- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- За по-старите теми и мнения
Незнам дали има таква тема..., ако има се извинявам за повторението!
Преди няколко дни се опитах да намеря мои по-стари мнения... от преди половин година близо и не успях. Може би при новия дизайн на сайта някъде са изчезнали.
Бих искала да попитам модераторите дали тези теми могат да бъдат възвърнати по някакъв начин или е просто невъзможно? А къде всъщност са изчезнали тези постове?
Благодаря предварително!
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
До колкото си спомням май всички теми бяха изтрити, от което никой не беше щастлив.Ако искаш прочети последните(които са най-накрая) 6,7 теми в този раздел... сигурен съм,че има достатъчно по въпроса...
...вярата е мъртва,замина в смисъла за живот.Вятъра отвя споменът за отминалите дни.Времето заличи образът на любовта.Усмивката я няма веч,остана някъде сама,няма изход,това е моята съдба.. аз съм мъртав! ..само спомена остана да тъжи,до края на света...
Ааа мненията са изтрити заедно със старите теми...малко ме съмнява да се възвърнат ! Дори мисля, че е невъзможно![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.