.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Готината
    Guest

Как си оформяте

Искам да ви питам вие как си махате космите от веждите щото на мен са ми казвали че с пинсета а пък други са ми казвали че не трябва с пинсета и аз вече нз какво да права

Повече от фен
    Е като не с пинсета с какво Баси...ами с пинсета естествено-и на козметик да идеш пак с пинсета ще ти ти оформят! Въпроса е да улучиш формата на веждите,която най-много ще подхожда на формата на лицето и очите си-а това козметикът най-добре ще го прецени И сама можеш де

mi az gi maham s pisenta,obahe mnou boli,i vse pak ne na vsichki edna i suhta forma na vejdite im otiva zavisi ot ochite

S pinseta, no 4estno kazano men vuobshte ne me boli, moje bi prosto ve4e sum sviknala.

mno qsno 4e s pinseta s kvo ina4e...? mi boli samo parviq pat kato si gi skubi6 puk i sled tva se svikva i izob6to ne boli

Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.

Голям фен
    ahahahha...e kak s kakvo ...za pruv put chuvam...da nqma da gi brusnem tiq vejdi...edna hubava pinseta ot tiq deto hvashtat idealno sa super...a i az sum tolkova sviknala che veche mi e golqm kef da si durpam s neq))no inache ideqta za kozmetika i to osobeno v nachaloto kogato ne si sviknala da si skubesh vejdite e idealna..az ne sum hodila no mi se struva mn dobre...i pl tova izobshto ne e skupo taka che mojesh da otidesh)

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    e ta ako ne s pinseta sas kakvo...
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Guest
    moje i bez ako si tolkova kosmqsala tam s kola maska hahaahahahahah

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Може и с конец.
    Това е много странно.
    Козметичката ми при която ходех преди(къде се изгуби тази жена...) ми ги скубеше с конец.
    Хваща една макара, захапва конеца в единия край, ако не се лъжа првеше конеца двоен, върти го, усуква го по някакъв странен начин и отскубва.
    Много добро беше това, ама сега...с пинсетка....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Може и с конец.
    Това е много странно.
    Козметичката ми при която ходех преди(къде се изгуби тази жена...) ми ги скубеше с конец.
    Хваща една макара, захапва конеца в единия край, ако не се лъжа првеше конеца двоен, върти го, усуква го по някакъв странен начин и отскубва.

Искам и аз такааааа

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Може и с конец.
    Това е много странно.

Хахаха звучи много странно, но пък забавно
    Иначе .. с пинсета. Но формата зависи от лицето ти.
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си