просто през цялото време
    си повтаряй че наистина го искаш(ако е
    така наистина де), не мисли за болката,
    а за човека с който си, помни че го обичаш
    и сичко ше е ОК в краен случай можеш
    да се поотвориш предварително с пръстчета
    хахаха
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Добре замисли се, ти така или иначе някой ден сигурно ще го направиш, без значение дали ще е след 1-2-3-5-10 години, така че все някога ще те боли...Ако сега си сигурна, че го искаш и обичаш този човек, направи го с него. Всички са минали през това или ще минат, обаче никой не е умрял от тази болка...Споко не е чак толкова гадна като се замислиш, въпрос и до нагласата ти е...Просто се отпусни и това е.

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    abe kaji mu i ot k`fo se pritesnqvash otpusni se moje da te boli no moje i da ne te boli i go pravete s prezervativ shtom i na dvama vi vi e za purvi put oshte v nachaloto da ne ocelpite neshtata ai gl i posle se vurni da kajesh kak staa
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Ako toi e istinskiq za teb 6te si v dobri race, vij dali e seriozen s teb i dali te obi4a i ako e taka mu pusni, toi 6te te pazi i ako te boli 6te spre
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Цитирай Първоначално написано от M

4 meseca... .....Ili toq e pedal, ili ti si otvratitelna

[b]Male gorko ti shtom i toi e devstven!axxaa nqma e Spokoino gledai da se otpusnesh i nqma da te boli mnogo..turpi sePuk i vse nqkoi den trqbva da go prejiveesh nqma kak...i me samnqva da prodalji mnogo dulgo "akta vi" Aide kasmet da razkajesh posle!
    Ne e neshtastno momicheto izgubilo lubovta na edin glupak..Neshtasten e glupaka izgubil posledniq si shans da stane chovek..

Супер фен
    ako si gotova da go napravite i go iska6 6to puk da te e strah

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    grad Ruse
    Za6to ne pogoworite za towa? normalno e kakto wsqko edno neiswestno ne6to date pla6i amlko ili mnogo, no pomisli kolko dr momi4eta sa mnali prez towa.Qwno ne e tolkowa stra6no.Pak i na waprosa ti...zamisli se dalii naistina go sika6i za6to. zapitai se da;i naistina si gotowa za towa.i nqma lo6o da mu kaje6
    uspeh i spokoinio.Pomni 4estraha e nai golemiq wrag na 4oweka
    Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Napii se i po nqma da 4ustvash bolka .....Ako izb6to te boli 6toto ima momi4eta koito ne gi boli i parviq pat ...
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Супер фен
    Добре не поглеждате ли кога е пусната тая тема ?

Съб Яну 08, 2005
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

ako si napalno ubedena 4e go obi4a6 za6to trqbva da te e strah? ako smqta6 4e naistina go iska6 davai nqma da sajalqva6.
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си