- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- cicite mi
Vinagi priatela mi kato si igrae s gurdide mi i gi durpa i shtipe me boli i hi4 ne mi e priatno, ne se vuzbujdam taka. da si mul4a li ili kak da mu kaja ne iskam da zvu4a tupo ili puk da go obidia![]()
turska chekia be
Kaji po-spoko da q kara...shtom ti prichinqva bolka,ne e nujno da tyrpish!!!Първоначално написано от desssi
abe az kazah na moq i se okaza 4e toi ne se ose6ta kato g pravi za6toto nali v na4aloto kato po4nem da se natiskame nali e nqkav super nejen oba4 kato minat nqkolko minutki i toi kolkoto pove4e se vyzbujda tolkova po grub stava... taka 4e prepory4vam ti da mu kaje6 6tot to tva si e dosta nepirqtno use6tane i vse pak ne trqbva samo na nego da mu e kef ami i ti trqbva da izpita6 udovolstvieto![]()
napravi i ti sushtoto s negovite i ako ti izpiska kaji mi ei taka se chvustvam i azi togava mu kaji spri de ne mi e priqtno ne razbra li ?
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
kak da mu gi hvane..oba4e ?toi da ne ot oniq deto im visqt cicite ot tlastiniПървоначално написано от LiL`Juliete
![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Mi kaji mu "Skupi, radvam se 4e iska6 da mi dostavi6 udovolsvie, no tova koeto pravi6 me boli"
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
---
xaxaxasled kato te boli znachi e grub... kaji mu da e po nejen, a ako pak te boli hvani i mu pokaji i ti malko "nejnosti" s malkiq mu priqtel
![]()
PopFolk Rules Baby!
Kaji mu "Abe mama ti de eba dolno kopele nqmash li si druga rabota ami s cicite mi shte si igraesh" .....................
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Nai dobre mu kaji, ne moje samo toi da se kefi a pak na tebe da ne ti e priqtno.toi prosto ne se use6ta 6toto si misli za drugi raboti qvno...
Първоначално написано от Sven
хахахаха това беше готино.
Но иначе мисля че трябва да му се каже, но не го прави просто ей така покажи му какво значи ако няма от онези увиснали цици може да го хванеш за "бобчетата" мисля че ще те разбере и няма да го прави отново доколкото със забележка само мисля че няма да се промени много.
Успех
Не можеш да умреш девстен, защото накрая живота ни преебва всички.
Просто му кажи,че така те боли!
shht
Просто му казваш, че така те боли и не ти е приятно, трябва да те разбере![]()
Ако не те разбере и продължипросто спри да му даваш и както някой преди мен се изказа - направи му и ти така, за да види какво е
![]()
Общувайте де хора, общуването в една връзка е мнгоо важно![]()
![]()
Не виждам защо да ме му кажеш...![]()
Ako otgovori taka, zna4i e kreten, skoito ne si zaslujava da spi6!!!!Първоначално написано от Sven
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
mi kazvai mu mnogo qsno![]()
macko ... prosto naistina ako prodyljava taka mu kaji 4e ne ti e baq priqtno .... are![]()
Prosto my kaji no kogato go napravi otnovo no badi po meka i gledai da te razbere.No ne go prevra6tai v problem, a toi moje dori da ti se izvini .Ako ne te posly6a my otxapi my dolnata pa4a i my stisni topkite da ispi6ti na ymrqlo, a posle my se izplui v ustata.Pradni mu na nosa i capnigo po gaza.Kaji mu nakraq (Laino nasrano ei tova e
Malko se olqx ama tova e istinata .. nqma otarvane... inak ne stava6.
Vse pak kolko ti e gradnata obikolka,han6 i gazna obikolka.
kaji mu da e po nejen mil kam teb ili po to4no sas garditeti za6toto ne ti haresva i se 4uvstva6 kofti.Ako za napred prodaljava taka mu obqsni kak da gi celuva vsimisal na koe mqsto ili po kakkav na4in.i bi trqbvalo da spre![]()
po dobre putvo mu go pokaji i posle mu go kaji ama moje da mu ubie6 kefa taka 4esno kazano .....
![]()
Mnogo iasno che shte mu kajesh shtom ne ti e priatno.Za kvo si malchish be momiche??![]()
suvsem taktichno mu kaji no ako ne razbere davai suvsem napravo.vse pak ne si dlujna da turpish bolka![]()