.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Problem s PC-to.HELP ME,PLS!!!

V4era mi preinstaliraha komputara i sega imam problem.Kato se opitam da si pusna muzika i izlizaza slednoto saob6tenie:"Bad DirectSound driver.Please install proper drivers or select another device in configuration.Error code: 88780078"Dokolkoto razbiram mi trqbva nqkakav Sound driver,koito o4evidno toq deto mi preinstalira kompa ne e slojil.Imam disk s driveri,no nz koi da sloja.Kajete mi pls,kvo da pravq!!!
    Po-dobre na horata v ustata,otkolkoto v krakata!

mi na4i ne e mnogo trudno instaliraneto.....ama ako iska6 pitai onq deto ti e dal res na pc-to

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Vse pak e sabota,a toi ne raboti.

Guest
    Какъв е проблема не мога да разбера ? Виж къде ти е диска с драйверите за саунд картата, инсталирваш и готово ?

Според мен просто нямаш инсталиран драйвер за саундкартата или ако имаш такъв нямаш DirectX!

az 4e nqmam istaliran draiver za saundkartata,nqmam,ama kakav moga da si instaliram?

ми каква ти е саундкартата е логичния въпрос

Mi kak moga da razbera?

Abe kva marka ti e sound kartata i koi model?
    Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.

нямаш ли гаранционна карта?

Повече от фен
    Град
    SF
    otvori si komputara i tam 6te vidi6 kakvo ti pi6e na sound kartata
    EDIT: sound kartata se pada tazi v koqto ima pone 1 dupka (vhod/izhod) za kabel (po princip 3)
    vijda6 imeto i si ka4va6 drivers
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

otvorihme kutiqta,dokolkoto razbrahme zvukovata karta e vgradena v dannata,no i dannata ne znaem kakva e.

към дъното има диск с драйвери, няма начин да няма. при покупка на подобни работи задължително получаваш и диск. намери този диск и го сложи. би трябвало да се зареди сам. на моя директно си излиза един прозорец, където си пише какво имам и какво нямам инсталирано. кликни да инсталираш това, което не е.

Ако си с Windows XP (мисля, че ако си друг пак по същия начин става). десен клик на иконката My Computer Hardware Device Manager. там има изброени един куп неща. намери къде пише Sound и още нещо, кликни на + до него. сега би трябвало да видиш едни жълтички като удивителни (ако не се лъжа). дай с десен бутон на първото да речем и избери Update Driver или там каквото пише свързано с драйверите. предполагам трябва да те попита къде се намират драйверите и ти му посочи пътя към диска онзи диск, за който ти споменях, че върви към дъното. би трябвало всичко да е наред.

друг начин е от Control Panel Add New Hardware и там ти казва в началото какви неща имаш сложени, но имат проблем с драйверите. избираш си това, което ти е саунд картата и пак му казваш къде да търси въпросните драйвери.
    nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!

Guest

Re: Problem s PC-to.HELP ME,PLS!!!

Цитирай Първоначално написано от vencho_27
    V4era mi preinstaliraha komputara i sega imam problem.Kato se opitam da si pusna muzika i izlizaza slednoto saob6tenie:"Bad DirectSound driver.Please install proper drivers or select another device in configuration.Error code: 88780078"Dokolkoto razbiram mi trqbva nqkakav Sound driver,koito o4evidno toq deto mi preinstalira kompa ne e slojil.Imam disk s driveri,no nz koi da sloja.Kajete mi pls,kvo da pravq!!!
    Ако саунд картата ти е заедно с дъното трябва да имаш диск с драйвъри към дъното когато си го копувал ако не е така трябва да имаш дискета за саундкартата с драйвъри. Ако пък си си зел компютъра сглобен и не са ти дали никви дискове питай някой техник къв модел ти е саундкартата и къде можеш да намериш драйвъри за нея или напрао му кажи да ти намери той

Голям фен
    Град
    Milky Way

Re: Problem s PC-to.HELP ME,PLS!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от vencho_27
    Ако саунд картата ти е заедно с дъното трябва да имаш диск с драйвъри към дъното когато си го копувал ако не е така трябва да имаш дискета за саундкартата с драйвъри. Ако пък си си зел компютъра сглобен и не са ти дали никви дискове питай някой техник къв модел ти е саундкартата и къде можеш да намериш драйвъри за нея или напрао му кажи да ти намери той
    И тва бях аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си