.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен
    Град
    Велико Търново

За по-старите теми и мнения

Незнам дали има таква тема..., ако има се извинявам за повторението!
    Преди няколко дни се опитах да намеря мои по-стари мнения... от преди половин година близо и не успях. Може би при новия дизайн на сайта някъде са изчезнали.
    Бих искала да попитам модераторите дали тези теми могат да бъдат възвърнати по някакъв начин или е просто невъзможно? А къде всъщност са изчезнали тези постове?
    Благодаря предварително!
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Повече от фен
    Град
    somewhere that no one can save me...
    До колкото си спомням май всички теми бяха изтрити, от което никой не беше щастлив.Ако искаш прочети последните(които са най-накрая) 6,7 теми в този раздел... сигурен съм,че има достатъчно по въпроса...
    ...вярата е мъртва,замина в смисъла за живот.Вятъра отвя споменът за отминалите дни.Времето заличи образът на любовта.Усмивката я няма веч,остана някъде сама,няма изход,това е моята съдба.. аз съм мъртав! ..само спомена остана да тъжи,до края на света...

Супер фен
    Ааа мненията са изтрити заедно със старите теми...малко ме съмнява да се възвърнат ! Дори мисля, че е невъзможно
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си